Προς το περιεχόμενο

Macbook pro μπαταρία

Nimrod7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Έχω ενα απο εκείνα τα Macbook Pro (santa rosa) που η αππλε είχε πρόβλημα με τις μπαταρίες και είχε ενα πρόγραμμα αντικατάστασης.

Το θέμα είναι οτι όσο ισχυε το πρόγραμμα (έληξε Μάιο 2009), η μπαταρία μου ήταν καλά, και τώρα εβγαλε ένδειξη άντικατάστασης, και η διάρκεια της δεν ξεπερνάει τη μισή ώρα!

Επειδή αμφιβάλλω αν η ρεινμποου δεχτεί να την αντικαταστήσει, εψαξα στο ebay για καινούρια και γίνεται μπάχαλο με τις μαϊμουδες. Είναι αδύνατον να ξέρεις αν η μπαταρία είναι αυθεντική.

Καινούρια μέσω επίσημου διανομέα πάει πάνω απο 200 Ευρώ και δεν τα δίνω.

Έχει κανένας καμιά ακρη για το που θα βρώ μπαταρία σε καλή τιμή;

ευχαριστώ,

Δημοσ.

έχω και εγώ MBP Santa Rosa και έχω αλλάξει ήδη μία μπαταρία και μάλλον πάω και για δεύτερη...

όταν λές ότι έβγαλε ένδειξη αντικατάστασης τι εννοείς ακριβώς;

Δημοσ.
Για το παλιό μου MPB(2.33 Ghz C2D) μια χαρά μπαταρίες αγόρασα απτο ebay. Αυθεντικότατες και για μόλις 50€ η μία..

χμ,, πως τις ξεχωρίζεις;

κάτι κορεάτες / κινέζοι κλπ λένε genuine αλλα μετά στις κρητικές τρώνε αρνητική απο κάποιους γιατί τελικά δεν ήταν...

Δημοσ.

Αυτή μου φαίνεται ok, http://cgi.ebay.co.uk/Genuine-Apple-Mac-15-MacBook-Pro-Battery-A1175-10-8V_W0QQitemZ120486876070QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_LaptopsAccessories_LaptopBatteries?hash=item1c0d93d3a6#ht_1358wt_941

Έχει πολύ πράμα στο ebay, θα βρείς ίσως και σε καλύτερη τιμή. Δυστυχώς δν μπόρεσα να βρώ τον πωλητή που τις αγόρασα εγώ..

Δημοσ.

Ναι, η Rainbow μου την άλλαξε, τσάμπα φυσικά.

Δεν μου είχε βγάλει τέτοιο μήνυμα αλλά μου έκλεινε πριν αδειάσει τελείως.

Τώρα η δεύτερη δεν έχει τέτοιο πρόβλημα αλλά έχει πέσει αρκετά η διάρκεια της και το Health της είναι κάτω από 50% σε 85cycles μόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...