Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα για socket 1156

mistakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι στοκ οι συχνότητες,τότε ναι δίνει πολύ σε load...

Όρισε το manually το ρεύμα π.χ. δοκίμασε να δώσεις 1.150v και δες αν είναι σταθερός.

Αν είσαι stable τότε κατέβασε το και δες το min ρεύμα που χρειάζεται.

Επίσης κοίτα με core temp και πες μου το VID του cpu σου...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κατέβασα σε σε IDLE --core voltage 0,800------------full load core voltage 1,208

θερμοκρασίες 47-43-44-43 OCCT 5 λεπτά από 50-45-46-45 (με megahalem) μικρή η διαφορά και μάλλον η μαμα ψύκτρα είχε το πρόβλημα η δεν πατουσε όπως έπρεπε

Δημοσ.

Idle είσαι 47-43-44-43 και load 50-45-46-45;;

Με πιο πρόγραμμα κοιτάς θερμοκρασίες;;

Επίσης πες μου το vid του cpu σου και τα 5 λεπτά occt είναι πολύ λίγα για να καταλάβεις αν είσαι stable....

Αστο κανά δίωρο.

Δημοσ.

οχι μαλλον δεν εκφραστηκα καλά 50-45-46-45 (θερμοκρασίες πυρηνων με real temp 3) ήμουν πριν κατεβάσω το voltage και 47-43-44-43 όταν το κατέβασα .

((IDLE --core voltage 0,800------------full load core voltage 1,208))αυτά είναι τα VOLTAGE που μου δείχνει το cpuz σε idle και full

Tώρα θα κατεβασω σε 1.150v και θα τρέξω OCCT 2 ώρες να δω τι θα γίνει

Ευχαριστώ

#Επίσης πες μου το vid του cpu σου# πως θα το δώ αυτο? :((

Δημοσ.

Κυρίως τα load μας ενδιαφέρουν,αλλά μιας και ανέφερες τις idle θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές για την Megahalems.

Την έχεις τοποθετήσει σωστά;;

Δημοσ.

πάλι μάλλον δε εκφραστηκα σωστα οι θερμοκρασίες που αναφέρω είναι load .IDLE θερμοκρασίες 20-21 όλοι οι πυρήνες σε real temp, 19-20 core temp

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:49 ----------

Σ' έχουμε ρωτήσει 3 φορές πόσο είναι το VID του i7-750 σου και απάντηση δεν έχουμε πάρει.. :-(

to core temp εκει που λέει vid κάτω από το platform δεν λέει τίποτα και στήν επιλογή tools-system information- vid: N/A

Δημοσ.

Λίγο πολύ καλές για να είναι αληθινές μου ακούγοντα οι θερμοκρασίες,κολλημένοι σένσορες μου μυρίζουν,χωρίς να είμαι σίγουρος.

Το bios τι δείχνει για τις θερμοκρασίες;;

Δημοσ.

BIOS

PROCESSOR THERMAL MARGIN 65C

INTERNAL TEMP 33C

REMOTE TEMP 30C

την MEGAHALEM την εχω με 2 NEXUS 120mm Puspull

to VID τι αλλος τρόπος υπάρχει να το δω?

Δημοσ.
Νομίζω πως το VCCP είναι το Normal Vcore.

άρα ψιλοκρύος είναι και όλα τα έκανε η ψυκτρα της ιντελ .Θα του δώσω να καταλάβει ¨)))

Δημοσ.

Για ψυκτρες επισης διαβαζω οτι πολυ καλες ειναι οι Coolermaster Hyper 212 plus και η φτηνοτερη TX3. Την πρωτη τη βρηκα Ελλαδα και σκεφτομαι να την παραγγειλω.

Δημοσ.

Your system

Please Register

Want to ensure your PC is running as it should? Register to Futuremark ORB to track how your system performance changes over time!

3DMark Score

18467 3DMarks

SM 2.0 Score

7342 14407

SM 3.0 Score

8840 20574

CPU Score

4947 11109

Result name

Untitled

Date Nov 08, 2009 05:15 CST

Pro user No

OS Windows 7

CPU Intel Core i5 Processor I5-750

CPU Speed 3067 MHz

GPU ATI Radeon HD 4890

Memory 3328 MB

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ και με θερμοκρασίες λουκούμι :))))))))))))) 53 c MAX

θα του δώσω και άλλο :))))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...