dimitris212 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει πρόβλημα αν βάλω 2 modem router στο ίδιο σπίτι? να έχει κάθε pc το δικό του??
dimitris212 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Διότι βρίσκονται αρκετά μακρια το ένα με το άλλο και δεν θέλω ασύρματο και επίσης τα έχω και τα δυο!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 εφόσον μιλάμε για την ίδια adsl γραμμή όχι δεν μπορείς, πρέπει να βγάζεις το ένα από την τηλεφωνική μπρίζα για να δουλεύει το άλλο
dimitris212 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Είσαι σίγουρος, εγώ νομίζω ότι γίνεται, απλά ρωτάω μήπως υπάρχει πρόβλημα στο τηλέφωνο. Η γραμμή ειναι over ISDN
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ναι είμαι σίγουρος και το έχω δοκιμάσει γιατί θα βόλευε και μένα αν δούλευε
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Είσαι σίγουρος, εγώ νομίζω ότι γίνεται, απλά ρωτάω μήπως υπάρχει πρόβλημα στο τηλέφωνο. Η γραμμή ειναι over ISDN το εχουμε ξαναπει και σε αλλα θεματα.δεν γινεται να παιζουν ταυτοχρονα πανω στην ιδια γραμμη 2 adsl router.σε διαφορετικη γραμμη ναι στην ιδια οχι για τους πολυ απλους λογους.α.εχεις ενα account οποτε μπορει να συνδεθει μονο μια φορα και β και το πιο βασικο.η καρτα στο dslam συγρχονιζει με ενα ρουτερ μονο.αν βαλεις δυο πανω τοτε θα συγχρονισει ο ενας απο τους 2 με χαλια χαρακτηριστικα και το πιο πιθανο ειναι οτι σε μισο λεπτο θα χασει συγχρονισμο λογω της προσπαθειας του αλλου ρουτερ να συγχρονισει.εχει γινει καταλαθως αυτο που σου ειπα πιο πανω.ο πελατης ειχε ξεχασει ενα δευτερο ρουτερ πανω και ο πρωτος κλειδωσε σε χαλια ταχυτητα και το δευτερο ρουτερ απλα προσπαθουσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.