stakar1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Καλά έκανες. Γεια σας, αν και διαβαζω πολύ καιρό το board δεν είχα ποτέ δημοσιεύσει κάτι. Αλλα νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Θέλω κ εγώ να φτιάξω ένα νέο pc και έχω κάποιες απορίες σε 2, 3 πραγματάκια. Οπότε θα χρειαστώ την αποψή σας. Έχουμε και λέμε win 7 64bit i7-920 oveclocked to 3.6ghz ή και περισσότερο Gigabyte ex58-ud5 Prolimatech megahalem cpu cooler 6gb dd3 memory sticks 3 x 2gb 2 x hdd WD 640gb 7200 rmp 1 x ssd 80 gb 1 x creative sound blaster x-fi titanium case coolermaster sniper storm 1. Κάρτα γραφικών. Είχα υπόψιν ή την msi lightning gtx275 1.8gb ή την Gigabyte super oveclocked 1.8 gb gtx275. Αλλά στην πορεία προέκυψε ότι η ΑΤΙ με την 5850 είναι καλύτερη από την gtx285 οπότε σκέφτομαι να πάω στην 5850, που υποστηρίζει και directX 11. Οπότε θέλω άποψη εδώ και από ποιά εταιρεία λέτε... 2.Επειδή θέλω να κάνω oc θα πάρω Prolimatech megahalem. Αυτός είναι μεγάλος οπότε δεν θα πάρω μνήμες με heatsink, ελεγα για τις corsair. Εσεις τι λέτε για μνήμες και επίσης 6GB είναι πολλά ή οκ? Οπότε θέλω άποψη εδώ 3.Τι τροφοδοτικό ? Μία σκέψη είναι το corsair 750HXEU (750W). Πιστεύεται ότι θα με καλύψει και σε full load άνετα ή θα ζορίζεται ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Kleos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 αν ο υπολογιστης ειναι κυριως για παιχνιδια θα μπορουσες να αλλαζες καποια πραγματα αλλα αν τον θες για γενικη χρηση ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλος υπολογιστης..τωρα για καρτα γραφικων εχεις 3 επιλογες κατα τη γνωμη μου...5770,5850,5870...αν παιζεις καποια παιχνιδια που εχουν μεγαλες απαιτησεις παρε 5850/5870 αλλιως μία 5770 ειναι υπεραρκετη(εχω δει μαλιστα απαιτητικα παιχνιδια σε υπολογιστη με 5770 φιλου και ηταν τελεια τα γραφικα)...
stakar1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 αν ο υπολογιστης ειναι κυριως για παιχνιδια θα μπορουσες να αλλαζες καποια πραγματα αλλα αν τον θες για γενικη χρηση ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλος υπολογιστης..τωρα για καρτα γραφικων εχεις 3 επιλογες κατα τη γνωμη μου...5770,5850,5870...αν παιζεις καποια παιχνιδια που εχουν μεγαλες απαιτησεις παρε 5850/5870 αλλιως μία 5770 ειναι υπεραρκετη(εχω δει μαλιστα απαιτητικα παιχνιδια σε υπολογιστη με 5770 φιλου και ηταν τελεια τα γραφικα)... Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τον θέλω για παιχνίδια, internet, downloading λίγο photoshop αλλά και δουλειά. Αλλά αν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι , γιατί εκεί γίνεται όλο το "παιχνίδι", είτε on line είτε όχι, και να έχει και απαιτήσεις, να μπορώ να το κάνω, να μην κολλάει και να έχω και απόδοση χρωματική και καλό αριθμό fps. Για κάρτα λες λοιπον 5850. 5870 πάμε σε πολλά χρήματα. Αν μπορείς να απαντήσεις εσύ ή κάποιος άλλος φίλος και στις υπόλοιπες ερωτήσεις ?? ή να πεί την γνώμη του ??? Επίσης πες μου τι θα άλλαζες εσύ και γιατί ?? Θα ήθελα μια βοήθεια για να αποφασίσω Ευχαριστώ
stakar1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Τι παιχνιδια παιζεις συγκεκριμενα? Επαιζα το half-life , far-cry. Συνηθως παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια. Αλλα μπορεί και να θέλω να παίξω και άλλα τύπου rally
Kleos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τελικα εβαλα ενα WD Black αντι για Green και θα βαλλω στο μελλον ενα δευτερο green και ενα SSD..ολα τα κομματια εκτος απο καρτα γραφικων,κουτι,μνημες,σκληρος εχουν ερθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.