antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Θα πρεπει να το αποδειξεις. Και ποιο το νόημα του νόμου τότε; Αντί να πάνε στα δικαστήρια για το αν ο νόμος δίνει 1 ή 2 χρόνια εγγύηση θα πάνε για το αν χάλασε στον 1ο ή στον 2ο χρόνο. Και πώς μπορεί κανείς να αποδείξει την ημερομηνία που χάλασε μια usb θύρα στο laptop (ή οτιδήποτε) ξέρω γω; Γιατί δε θα πρέπει ν αποδείξουν αυτοί ότι χάλασε μετά τον ένα χρόνο;
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Και ποιο το νόημα του νόμου τότε;Αντί να πάνε στα δικαστήρια για το αν ο νόμος δίνει 1 ή 2 χρόνια εγγύηση θα πάνε για το αν χάλασε στον 1ο ή στον 2ο χρόνο. Και πώς μπορεί κανείς να αποδείξει την ημερομηνία που χάλασε μια usb θύρα στο laptop (ή οτιδήποτε) ξέρω γω; Γιατί δε θα πρέπει ν αποδείξουν αυτοί ότι χάλασε μετά τον ένα χρόνο; Με ενα απλο γιατι τοτε το εφερες. Ενω αν υπαρχει γνωστο ελαττωμα παρτιδας επιβεβαιωμενο(οπως καρτες της nvidia) αυτο μπορει να αποδειχτει. Αν το πας ομως στα 5 χρονια τοτε και ελαττωμα να ειχε παπαλα. Εχεις χασει τα δικαιωματα των 2 χρονων
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Με ενα απλο γιατι τοτε το εφερες. Ενω αν υπαρχει γνωστο ελαττωμα παρτιδας επιβεβαιωμενο(οπως καρτες της nvidia) αυτο μπορει να αποδειχτει. Αν το πας ομως στα 5 χρονια τοτε και ελαττωμα να ειχε παπαλα. Εχεις χασει τα δικαιωματα των 2 χρονων Δηλαδή αυτόν το νόμο τον εκμεταλλεύεσαι μόνο όταν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση απ τον κατασκευαστή για γνωστό και συγκεκριμένο ελάττωμα. Είναι δυνατόν; Δε σε αμφισβητώ αλλά απορώ κι εφόσον έτσι έχει, παίζει να ναι απ τους πιο άχρηστους καταναλωτικούς νόμους...
iant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !!! Στο θέμα της εγγύησης (1 ή 2 έτη) πρέπει να ξέρουμε τα δικαιώματά μας, αλλά επίσης πρέπει να δώσουμε κανένα "+" στις εταιρίες που δίνουν 2+ έτη!!!! Τώρα η λίστα θα μπορούσε να είναι ως εξής: 1-2. TOSHIBA - HP 3. DELL 4. ACER TOSHIBA σε θέματα "τεχνικής υποστηρίξεις (αντιπροσωπία, εγγυήσεις κτλ)" στην Ελλάδα τι λέει;
pctechgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !!! Στο θέμα της εγγύησης (1 ή 2 έτη) πρέπει να ξέρουμε τα δικαιώματά μας, αλλά επίσης πρέπει να δώσουμε κανένα "+" στις εταιρίες που δίνουν 2+ έτη!!!! Τώρα η λίστα θα μπορούσε να είναι ως εξής: 1-2. TOSHIBA - HP 3. DELL 4. ACER TOSHIBA σε θέματα "τεχνικής υποστηρίξεις (αντιπροσωπία, εγγυήσεις κτλ)" στην Ελλάδα τι λέει; Πολύ καλή , δεν θα έχεις πρόβλημα
nitrah Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Toshiba για μένα , έχω το QOSMIO-X300 και είμαι υπερ-ευχαριστημένος.
pctechgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Επίσης μην ξεχνάς ότι η Toshiba προσφέρει και αυτό http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=651&Itemid=543
iant Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μάχη για την πρωτιά αρχίζει να γέρνει προς την TOSHIBA ! Αλλά στο E-Shop υπάρχει "2 χρόνια εγγύηση άμεσης αντικατάστασης laptop " για πολλά μοντέλα! Η προσφορά ισχύει για τα εξής brands φορητών υπολογιστών: ACER, FUJITSU, HP, INNOVATOR, LENOVO, TOSHIBA, SONY
pctechgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κοίταξε όμως στο eshop, στα toshiba, το λειτουργικό ότι είναι English !!
lagoudakis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 δεν εχω καταλαβει αυτο το 2 χρονια αμεσης αντικαταστασης,δεν λεω οτι λεει ψεματα το eshop αλλα αν μου χαλασει το sony μου πχ στον 1.5 χρονο που θα βρουν να μου το αντικαταστησουν;99% το μοντελο μου θα εχει καταργηθει
panos2000gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 δεν εχω καταλαβει αυτο το 2 χρονια αμεσης αντικαταστασης,δεν λεω οτι λεει ψεματα το eshop αλλα αν μου χαλασει το sony μου πχ στον 1.5 χρονο που θα βρουν να μου το αντικαταστησουν;99% το μοντελο μου θα εχει καταργηθει Σε περίπτωση αντικατάστασης στο αλλάζουν με το ίδιο (αν υπάρχει) ή με νεότερο μοντέλο (σε περίπτωση που έχει καταργηθεί), το οποιό θα έχει τα ίδια ή καλύτερα τεχνικα χαρακτηριστικά.
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Σε περίπτωση αντικατάστασης στο αλλάζουν με το ίδιο (αν υπάρχει) ή με νεότερο μοντέλο σε περίπτωση που έχει καταργηθεί, το οποιό θα έχει τα ίδια ή καλύτερα τεχνικα χαρακτηριστικά. Πάνο γνωρίζεις άτομο που του χάλασε μετά από κανα χρόνο και του το αντικατέστησαν άμεσα στο eshop; Από περιέργεια ρωτάω.
panos2000gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Πάνο γνωρίζεις άτομο που του χάλασε μετά από κανα χρόνο και του το αντικατέστησαν άμεσα στο eshop; Από περιέργεια ρωτάω. Όχι...δεν γνωρίζω κάποιον.
iant Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κοίταξε όμως στο eshop, στα toshiba, το λειτουργικό ότι είναι English !! Η E-Shop τελευταία είναι πολύ απαράδεχτη!!! - Τιμές της είναι πλέον σαν των καταστημάτων - Τα καταστήματα πουλάνε πια τα laptop (~50%) με τα Windows 7, E-Shop ακόμα κοιμάται...
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Η E-Shop τελευταία είναι πολύ απαράδεχτη!!! [...] Τι εννοείς τελευταία (αν κι αυτά που αναφέρεις δεν τα θεωρώ καν αρνητικά του eshop); Τέλος πάντων το θέμα είναι τα laptops
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.