Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (XBOX360/PS3)

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο pc , αν και εχει βγει η Retail εκδοση θελει ενεργοποιηση (steam) στις 12 του μηνα , μεχρι τωρα κανενας δεν εχει παιξει

Αυτη την φαση την ακουω απο το Μανατζερ. Τι ειναι αυτο το steam< καινουριο κολπο?

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτη την φαση την ακουω απο το Μανατζερ. Τι ειναι αυτο το steam< καινουριο κολπο?

online activation στο serial , αλλα πλεον δεν υφισταται στην αρχη ηταν το προβλημα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μετά από 1 βδομάδα gameplay το παιχνίδι έχει μεγάλο πρόβλημα για το 360 τουλάχιστον ως προς το να βρεις αντιπάλους με σωστό σήμα όταν είστε εξάδα.

Δεν έχει κάπου μια ρύθμιση να ώστε να ψάχνει μόνο "local" όπως είχε στο COD WAW με αποτέλεσμα τα βράδια που γίνεται και ο μεγάλος χαμός να πέφτουμε συνέχεια πάνω σε Αμερικάνους που το σήμα τους πάντα είναι χάλια λόγο απόστασης.

Το έχει προσέξει κανένας άλλος;

Δημοσ.

Ναι όντως, γι' αυτό αλλάζουμε την τακτική μας και αράζουμε (ταμπουρονόμαστε ) και περιμένουμε. Θέλει υπομονή αλλά έχει τρελό γέλιο, όταν σου έρχονται στην αγκαλιά σου!

Δημοσ.

τελιωσα το campaign εδω κε 3 μερες και παιζω MP (XBOX). Περισσοτερο Domination (με σημαιες κε ποντους) γιατι μου αρεσει πιο πολυ το tactical παρα το shoot, spray and run.

το gamertag moy einai :majorplacebo Οπιος γουσταρει να πεξουμε SPEC OPS (που ειναι αρρωστια) ας μου πει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:34 ----------

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά μετά από 1 βδομάδα gameplay το παιχνίδι έχει μεγάλο πρόβλημα για το 360 τουλάχιστον ως προς το να βρεις αντιπάλους με σωστό σήμα όταν είστε εξάδα.

Δεν έχει κάπου μια ρύθμιση να ώστε να ψάχνει μόνο "local" όπως είχε στο COD WAW με αποτέλεσμα τα βράδια που γίνεται και ο μεγάλος χαμός να πέφτουμε συνέχεια πάνω σε Αμερικάνους που το σήμα τους πάντα είναι χάλια λόγο απόστασης.

Το έχει προσέξει κανένας άλλος;

δεν εχω τετιο προβλημα. εχω 100ms latency (2 prasines mpares) και ολοι οι υπολοιποι που με βαζει να παιξω εχουν απο 2-4 μπαρες.

Δημοσ.

Δύο μπάρες και εγώ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, εκτός και αν παίζουν ελληνάρες οπότε πάμε για τέσσερις - πέντε.

Δημοσ.

ανοιγω αυτο το θεμα για να γραψουμε τα psn μας και να λιωνουμε ολοι μαζι online.

θα κανω μια λιστα και καθε ενας που θα γραφει το id του θα το συμπληρωνω.

το δικο μου id ειναι MagicianOfNight

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...