Προς το περιεχόμενο

Dell η hp

panosfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω ενα laptop κοντα στα 900.Θελω να ειναι καλο να μην το τρεχω για service.Ειμαι αναμεσα σε DELL KAI HP.Θα ειθελα την γνωμη σας.Ποιο ειναι καλυτερο σε ποιοτητα?Ευχαριστω...

Δημοσ.

Απο ποιοτητα τα θεωρω και τα δυο πολυ καλα...

Θα σου προτεινα αν δεν εχεις κατασταλαξει να κοιταξεις και τα toshiba τα οποια ειναι πολυ καλα επισης...

Τελος αδιαμφησβητητα τα DELL εχουν μακραν το καλυτερο service και support στην Ελλαδα...

• Members
Δημοσ.

Εγώ ως χρήστης DELL Inspiron τα τελευταία 2 χρόνια, πρέπει να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής του (καλά για το service του δεν το συζητάμε, είναι γνωστό - αν και προσωπικά ευτυχώς δεν το έχω χρειαστεί ακόμα).

Δεν είχα βέβαια ποτέ ΗΡ για να κάνω σύγκριση.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι θα πρέπει να επιλέξεις ένα laptop με γνώμονα μόνο το καλύτερο service. Το πιθανότερο είναι να μην χρειαστείς ποτέ το service, οπότε σε πρώτη προτεραιότητα να βάλεις έναν υπολογιστή που θα σου αρέσει με βάση την ποιότητα κατασκευής, την άνεση σε πληκτρολόγιο και οθόνη και φυσικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Πάντως έχω την εντύπωση ότι η DELL από τότε που στράφηκε στο ευρύ κοινό έχει ρίξει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της.

Δημοσ.
Δε νομίζω ότι θα πρέπει να επιλέξεις ένα laptop με γνώμονα μόνο το καλύτερο service. Το πιθανότερο είναι να μην χρειαστείς ποτέ το service...

ειναι ενας απο τους βασικους παραγοντες και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το χρειαστεις καποτε...

Το πιο σημαντικο απ ολα ειναι να εχεις 3 χρονια εγγυηση.

Εγω με το DELL μου ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

• Members
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι το service σε ένα laptop είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες. Δεν είναι όπως στο desktop, που με λίγο ψάξιμο μπορείς και μόνος σου να μάθεις πώς να διορθώνεις τα περισσότερα προβλήματα που μπορεί να σου τύχουν ή να αλλάξεις ένα προβληματικό εξάρτημα.

Για μένα τουλάχιστον και για τις δικές μου ανάγκες, το service και η καλή ποιότητα κατασκευής είναι πολύ σημαντικότερα από την επεξεργαστική ισχύ όπου πάνω-κάτω όποιο καινούριο μηχάνημα και να έπαιρνα θα κάλυπτε αυτά που θέλω να κάνω.

Α, επίσης, κάτι άλλο που πρόσεξα όταν παρήγγειλα το DELL μου ήταν να τους ζητήσω να βάλουν σκληρό δίσκο στις 7200 στροφές και όχι 5400.

Δημοσ.
ειναι ενας απο τους βασικους παραγοντες και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το χρειαστεις καποτε...

Το πιο σημαντικο απ ολα ειναι να εχεις 3 χρονια εγγυηση.

Εγω με το DELL μου ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

Δεν λέω ότι το service δεν είναι σημαντική παράμετρος, αλλά προσωπικά δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα όταν επιλέγω λαπτοπ. (μιλάμε πάντα για home χρήση και όχι για επιχειρήσεις). Εχουν περάσει πολλά λαπτοπ απο τα χέρια μου και μόνο 2 φορες χρειάστηκα το service για ψιλοπροβλήματα (σκληρός και wifi card). Η μία ήταν με ένα DELL XPS και με έκπληξη διαπίστωσα ότι η DELL χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα την ίδια εταιρεία service που χρησιμοποιεί και η ACER!!!!

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σας...για dell βλεπω να καταληξω...

Τι θα έλεγες για αυτο εδώ...

>http://www.info-world.gr/index.php?target=products&product_id=54484

Μπορεί να μην είναι dell, αλλά είναι πάρα πολύ φθινό το hardware που έχει.....Κανεί και 900 ευρώ ακριβός :lol:

Δημοσ.
για ποια μοντέλα συγκεκριμένα μιλάμε?

Τα μοντελα τα συγκεκριμενα ειναι:Dell Studio 1555 - Core 2 Duo T6600 2.2 GHz - 15.6" TFT LED κια το HP Pavilion DV6-1340EV Entertainment - Core 2 Duo T6600 2.2 GHz - 15.6" TFT

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...