fastnickride Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ναι λάθος μου όντως είναι για ps3. το δικο μου έιναι fastnickride. όποιος θέλει με κάνει add. καλό είναι να κανονιστεί και μία συγκεκριμένη ώρα για να παίξουμε. τώρα τα μαθαίνω τα κόλπα!!! αν υπάρχει δυνατότητα να φτιάξεις μια κοινότητα και να μαζευτούμε, δεν ξέρω πώς γίνεται.
avpap75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ναι λάθος μου όντως είναι για ps3. το δικο μου έιναι fastnickride. όποιος θέλει με κάνει add. καλό είναι να κανονιστεί και μία συγκεκριμένη ώρα για να παίξουμε. τώρα τα μαθαίνω τα κόλπα!!! αν υπάρχει δυνατότητα να φτιάξεις μια κοινότητα και να μαζευτούμε, δεν ξέρω πώς γίνεται. Είναι απλό. Πουλάτε τα PS3 (όπως εγώ!) και αγοράζετε XBOX 360 με Live. Και θα έχετε καθημερινά καμιά 30αριά και βάλε πωρωμένους Ελληνάρες να τσακίζεται τους ξένους.
fastnickride Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Είναι απλό. Πουλάτε τα PS3 (όπως εγώ!) και αγοράζετε XBOX 360 με Live. Και θα έχετε καθημερινά καμιά 30αριά και βάλε πωρωμένους Ελληνάρες να τσακίζεται τους ξένους. σε όλες τις κονσόλες και pc υπάρχουν άτομα. το θέμα είναι να τους βρείς και να μπορείς να παίζεις!!! μου την σπάει όταν παίζεις να σου μιλάνε γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, αγγλικα!!!! τους μιλάω εγώ ελληνικά πάντως και πιστεύω μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα
BaLsAmoMenos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Οταν λες τους μιλας? Δεν πιστευω να εισαι απο αυτους που κατα την διαρκεια μιας πιστας εχoυν ανοιχτο το headset και πετανε οτι μαλακια τους ερθει. Σκοτωμα θελουν. Παλι καλα που εχει mute το παιχνιδι γιατι αλλιως δεν γινεται να παιξεις.
fastnickride Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Οταν λες τους μιλας? Δεν πιστευω να εισαι απο αυτους που κατα την διαρκεια μιας πιστας εχoυν ανοιχτο το headset και πετανε οτι μαλακια τους ερθει. Σκοτωμα θελουν. Παλι καλα που εχει mute το παιχνιδι γιατι αλλιως δεν γινεται να παιξεις. που είναι το mute ακριβως? μια μέρα είχα μπεί και μου είχαν σπάσει τα νεύρα επειδή παρλάρανε πολυ, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσω και εγώ το ακουστικό και να τους βριζω......δεν νομίζω οτι καταλαβαίναν και πολύ πιθανόν να έκαναν το ίδιο!!!!
speedy23 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Πραγματι παιδια ετσι ειναι.Απο την μικρη εμπειρια μου 2 χρονων στο live μπορω να πω οτι ο αριθμος των Infected(ετσι τους αποκαλω) users ειναι τεραστιος.Ρε mute και βρισκεις την υγεια σου.Πολυ σαπιλα δυστυχως.
avpap75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πραγματι παιδια ετσι ειναι.Απο την μικρη εμπειρια μου 2 χρονων στο live μπορω να πω οτι ο αριθμος των Infected(ετσι τους αποκαλω) users ειναι τεραστιος.Ρε mute και βρισκεις την υγεια σου.Πολυ σαπιλα δυστυχως. mute εννοείται αν και κάποιες φορές, απ' τα μπινελίκια που πέφτουν ξεραίνομαι στα γέλια! Πάντως στα σίγουρα η καλύτερη online εμπειρία που μπορεί να έχει κάποιος!
speedy23 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Καλα ναι συμφωνω.Γενικοτερα ειναι τρομερη η εμπειρια του να παιζεις Online και ιδιαιτερα για πρωτη φορα.Με το Fifa 08 πρωτοασχοληθηκα online και θυμαμαι την πορωση μου.Μετα ακολουθησαν τα αλλα καταπληκτικα multi οπως Gears,COD4 κτλ.
konstantinos77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλα ναι συμφωνω.Γενικοτερα ειναι τρομερη η εμπειρια του να παιζεις Online και ιδιαιτερα για πρωτη φορα.Με το Fifa 08 πρωτοασχοληθηκα online και θυμαμαι την πορωση μου.Μετα ακολουθησαν τα αλλα καταπληκτικα multi οπως Gears,COD4 κτλ. To gears 2 τι λεει απο multi ?Εχει να παιζεις 5 vs 5 ,10 vs 10 που να πρεπει να σκοτωσεις ολους τους αντιπαλους για να κερδισεις ενα παιχνιδι ή ειναι deathmatch ?
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό για αγορά του παιχνιδιού απο ίντερνετ; Οτιδήποτε να στέλνει ελλάδα και εννοείται σε καλή τιμή. Η και αν δίνει κανείς απο θεσ/νικη σε καλή κατάσταση το game για χέρι/χέρι και πάλι ψήνομαι.
tempo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ψάξε στο amazon.co.uk ή στο play.com το κάθε κατάστημα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του άλλα πάντα με τις καλύτερες τιμες.
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Σε αυτά το βρίσκω με 32+6 μεταφορικά (pounds). Δηλασή πάνω κάτω 45 ευρώ.. Ε αμα ψάξω το βρίσκω και απο δώ πουθενά τόσο... Έπρεπε να έχουν free delivery ρε γμτ.. Thnx πάντως
giorgos_k Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Παίδες επειδή ψήνομαι να το αγοράσω καιγώ απο ebay, γύρω στα 39ε βγαίνει, δν πιστεύω να έχω πρόβλημα να παίζω online με φίλους που το αγόρασαν απο εδώ?? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170414475232&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en#ht_2772wt_951
speedy23 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 To gears 2 τι λεει απο multi ?Εχει να παιζεις 5 vs 5 ,10 vs 10 που να πρεπει να σκοτωσεις ολους τους αντιπαλους για να κερδισεις ενα παιχνιδι ή ειναι deathmatch ? Δεν το εχω το gears 2.Μιλουσα για το 1ο.
stavross__ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 μπορει καποιος να μου στηλει ενα σιτε να αγορασω το steam key για το cod mw2.?ευχαριστω προκαταβολικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.