KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Στο pc , αν και εχει βγει η Retail εκδοση θελει ενεργοποιηση (steam) στις 12 του μηνα , μεχρι τωρα κανενας δεν εχει παιξει Αυτη την φαση την ακουω απο το Μανατζερ. Τι ειναι αυτο το steam< καινουριο κολπο?
The Dean Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Διαβάστε και το review του Authority. Η Infinity Ward πάλι έκανε το θαύμα της.
Xoxosis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Αυτη την φαση την ακουω απο το Μανατζερ. Τι ειναι αυτο το steam< καινουριο κολπο? online activation στο serial , αλλα πλεον δεν υφισταται στην αρχη ηταν το προβλημα
papahlamidas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μετά από 1 βδομάδα gameplay το παιχνίδι έχει μεγάλο πρόβλημα για το 360 τουλάχιστον ως προς το να βρεις αντιπάλους με σωστό σήμα όταν είστε εξάδα. Δεν έχει κάπου μια ρύθμιση να ώστε να ψάχνει μόνο "local" όπως είχε στο COD WAW με αποτέλεσμα τα βράδια που γίνεται και ο μεγάλος χαμός να πέφτουμε συνέχεια πάνω σε Αμερικάνους που το σήμα τους πάντα είναι χάλια λόγο απόστασης. Το έχει προσέξει κανένας άλλος;
avpap75 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ναι όντως, γι' αυτό αλλάζουμε την τακτική μας και αράζουμε (ταμπουρονόμαστε ) και περιμένουμε. Θέλει υπομονή αλλά έχει τρελό γέλιο, όταν σου έρχονται στην αγκαλιά σου!
sellsoap Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 τελιωσα το campaign εδω κε 3 μερες και παιζω MP (XBOX). Περισσοτερο Domination (με σημαιες κε ποντους) γιατι μου αρεσει πιο πολυ το tactical παρα το shoot, spray and run. το gamertag moy einai :majorplacebo Οπιος γουσταρει να πεξουμε SPEC OPS (που ειναι αρρωστια) ας μου πει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:34 ---------- Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μετά από 1 βδομάδα gameplay το παιχνίδι έχει μεγάλο πρόβλημα για το 360 τουλάχιστον ως προς το να βρεις αντιπάλους με σωστό σήμα όταν είστε εξάδα. Δεν έχει κάπου μια ρύθμιση να ώστε να ψάχνει μόνο "local" όπως είχε στο COD WAW με αποτέλεσμα τα βράδια που γίνεται και ο μεγάλος χαμός να πέφτουμε συνέχεια πάνω σε Αμερικάνους που το σήμα τους πάντα είναι χάλια λόγο απόστασης. Το έχει προσέξει κανένας άλλος; δεν εχω τετιο προβλημα. εχω 100ms latency (2 prasines mpares) και ολοι οι υπολοιποι που με βαζει να παιξω εχουν απο 2-4 μπαρες.
avpap75 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δύο μπάρες και εγώ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, εκτός και αν παίζουν ελληνάρες οπότε πάμε για τέσσερις - πέντε.
MagicianOfNight Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ανοιγω αυτο το θεμα για να γραψουμε τα psn μας και να λιωνουμε ολοι μαζι online. θα κανω μια λιστα και καθε ενας που θα γραφει το id του θα το συμπληρωνω. το δικο μου id ειναι MagicianOfNight
fastnickride Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 προφανώς αναφέρεσαι για το xbox, είμαι κάτοχος ps3 υπάρχει κανένας σε αυτήν τη κονσόλα?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 PSN εγραψε ο ανθρωπος, προφανως αναφερεται για το ps3.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Οχι, εσεις καντε με add. PSN: Behead_The_Queen
Obiwan88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 γινεται τουρνουα απο το http://www.gamebattles.gr (ps3) με μεγαλο επαθλο στον νικητη το uncharted 2: among thieves!!! γ δηλωσεις συμμετοχων, πατηστε εδω: http://www.gamebattles.gr/forum/tour...?do=view&id=12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.