blashyrkh+ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα ,ενω μας εξεπληξε σχεδον ολους η apple με τις ονομαστικες της αυτονομιες στο 13 mbp που αγορασα προσφατα καθε αλλο παρα 7 ωρες βλεπω αυτονομια..Η μπαταρια μου κρατα το πολυ 4 ωρες χωρις να βλεπω ταινια κλπ μονο με wifi ανοιχτο και bluetooth και itunes ...Λυνεται καπως αυτο το προβλημα??
stivi1981 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Καπου ειχα διαβασει μεσα στην apple νομιζω οτι η αυτονομια μετριετε με την φωτεινοτητα στην μεση και σερφαροντας στο νετ με wifi
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 mbp 15,4'' το ανοίγω στις 9 στο γραφείο, φεύγω 16.00 δουλεύω open office - safari κυρίως και επειδή πετάγομαι για δουλειές έξω κτλ μένει περίπου 1-2 ώρες σε sleep mode και συνήθως περισσεύει κιόλας. Δηλαδή περίπου ±6 ώρες. Απόλτυτα ικανοποιημένος. Κάνω battery cycle κάθε Δευτέρα. κατά τα άλλα με ρεύμα
TyR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 MBP 13" με χαμηλωμένη φωτεινότητα και αντίστοιχη χρήση με τη δική σου blashyrkh+ κράτησε 6μιση ώρες.
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα ,ενω μας εξεπληξε σχεδον ολους η apple με τις ονομαστικες της αυτονομιες στο 13 mbp που αγορασα προσφατα καθε αλλο παρα 7 ωρες βλεπω αυτονομια..Η μπαταρια μου κρατα το πολυ 4 ωρες χωρις να βλεπω ταινια κλπ μονο με wifi ανοιχτο και bluetooth και itunes ...Λυνεται καπως αυτο το προβλημα?? Οπως ειπες ειναι ονομαστικη η 7ωρη αυτονομια. 4ωρες μια χαρα εισαι, ειδικα και με μεγιστη φωτεινοτητα
georgios... Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 στο δικο μου παντως (pro 13,3) εχω δει μεχρι 6 ωρες με wi-fi και 7+ με καλωδιο και μονο ιντερνετ....... ακομα ειναι καινουριο, μαλλον γι αυτο.
neXTgen Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 παιδιά στο calibration, αφού κοτσάρετε το magsafe και το φορτίσετε πλήρως + κανά δίωρο [εδώ φαντάζομαι δεν πειράζει να δουλεύει...!?] το αφήνετε να δουλέψει μέχρι να ξεφορτιστεί τελείως μονοκόματα? ή απλά δεν το κλείνετε με off (στο sleep mode πρέπει να είναι οκ, δεν είναι?) ?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Και ένας γνωστός μου που έχει mbp 13άρι, έχει περίπου 6 ώρες αυτονομία (με wifi). Μήπως έχει κανένα πρόβλημα η μπαταρία σου;
blashyrkh+ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δεν το εχω τσεκαρει με τη μιση φωτεινοτητα και μονο το wifi ανοιχτο αλλα τωρα που ηταν φορτισμενο και εβαλα τη μιση φωτεινοτητα και adium ,safari ανοιχτα μου εγραψε remaining 5:15 ...Υπαρχει καποιο προγραμμα η benchmark για να δεις αν οντως εχει προβλημα η μπαταρια??
darklordvader77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 βασικα, βαλε το προγραμμα coconut battery για να δεις στο ποσο % ειναι το health της μπαταριας σου..
neXTgen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 100% είναι.. αφού καινούριο είναι... oops άκυρο! νόμιζα πως πήγαινε σε μένα.
BlackScorpionX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 5 μήνες 17 cycles 99%. Όπως είπα και πιο πάνω και ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των πιο έμπειρων, battery cycle μία φορά κάθε εμβδομάδα (κάθε Δευτέρα για να μην το ξεχνώ κιόλας). Κατά τα άλλα είναι ανοιχτό πάνω από 12-14 ώρες τη μέρα.
neXTgen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 6500 mAh ? how come? γύρω στα 5400+- δεν είναι οι χωρητικότητες των μπαταριών ? τουλάχιστον τόσο διαβάζω σε φόρα αλλά και στη δική μου μπαταρία..
BlackScorpionX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω τι mb έχεις, εμένα είναι mbp 15,4''. Τι να σου πω, δεν ξέρω ποια είναι τα normal, πρώτο mac είναι και εγώ είμαι ενθουσιασμένος. Τώρα αν μπορώ να βοηθήσω για κάτι απλό ευχαρίστως αλλιώς για ειδικές ερωτήσεις σας παραπέμπω στους ειδικούς επί των θεMACτων!
neXTgen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 13.3 mb pro unibody το τωρινό δηλαδή στα 2.26 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:09 ---------- http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2110171&tstart=15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.