Προς το περιεχόμενο

Από ποια εταιρία να πάρω το Laptop;

iant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας για τις εταιρίες HP, TOSHIBA, ACER, DELL.

Γενικός με ενδιαφέρει ανάμεσα στις εταιρίες αυτές (αν λείπει κάποια - βάλε εσύ ;) ) με τα ίδια (περίπου) χαρακτηριστικά και τιμή ποια θα προτιμούσαμε;

Δηλαδή βάση τον κριτηρίων :

1. Οθόνη

2. Ποιότητα κατασκευής (μέσα - έξω)

3. Θέμα τεχνικής υποστηρίξεις (αντιπροσωπία, εγγυήσεις κτλ)

4. Θέματα υποστήριξης λογισμικού (drivers, συμβατότητα με το Linux*)

Θα ήθελα να βάλουμε στην σειρά προτίμησης τις εταιρίες , π.χ :

1. TOSHIBA

2. HP

3. DELL

4. ACER

5. ??? ;) )

* - δεν είναι για μένα , για αυτό έβαλα στην "4" την "συμβατότητα με το Linux" ...

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε μπορώ να βοηθήσω άμεσα αλλά ίσως να χε κάποιο νόημα να ανέφερες για τι χρήση και στα πόσα χρήματα να ναι το laptop. Δεν έχει νόημα να θες κάτι για gaming κι ο άλλος προτείνει το Χ που η καλύτερη κάρτα γραφικών που θα βρεις σ αυτά δεν πάει βήμα ούτε να δίνεις ως 800 ευρώ κι ο παράλλος προτείνει το Y που το φθηνότερό της κοστίζει 1200 ευρώ.

Τη διευκρίνιση και να μην την ανέφερες δε θα σε παρεξηγούσαμε :P

Δημοσ.

+ στις εταιρίες που δίνουν 2 χρόνια εγγύηση, οπότε

Toshiba

Dell

Sony

Asus

Με τίποτα hp, lenovo αν και έχει πολύ καλά μηχανήματα , μόνο και μόνο γιατί στην Ελλάδα (σε άλλες χώρες πχ η hp δίνει 2 χρόνια) δεν δίνουν τα 2 χρόνια.

Δημοσ.

για hp δεν ξερω,αλλα σε ενα λενοβο r61 που εχω γραφει 3 χρονια εγγυηση,βεβαια εχω δει και λενοβο(αλλα μοντελα με 2 χρονια και τα idealpad με 1 χρονο)

Δημοσ.
Δε μπορώ να βοηθήσω άμεσα αλλά ίσως να χε κάποιο νόημα να ανέφερες για τι χρήση και στα πόσα χρήματα να ναι το laptop. Δεν έχει νόημα να θες κάτι για gaming κι ο άλλος προτείνει Toshiba που η καλύτερη κάρτα γραφικών που θα βρεις σ αυτά δεν πάει βήμα ούτε να δίνεις ως 800 ευρώ κι ο παράλλος προτείνει Dell που το φθηνότερό της κοστίζει 1200 ευρώ (τυχαία παραδείγματα ήταν).

Τη διευκρίνιση και να μην την ανέφερες δε θα σε παρεξηγούσαμε :P

δεν κοστιζει το φθηνοτερο της DELL 1200€ εκτος κι αν ειναι κι αυτο τυχαιο παραδειγμα.

Δημοσ.
δεν κοστιζει το φθηνοτερο της DELL 1200€ εκτος κι αν ειναι κι αυτο τυχαιο παραδειγμα

Ναι και τα δύο ήταν εντελώς τυχαία παραδείγματα (όπως είπα).

Δημοσ.
για hp δεν ξερω,αλλα σε ενα λενοβο r61 που εχω γραφει 3 χρονια εγγυηση,βεβαια εχω δει και λενοβο(αλλα μοντελα με 2 χρονια και τα idealpad με 1 χρονο)

Σωστό αλλά το κάνουν για συγκεκριμένα μοντέλα, ενώ άλλες εταιρίες το έχουν πάγια πολιτική, αυτό εμένα μου δείχνει και αξιόπιστα μηχανήματα και σεβασμό στον τελικό χρήστη :-)

Δημοσ.
Ναι και τα δύο ήταν εντελώς τυχαία παραδείγματα (όπως είπα).

εντελως ατυχη τυχαια παραδειγματα γιατι ενας που δεν ξερει θα του δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις

Δημοσ.
εντελως ατυχη τυχαια παραδειγματα γιατι ενας που δεν ξερει θα του δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις

ΟΚ το κανα edit αν νομίζω ότι ήταν αρκετά σαφές πως ήταν τυχαία παραδείγματα.

Δημοσ.

Εγώ σαν καθαρά υποκειμενική γνώμη μ` αρέσουν τα HP. Μιλάω για ποιότητα κατασκευής και σαν προϊόν όχι για υποστίρηξη προσωπικά HP έχω. Για υποστιριξη θα σε γελάσω.

Δημοσ.
Εγώ σαν καθαρά υποκειμενική γνώμη μ` αρέσουν τα HP. Μιλάω για ποιότητα κατασκευής και σαν προϊόν όχι για υποστίρηξη προσωπικά HP έχω. Για υποστιριξη θα σε γελάσω.

αν μιλας για τα compaq ΟΚ. Αν μιλας για pavilion δε θα συμφωνησω.

Δημοσ.
+ στις εταιρίες που δίνουν 2 χρόνια εγγύηση, οπότε

Toshiba

Dell

Sony

Asus

Με τίποτα hp, lenovo αν και έχει πολύ καλά μηχανήματα , μόνο και μόνο γιατί στην Ελλάδα (σε άλλες χώρες πχ η hp δίνει 2 χρόνια) δεν δίνουν τα 2 χρόνια.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234955

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...