atutaleg36 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εχω μια μητρικη asus p5ad2 premium socket lga 775 800 fsb με εναν cpu pentium 4 3.0 ghz.Προσφατα αγορασα μια ati hd 4770 με μια 26αρα lg w2600hp. Εχω προβλημα με τις Hd 1020p ταινιες λογω επεξεργαστικης ισχυς.Δεν θελω να δωσω λεφτα για αναβαθμιση διοτι του χρονου θελω να κανω ενα πολυ δυνατο συστημα.Αξιζει να παρω εναν P4-670 (3.8 GHz, 800 FSB, L2:2MB,N0) .Θα λυθει το προβλημα μου με τις full hd ταινιες.Παρακαλω βοηθηστε.Εχω μνημη 1Gb ddr2 533mhz. Σας ευχαριστω πολυ και περιμενω απαντησεις.
pcos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 δοκιμασε να παιξεις τα βιδεο με αυτο http://mpc-hc.sourceforge.net/
atutaleg36 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 το χρησιμοποιω αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν τρωει κολληματα και αυτο. τι λετε για τον παραπανω επεξεργαστη.λογω κοστους φυσικα παντα συζηταμε για αυτον.
alex89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 το χρησιμοποιω αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν τρωει κολληματα και αυτο.τι λετε για τον παραπανω επεξεργαστη.λογω κοστους φυσικα παντα συζηταμε για αυτον. Σίγουρη απάντηση μπορεί να σου δώσει μόνον ένας που έχει αυτόν τον επεξεργαστή. Αν θέλεις ψάξε στο google για τον επεξεργαστή που ενδιαφέρεσαι κατά πόσο μπορεί να αναπαράγει ταινίες στα 1080p
John-lamia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 καλημερα εγω εχω εναν Ρ4 στα 3,2 με 1024 μνημη και καρτα ΑΤΙ 2400 και παιζω μια χαρα ταινιες HD... και 720ρ και 1080ρ. οταν λεσ οτι κολαει, που σου κολαει κ πωσ? λογικα θα πρεπει να σου κολαει ο media player, στο μπαφερ... αλλα και παλι θα πρεπει να παιζεις κανονικα HD-movies με το pc που εχεις. εδω παιζει το δικο μου!! καταρχην μιλας για αρχεια mkv η για δισκακι blue-ray? παντοσ για αρχη βγαλε ολους τουσ codecs που εχεις στο pc σου, κανε εναν καθαρισμο και ξαναπερα παλι καινουριους!! μπορει να φτεει και αυτο....... http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm
atutaleg36 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ναι φιλε john.Το προβλημα μου ειναι στο buffer.Κολλαει και πολλες φορες παει αργα η ταινια.Εχω ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με σενα.Δεν ξερω γιατι κολλαει.Πιστευω οτι ειναι ο επεξεργαστης.Οποιος ξερει ας βοηθησει.
fmnstr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 κ γω με pentium 4 3.0 ghz είμαι..ειναι καθαρα θεμα codecs.ειχα το ιδιο προβλημα.το ελυσα χρησιμοποιωντας τον codec της cyberlink ή intervideo (δεν θυμαμαι ποιας ειναι), καθώς και τον coreavc (χρησιμοποιω το τελευταιο αφου στις δοκιμες μου ειχε την μικροτερη χρηση cpu). γενικα προσοχη να βαλεις τον media player σου να χρησιμοποιει αυτον τον codec για την αναπαραγωγη...ψαξτο λιγο στο νετ PS. βεβαια δεν ειναι freeware αλλα κατι θα βρεις
atutaleg36 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Χρησιμοποιω πιο συχνα KMPLAYER και λιγοτερο mp-hc διοτι εχω καποια προβληματα με τα codecs λογω windows 7. Εχετε καποιο πακετο με ολοκληρωμενα codecs για windows 7 kai media player classic. ποιοιι συνδυασμοι θα μου δωσουνξ το καλυτερο αποτελεσμα πιστευετε;
pcos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 αν βάλεις τον καινούργιο MPC homecinema δεν χρειάζεται να βάλεις ξεχωριστούς codecs. τους έχει όλους μέσα και DXVA και άλλους. οποτε βγάλε ότι codecs έχεις βάλει και δοκίμασε πάλι.
IMAndreas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εχω μια μητρικη asus p5ad2 premium socket lga 775 800 fsb με εναν cpu pentium 4 3.0 ghz.Προσφατα αγορασα μια ati hd 4770 με μια 26αρα lg w2600hp.Εχω προβλημα με τις Hd 1020p ταινιες λογω επεξεργαστικης ισχυς.Δεν θελω να δωσω λεφτα για αναβαθμιση διοτι του χρονου θελω να κανω ενα πολυ δυνατο συστημα.Αξιζει να παρω εναν P4-670 (3.8 GHz, 800 FSB, L2:2MB,N0) .Θα λυθει το προβλημα μου με τις full hd ταινιες.Παρακαλω βοηθηστε.Εχω μνημη 1Gb ddr2 533mhz. Σας ευχαριστω πολυ και περιμενω απαντησεις. έχω p4 στα 3, κάρτα γραφικών agp hd3450 512mb και μνήμη ddr1 400mhz 2gb και παίζω full hd βίντεο μια χαρά.... ακου τι να κάνεις, να βάλεις τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών σου, να βγάλεις όλα τα players και τα codecs τα πάντα όμως και να βάλεις τον mpc-hc από το site του.....εννοείται ανάμεσα restarts... Τώρα όταν έχει κάνει εγκατάσταση τον mpc-hc πήγαινε options/internal filters και επίλεξέ τα όλα δεξιά και αριστερά (και τις 2 λίστες δλδ) και στο playback output επίλεξε VRM9 (rendless) προν το παρόν. Τι λειτουργικό έχεις? Άμα δεν σου δουλέψει δοκιμάζουμε overlay mixer και EVR (vista/net3) σαν επιλογές και βλέπουμε... Δες και αυτό το θέμα, θα σε βοηθήσει σίγουρα... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=325763
opera Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 αιποιγων. . . . . . . . . . . . . . . . παλιόπαιδο......................
Skylined Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 παλιόπαιδο...................... Θύμα των καταστάσεων είμαι, όχι πεπαλαιωμένο παιδί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.