Προς το περιεχόμενο

Internet marketing στην Ελλάδα

parisseirios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως προωθούνται οι ιστοσελίδες? Υπάρχει affiliate marketing? Μπορεί κάποιος να ζει αποκλειστικά από την ιστοσελίδα του? Διαφήμιση?

Προσπαθώ να δω την ελληνική πραγματικότητα και μόνο!

Δημοσ.

Αρχικά, με το που θέλεις να δεις την Ελληνική πραγματικότητα, αυτόματα αποκλύεις το 80% των δυνατοτήτων που σου προσφέρει το web, το οποίο είναι Global.

Το "greek internet marketing" υπάρχει. affiliate μπορείς να βρεις στη Linkwise.gr.

Αν μπορεί να ζει κάποιος αποκλειστικά από την ιστοσελίδα του; Εξαρτάται.

Τι προσφέρει η ιστοσελίδα του; Ασχολείται αυτός αποκλειστικά με αυτήν;

Δημοσ.

Πήγα στη linkwise αλλά μου φαίνονται πολύ αργοί. Θα περιμένω απάντηση σε 2 με 3 μέρες και μετά θα δω το δίκτυο τους αν υπάρχει κάτι...

ξέρεις κανενα άλλο?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Πως προωθούνται οι ιστοσελίδες? Υπάρχει affiliate marketing? Μπορεί κάποιος να ζει αποκλειστικά από την ιστοσελίδα του? Διαφήμιση?

Προσπαθώ να δω την ελληνική πραγματικότητα και μόνο!

Την έχεις ψάξει με SEO;

Έχεις σκεφτεί κάποιο προϋπολογισμό για διαφήμιση;

Γιατί αν κάποιος έχει μια ιστοσελίδα για επαγγελματικούς λόγους πρέπει να τα έχει σκεφτεί αυτά.

Τεσπ ρίξε μια ματιά εδώ http://www.e-factor.gr.

Δημοσ.
Αρχικά, με το που θέλεις να δεις την Ελληνική πραγματικότητα, αυτόματα αποκλύεις το 80% των δυνατοτήτων που σου προσφέρει το web, το οποίο είναι Global.

λοοοοοοοολ!!!!! Συμφωνώ =)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να στήσεις μια ιστοσελίδα και να καταφέρεις να βγάλεις χρήματα απο αυτό.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ----------

Γεια σας, ειμαι καινουργιος στο Forum αλλα ασχολουμαι 4 χρονια με το affiliate marketing στο εξωτερικο. Εδω στην Ελλαδα αρχιζουμε σιγα σιγα να κανουμε κατι αλλα εχουμε μελλον!!!

Δημοσ.
... affiliate marketing ... αλλα εχουμε μελλον!!!

Ξενιτεμένε μόνο μη γράψεις και εσύ για buχ.to ή άλλο mlm γιατί βλέπω να τρως κράξιμο.

Δημοσ.
Φιλε εχεις ασχοληθει καθολου γιατι ακουω διαβαζω διαφορα τρελλα...δεν εχει παρει κανεις χαμπαρι τι γινεται...

εσυ που εχεις παρει χαμπάρι για γράψε να μάθουμε και εμεις. Στο forum θα γράψεις, μη μου στείλεις pm και τέτοια

Δημοσ.

Κοιτα στην Ελλαδα ακομα και μεγαλα e-shops δεν εχουν προγραμματα affiliate γιατι δεν εχουν καλο συστημα συναλλαγων...Για το μονο που εχω ακουστα ειναι το linkwise.gr αλλα δεν ξερω πως δουλευουν ακριβως.Αν γνωριζεις καλα αγγλικα μπορεις να δουλεψεις με εταιρεια του εξωτερικου...

Δημοσ.
Κοιτα στην Ελλαδα ακομα και μεγαλα e-shops δεν εχουν προγραμματα affiliate γιατι δεν εχουν καλο συστημα συναλλαγων...Για το μονο που εχω ακουστα ειναι το linkwise.gr αλλα δεν ξερω πως δουλευουν ακριβως.Αν γνωριζεις καλα αγγλικα μπορεις να δουλεψεις με εταιρεια του εξωτερικου...

Καμία πιο ουσιαστική απάντηση έχεις; Τα αγγλικά μου είναι πάρα πολύ καλά αλλά εσύ ακόμα δεν έχεις δώσει καμία πληροφορία.

Δημοσ.

Αυτες ειναι οι εταιρειες:

www.Sharesale.com

www.Linkshare.com

Εγω ξεκινσα με τη Sharesale και ειμαι ικανοποιημενος. Τωρα ξεκιναω και με τη Linkshare. Διαβασε προσεχτικα τις οδηγειες και μπορεις να ξεκινησεις σιγα σιγα.

Δημοσ.
Αυτες ειναι οι εταιρειες:

www.Sharesale.com

www.Linkshare.com

Εγω ξεκινσα με τη Sharesale και ειμαι ικανοποιημενος. Τωρα ξεκιναω και με τη Linkshare. Διαβασε προσεχτικα τις οδηγειες και μπορεις να ξεκινησεις σιγα σιγα.

Πριν αρχίσω να διαβάζω γιατί δε μου λες πέντε πράγματα για να δω αν αξίζει να αφιερώσω χρόνο; Περίληψη. Το "ρεζουμέ" που λέμε. Αν έχω πιάσει το νόημα θες να φτιάξεις δίκτυο. Άρα εσύ θα αφιερώσεις χρόνο για να με πείσεις, όχι εγώ για να πείσω τον εαυτό μου. Αν νομίζω ότι αξίζει, θα κάτσω να διαβάσω τις καλογραμμένες ιστοσελίδες.

Σου δίνω την ευκαιρία, αξιοποίησε την

ΥΓ: είναι shareAsale όχι sharesale

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...