Προς το περιεχόμενο

Ποσο κραταει η μπαταρια στο καινουργιο mbp σας???!

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,ενω μας εξεπληξε σχεδον ολους η apple με τις ονομαστικες της αυτονομιες στο

13 mbp που αγορασα προσφατα καθε αλλο παρα 7 ωρες βλεπω αυτονομια..Η μπαταρια μου κρατα το πολυ 4 ωρες χωρις να βλεπω ταινια κλπ μονο με wifi ανοιχτο και bluetooth και itunes ...Λυνεται καπως αυτο το προβλημα??

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καπου ειχα διαβασει μεσα στην apple νομιζω οτι η αυτονομια μετριετε με την φωτεινοτητα στην μεση και σερφαροντας στο νετ με wifi

Δημοσ.

mbp 15,4'' το ανοίγω στις 9 στο γραφείο, φεύγω 16.00

δουλεύω open office - safari κυρίως και επειδή πετάγομαι για δουλειές έξω κτλ μένει περίπου 1-2 ώρες σε sleep mode και συνήθως περισσεύει κιόλας. Δηλαδή περίπου ±6 ώρες. Απόλτυτα ικανοποιημένος. Κάνω battery cycle κάθε Δευτέρα. κατά τα άλλα με ρεύμα :)

Δημοσ.

MBP 13" με χαμηλωμένη φωτεινότητα και αντίστοιχη χρήση με τη δική σου blashyrkh+ κράτησε 6μιση ώρες.

Δημοσ.
Καλησπερα ,ενω μας εξεπληξε σχεδον ολους η apple με τις ονομαστικες της αυτονομιες στο

13 mbp που αγορασα προσφατα καθε αλλο παρα 7 ωρες βλεπω αυτονομια..Η μπαταρια μου κρατα το πολυ 4 ωρες χωρις να βλεπω ταινια κλπ μονο με wifi ανοιχτο και bluetooth και itunes ...Λυνεται καπως αυτο το προβλημα??

Οπως ειπες ειναι ονομαστικη η 7ωρη αυτονομια. 4ωρες μια χαρα εισαι, ειδικα και με μεγιστη φωτεινοτητα

Δημοσ.

στο δικο μου παντως (pro 13,3) εχω δει μεχρι 6 ωρες με wi-fi και 7+ με καλωδιο και μονο ιντερνετ....... ακομα ειναι καινουριο, μαλλον γι αυτο.

Δημοσ.

παιδιά στο calibration, αφού κοτσάρετε το magsafe και το φορτίσετε πλήρως + κανά δίωρο [εδώ φαντάζομαι δεν πειράζει να δουλεύει...!?] το αφήνετε να δουλέψει μέχρι να ξεφορτιστεί τελείως μονοκόματα? ή απλά δεν το κλείνετε με off (στο sleep mode πρέπει να είναι οκ, δεν είναι?) ?

Δημοσ.

Και ένας γνωστός μου που έχει mbp 13άρι, έχει περίπου 6 ώρες αυτονομία (με wifi).

Μήπως έχει κανένα πρόβλημα η μπαταρία σου;

Δημοσ.

Δεν το εχω τσεκαρει με τη μιση φωτεινοτητα και μονο το wifi ανοιχτο αλλα τωρα που ηταν φορτισμενο και εβαλα τη μιση φωτεινοτητα και adium ,safari ανοιχτα μου εγραψε remaining 5:15 ...Υπαρχει καποιο προγραμμα η benchmark για να δεις αν οντως εχει προβλημα η μπαταρια??

Δημοσ.

5 μήνες 17 cycles 99%. Όπως είπα και πιο πάνω και ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των πιο έμπειρων, battery cycle μία φορά κάθε εμβδομάδα (κάθε Δευτέρα για να μην το ξεχνώ κιόλας).

screenshot20091106at100.th.png

Κατά τα άλλα είναι ανοιχτό πάνω από 12-14 ώρες τη μέρα.

Δημοσ.

6500 mAh ? how come? γύρω στα 5400+- δεν είναι οι χωρητικότητες των μπαταριών ? τουλάχιστον τόσο διαβάζω σε φόρα αλλά και στη δική μου μπαταρία..

Δημοσ.

δεν ξέρω τι mb έχεις, εμένα είναι mbp 15,4''.

Τι να σου πω, δεν ξέρω ποια είναι τα normal, πρώτο mac είναι και εγώ είμαι ενθουσιασμένος. Τώρα αν μπορώ να βοηθήσω για κάτι απλό ευχαρίστως αλλιώς για ειδικές ερωτήσεις σας παραπέμπω στους ειδικούς επί των θεMACτων! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...