dkaisidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 OI TIMES STA DVD-R HTAN PROSFORA KAI KANENAS DEN EKMETALEYTIKE TIN PROSFORA TIS EYDOMADAS ALLA DISTIXOS TELIOSE I PROSFORA OI TIMI EINAI PALI 1,20 ALLA ANAMENETAI NA KATEYOUN OI TIMES STA DVD-R APO EKSOTERIKO
topdim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Miso lepto file lefterh giati mallon den ksereis ti sou ginete, ase na mhlisoune kapoioi pou einai edo Thessaloniki kai oxi Athina. Ego prosopika phga sto magazi kai ayth h "PROSFORA" pou leei o filos (magazatoras), den yphrxe pote gia 2 logous. Proton edo kai mia vdomada + den eixan stock kai defteron rothsa enan ypallhlo tous gia ton an to eixan pote 105 kai mou ta mashse kai eipe oti kai kala htan lathos. Opote file lefterh an theleis esy na pisteyeis ton kathena pou leei oti thelei gia na poulhsei tote kala kaneis alla krata to gia ton eayto sou, giati ego prosopika den goustaro tetoia trik kai psefties apo ton kathe magazatora. Akou ekei htan se "PROSFORA" :evil: :evil: :twisted: :twisted:
lefterhs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Bre topdim plaka kanw me auth thn tragelafikh katastash me tis times pou oloi exoume zhsei, gia auto kai to smilie sto telos. Ennoeitai oti sumfwnw mazi sou. :wink:
marios1957 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημήτρη,αν διαβάζεις,πρόσεχε λιγάκι....Δεν μας έχεις συνηθίσει σε σκαμπανεβάσματα...Οι τιμές πέφτουν συνεχώς,οπότε είναι αδιανόητο να καταφεύγεις σε εμπορικά τρυκ για να ανεβάσεις τις πωλήσεις σου.Μην ξεχνάς δε ότι απευθύνεσαι στο κοινό της insomnia(με ότι αυτό συνεπάγεται).Από μένα προσωπικά έχεις σκοτώσει τουλάχιστον μιά πεντακοσάδα,άσχετα αν δεν είπα στα παιδιά που έστειλα να ανφέρουν το όνομά μου(Εντάξει,ξέρω,σκασίλα που την είχες...). Περιμένω λοιπόν διορθωτικές κινήσεις-προς τα κάτω.Μην μας απογοητεύσεις.... Καλές πωλήσεις.
dkaisidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 PAIDIA DEN FTAIO EGO APLA APO EKSOTERIKO MOY DOSANE KALES TIMES KAI META MOY TO ALAKSANE KAI EGO APOFASISA NA KATEYASO TIMI ALLA META MOY TO ALLAKSANE TIMES KAI EKTIFIKA EGO EGO EKANA BLAKIA KAI KATEYASA NORIS TIMES EGINE PAREKSIGISI ZHTO SYGNOMI
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Σημερα μηκα κι εγω στο club...Πηρα το Plextor 708 8x αλλα δισκακια 8χ πουθενα δεν βρηκα.Πηγα στην Κασετεμπορικη αλλα οι τιμες δεν με ενθουσιασαν.Ζητησα τα πιο φτηνα και πηρα dvd primesis 4x προς 2,25 και dvdrw TDK προς 5,85 το καθενα.Πιο φτηνα δεν ειχαν....
marios1957 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Καλορίζικο,καλορίζικο.... Σε περιμένει ταινιοθήκη 300+(και παλιά κλασσικά...)....
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Καλορίζικο' date='καλορίζικο.... Σε περιμένει ταινιοθήκη 300+(και παλιά κλασσικά...)....[/quote'] Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Εχεις pm....
marios1957 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημήτρη,σου έστειλα e-mail,για πιό επίσημα... Περιμένω απάντηση... Ευχαριστώ.
Saxtus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Σημερα μηκα κι εγω στο club...Πηρα το Plextor 708 8x αλλα δισκακια 8χ πουθενα δεν βρηκα.{...}8x δε θα βρεις ακόμα, όμως μερικά 4x θα τα γράψει μια χαρά στην 8x. Με' γεια!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 8x δε θα βρεις ακόμα, όμως μερικά 4x θα τα γράψει μια χαρά στην 8x. Με' γεια! Ευχαριστω...Καμμια μαρκα τετοια ξερεις???? :?: :?: :?:
Saxtus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 8x δε θα βρεις ακόμα' date=' όμως μερικά 4x θα τα γράψει μια χαρά στην 8x. Με' γεια![/quote'] Ευχαριστω...Καμμια μαρκα τετοια ξερεις???? :?: :?: :?: Όχι... Δεν έχω DVDR ακόμα... Οπότε δοκίμασε με χρήση του παρακάτω πίνακα και την μέθοδο trial & error... (δεν μπόρεσα να κάνω attach τον πίνακα εδώ, επειδή είναι απενεργοποιημένη η HTML στο forum - link)
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Οπότε δοκίμασε με χρήση του παρακάτω πίνακα και την μέθοδο trial & error... Σε ευχαριστω φιλε μου.Τα Verbatin φαινοντε πιο καλα αν καταλαβα με τα λιγα μου Αγγλικα!!!!
Maglaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Σημερα μηκα κι εγω στο club...Πηρα το Plextor 708 8x αλλα δισκακια 8χ πουθενα δεν βρηκα.Πηγα στην Κασετεμπορικη αλλα οι τιμες δεν με ενθουσιασαν.Ζητησα τα πιο φτηνα και πηρα dvd primesis 4x προς 2,25 και dvdrw TDK προς 5,85 το καθενα.Πιο φτηνα δεν ειχαν.... Gia sou patrida kaloriziko to plextor, xazevontas sto e-shop prin ligo eida oti efere DVD+R diskakia tis Plextor me timi 11.2 tin 5ada diladi 2.24 to kamati einai tetraplis taxititas alla leei oti grafontai kai se 8x ante kai kala kapsimata
ababapanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 mono ta dvd+r grafei 8X i ke ta dvd-R?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.