tempo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα, έχω τα Windows XP GR και θέλω να βάλω και τα Windows 7 English. ερωτήσεις: 1. Θα υπάρχει πρόβλημα; 2. αυτή τη στιγμή τα winXP είναι στον 1ο δίσκο και τα win7 θα τα περάσω σε ένα 2ο ολοκάθαρο δίσκο. Λογικά γίνεται αυτό έτσι? 3. απο την στιγμή που θα τα περάσω θα υπάρχει ερώτηση την στιγμή της εκκίνησης του υπολογιστή με ποιό λειτουργικό θέλω να ξεκινήσω? 4. κατά την εγκατάσταση των win7 θα με ρωτήσει αν θέλω να φορμάρω τον 2ο δίσκο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα, έχω τα Windows XP GR και θέλω να βάλω και τα Windows 7 English. ερωτήσεις: 1. Θα υπάρχει πρόβλημα; Οχι. 2. αυτή τη στιγμή τα winXP είναι στον 1ο δίσκο και τα win7 θα τα περάσω σε ένα 2ο ολοκάθαρο δίσκο. Λογικά γίνεται αυτό έτσι? Γινεται. 3. απο την στιγμή που θα τα περάσω θα υπάρχει ερώτηση την στιγμή της εκκίνησης του υπολογιστή με ποιό λειτουργικό θέλω να ξεκινήσω? Δεν το εχω κανει με xp και 7,αλλα με xp και vista και υπηρχε ενα μενου που ελεγε vista και previous version of windows(η καπως ετσι)οπου και εμπαινες στα xp. 4. κατά την εγκατάσταση των win7 θα με ρωτήσει αν θέλω να φορμάρω τον 2ο δίσκο? Nαι.Θα πας στην custom εγκατασταση και θα δεις εκει τις επιλογες για format,partition κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.