Προς το περιεχόμενο

Ποσο κραταει η μπαταρια στο καινουργιο mbp σας???!

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για την μπαταρία?

Δλδ η σωστή χρήση είναι επαναφόρτιση από το μηδέν 1 φορά την εβδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες συνέχεια πάνω στο ρεύμα, ή απλά επαναφόρτιση από τυχαίο ποσοστό?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:07 ----------

Edit:

Coconut Battery --> Omg, μόνο 93% από την αρχική χωρητικότητα της μπαταρίας με 47 κύκλους!

Αλήθεια, το πόσο old είναι υπολογίζεται από την ημ/νια κατασκευής?

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετά από 47 cycles, δεν ξέρω αλλα νομίζω ότι δεν είναι και άσχημα, ας με διορθώσουν οι ειδικοί.

Νομίζω επίσης ότι υπολογίζεται από την ημερομηνία κατασκευής. Πάλι δεν είμαι σίγουρος όμως, απλά φαίνεται το πιο λογικό!

Δημοσ.

Πάντως και εμένα mbp 15,4 του ιουνίου ενώ αρχικά είχα χτυπήσει 7ωρο πραγματικό, μετά τα snow leopard νομίζω έχει πάει εκεί, στις 4-5 ώρες. Έχω ψάξει πολύ το τί μπορεί να έγινε, αλλά δεν έχω βρει τίποτα. Η διαφορά είναι σίγουρα noticeable. Πραγματικά αν μπορέσει κάποιος να βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων.

Δημοσ.

Και σε μένα τα ίδια. Καινούργιο macbook pro 13 2,26 εκεί που νόμιζα ότι η μπαταρία θα κρατούσε 7 ώρες κάπου στις 4 ώρες υπολογίζω ότι κρατάει (με wlan ανοιχτό, απλό σερφάρισμα).

Επίσης είναι καλό να την αφήνω να ξεφορτίζεται κάθε φορά τελείως τη μπαταρία και να το φορτίζω μετά τελείως ή δεν χρειάζεται;

Δημοσ.
Και σε μένα τα ίδια. Καινούργιο macbook pro 13 2,26 εκεί που νόμιζα ότι η μπαταρία θα κρατούσε 7 ώρες κάπου στις 4 ώρες υπολογίζω ότι κρατάει (με wlan ανοιχτό, απλό σερφάρισμα).

Επίσης είναι καλό να την αφήνω να ξεφορτίζεται κάθε φορά τελείως τη μπαταρία και να το φορτίζω μετά τελείως ή δεν χρειάζεται;

Και σε σένα μετά το snow άρχισε να γίνεται αυτό;

Δημοσ.

εγω δεν εκανα calibration μολις το πηρα αλλα ειχα και παλιοτερα macbook και powerbook και δεν θυμαμαι να ειχα προβλημα με την μπαταρια ,το calibration το ειχα κανει και στα 2 μετα απο αρκετο καιρο λογω ανευθυνοτητας....:-( Αν το κανω τωρα θα εχει αποτελεσμα??

Δημοσ.

Και εγώ στο ΜΒ Air μου παρατήρησα ελαφρώς μειωμένη αυτονομία.

Από τις 4-4,5 ώρες surfing έπεσε γύρω στις 3,5 και κάτι.

Δημοσ.

Αυτό που τώρα σκέφτομαι είναι να κάνω ένα clear installation των σνόου και μετά να επαναφέρω το σύστημα με time machine.Άραγε να υπάρχει πθανότητα να φτιάξει κάτι;;

Δημοσ.

Οχι, εγώ clear installation έκανα.

Τώρα, ποια είναι η σωστή χρήση της μπαταρίας?Συνέχεια στη φόρτιση και αραιά και που charge cycle?Και charge cycle είναι από το 0% φόρτιση?

Δημοσ.
Οχι, εγώ clear installation έκανα.

Τώρα, ποια είναι η σωστή χρήση της μπαταρίας?Συνέχεια στη φόρτιση και αραιά και που charge cycle?Και charge cycle είναι από το 0% φόρτιση?

Προσωπικά τον έχω στο ρεύμα και κατά μέσο όρο 4-5 μέρες τον αφήνω με μπαταρία μέχρι να κλείσει.

Btw thanks for the info, αφού με γλιτώνεις από αρκετό κόπο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καλησπερα ,ενω μας εξεπληξε σχεδον ολους η apple με τις ονομαστικες της αυτονομιες στο

13 mbp που αγορασα προσφατα καθε αλλο παρα 7 ωρες βλεπω αυτονομια..Η μπαταρια μου κρατα το πολυ 4 ωρες χωρις να βλεπω ταινια κλπ μονο με wifi ανοιχτο και bluetooth και itunes ...Λυνεται καπως αυτο το προβλημα??

Και εγώ στο ΜΒ Air μου παρατήρησα ελαφρώς μειωμένη αυτονομία.

Από τις 4-4,5 ώρες surfing έπεσε γύρω στις 3,5 και κάτι.

Για μεγαλυτερη αυτονομια σε surfing στο snow leopard, δοκιμαστε να κανετε surfing με firefox αντι για safari ή βαλτε τον safari να τρεχει σε 32bit .

32bitsafari.jpg

Δημοσ.

Βρε λες;; Αν δουλεύει πιο πολύ σε 64b καταναλώνει και πιο πολύ; Πάντως και πριν ανοίξω safari ο χρόνος που βλέπω πάνω είναι πιο μικρός απ' ότι πριν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...