Προς το περιεχόμενο

Ποσο κραταει η μπαταρια στο καινουργιο mbp σας???!

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ακολουθώ συχνά πυκνά την διαδικασία... γιατι δουλεύω συχνα το mac εκτός μπρίζας μέχρι να αποφορτιστεί εντελώς... Αλλά δεν ακολουθώ πάντα τα χρονικά περιθώρια που αναφέρει στο site:

5) Turn off the computer or allow it to sleep for five hours or more.

6) Connect the power adapter and leave it connected until the battery is fully charged again.

και συνήθως κατα το τελευταίο βήμα το δουλεύω ταυτόχρονα...

Για το μόνο που ειμαι σίγουρος ειναι ότι το αφήνω να αδειάσει εντελώς και μετά πάλι μέχρι να γεμίσει.

Δοκίμασε να το κάνεις calibrate όπως λέει στο site και ανέφερε μετά τι σου λέει το battery.

Είχα ρωτήσει και πιο παλιά, άλλο το calibrate και άλλο το battery cycle?

Αν ναι, ποια η διαφορά τους και πώς ακριβώς γίνεται το calibrate

Για calibrate διάβασε το παραπάνω post, περί cycles στο Apple Batteries

Να ρωτήσω κάτι; Το να αφήνετε την μπαταρία μία φορά την εβδομάδα να αδειάζει από που προκύπτει; Το προτείνει ο κατασκευαστής; Ιόντων Λιθίου δεν είναι οι μπαταρίες;

Δεν είναι μία φορά την εβδομάδα, αλλά (iCal Link) μία φορά το μήνα

Exercise Your Machine

Lithium-ion polymer batteries need to be used for maximum performance. If you don’t use your device often, be sure to complete a charge cycle at least once a month. Click the links below to add regular reminders to your iCal calendar.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δοκίμασε να το κάνεις calibrate όπως λέει στο site και ανέφερε μετά τι σου λέει το battery.

Για calibrate διάβασε το παραπάνω post, περί cycles στο Apple Batteries

Δεν είναι μία φορά την εβδομάδα, αλλά (iCal Link) μία φορά το μήνα

το ical link είναι ότι πρέπει, το έκανα add ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα!Νεος εδω!Οταν λεμε battery cycle εννοουμε οπως και στα ipod που ελεγε πληρη φορτιση-αποφορτιση?

Οταν το εχετε στο ρευμα την αφαιρειτε την μπαταρια οπως στα κλασσικα λαπτοπ?

Δημοσ.
Καλημερα!Νεος εδω!Οταν λεμε battery cycle εννοουμε οπως και στα ipod που ελεγε πληρη φορτιση-αποφορτιση?

Οταν το εχετε στο ρευμα την αφαιρειτε την μπαταρια οπως στα κλασσικα λαπτοπ?

ΠΟΤΕ δε βγάζουμε τη μπαταρία από το λάπτοπ όταν το χρησιμοποιούμε.

Δεν προστατεύεις τη μπαταρία (δεν είμαι σίγουρος αν είναι τελικά και αρνητικό για τη διάρκειά της) και βέβαια θέτεις σε κίνδυνο το λαπτοπ από μια διακοπή ρεύματος κλπ.

Δημοσ.

Γεια σε όλου,

και εμένα η εμπειρία μου με το mac book pro 2,66 processor είναι πολύ θετική όπως είπαν και και τα παιδιά παραπάνω 6 με 7 ώρες πάει η μπαταρία μου με χαμηλή φωτεινότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...