--Shady-- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τέλος αν το καινουργιο PC το θες κυριως για παιχνιδια καλυτερα παρε κανενα PS3 ή XBOX 360. Και λιγοτερα θα δωσεις και θα παιζεις ανετα παιχνιδια.Υπάρχουν άπειροι λόγοι που δεν μου κάνει το console gaming,ο βασικός είναι ότι δεν κυκλοφορούν τα παιχνίδια που μου αρέσουν σε κονσόλες.Επίσης μητρικές για το usb 3 δεν έχουν κυκλοφορήσει άρα πάλι πρέπει να περιμένει στο τέλος δεν θα πάρει ποτέ pc.Στην αρχή του thread αναφέρονται μητρικές τις GiGabit που θα έχουν USB 3 που κυκλοφορούν σε λίγες βδομάδες άρα θα είναι στην αγορά όταν θα πάω να αγοράσω. [....]Δεν έχω τρελες απαιτήσεις,απλός θέλω να μην έχει κωλύματα και να μην χρειάζομαι να ψάχνω τι πρόβλημα έχει κάθε 3 και λίγο. *bump*: Λοιπόν..Αποφάσισα ότι 100% θα πάρω SSD αλλα αναρωτιέμαι άμα αξίζει να πάρω την μητρική που υποστηρίζει SATA 3 έτσι ώστε να αγοράσω SATA 3 SSD μόλις βγούν? Καμια συμβουλή? (Τον Adata 80GB X25-M SSD by intel που πρότεινε ο Νίκος τον έχω βάλει για τα καλά στο μάτι τώρα.Thanks που μου ανοίγεις τα ματια.)
moldovan20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Απλά δεν προκειται να το αντικαταστησω και να μπλεκω τί καινουργιο να παρω και καποια στιγμη θα παρω ενα MacPro ( http://www.apple.com/macpro/ ) και θα ησυχασω.
xrdim Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω μια "μαχη" mac vs pc θα ηταν λιγο off-topic οποτε δεν θα σχολιασω . . . Επισης φιλε --Shady-- θα σου προτεινα να ρωτησεις κανενα γνωστο σε internet cafe τί PC θα αγοραζαν αυτοι καθότι τα περισσοτερα καλά internet cafe εχουν PC που και παιζουν ολα τα τελευταια παιχνιδια με καλη αναλυση , αλλα και εχουν μια σχετικα καλη αντοχη στο χρονο ( οσων αφορα αναθμισεις ή αλλαγες ).
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχω τρελες απαιτήσεις,απλός θέλω να μην έχει κωλύματα και να μην χρειάζομαι να ψάχνω τι πρόβλημα έχει κάθε 3 και λίγο.*bump*: Χαλάρωσε ρει! Και με pc καινούριο των 400€ κολλήματα δεν θα έχεις. Αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα. Δεν θα είναι απλά λίιιιιιιιιιιιιιιιγο καλύτερο από αυτό που ήδη έχεις.Θα είναι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλύτερο από αυτό που έχεις. Το pc των 400€ ε! Το pc των 1000€ φαντάσου..
--Shady-- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Χαλάρωσε ρει! Και με pc καινούριο των 400€ κολλήματα δεν θα έχεις. Αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα. Δεν θα είναι απλά λίιιιιιιιιιιιιιιιγο καλύτερο από αυτό που ήδη έχεις.Θα είναι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλύτερο από αυτό που έχεις. Το pc των 400€ ε! Το pc των 1000€ φαντάσου.. Μακάρι αλλα είναι και τα games που όσο να νε δεν σταματανε να ζητανε, διαβάζω ακόμα για κάτι ακριβά configurations που τρέχουν το Crysis με max 30 FPS. Σχετικά με αυτό που ρώτησα για τον SSD? Και επίσης,πιο πιστεύεις ότι θα είναι το bottleneck το συστήματος στα παιχνίδια? Edit: Διάβασα ότι το Dragon Age:Origins εκμεταλλευταί το hyperthreading άρα υποθετικά δεν θα υπάρχει βελτίωση από i5 σε i7
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πολύ έχεις αγχωθεί.Όταν αποφασίσεις να αγοράσεις βλέπουμε.Τι ρώτησες για τον ssd; Αν ένα παιχνίδι είναι κακογραμμένο ή κακόσπασμένο ή οτιδήποτε και 4000€ pc να έχεις τα ίδια fps πιάνεις πάνω κάτω με πολύ πιο φθηνά pc.(πάνω πάνω μάλλον.Πιο κάτω δεν θα έχεις ) Μπές στο thread του gta iv να δείς τι πιάνουν άτομα με gtx295 και άτομα με 4850. Μην κάθεσαι και τρελαίνεσαι.Χαλάρωσε.
--Shady-- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πολύ έχεις αγχωθεί.Όταν αποφασίσεις να αγοράσεις βλέπουμε.Τι ρώτησες για τον ssd; Λοιπόν..Αποφάσισα ότι 100% θα πάρω SSD αλλα αναρωτιέμαι άμα αξίζει να πάρω την μητρική που υποστηρίζει SATA 3 έτσι ώστε να αγοράσω SATA 3 SSD μόλις βγούν? Καμια συμβουλή? Μην κάθεσαι και τρελαίνεσαι.Χαλάρωσε. Φταίει ο καφές.(+ ο παίκτης τις Αεκάρας.)
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πόσο θα πηγαίνουν εκείνοι οι ssd ξέρεις; Mία συμβουλή.Άραξε λίγο και όταν με το καλό αποφασίσεις να τον πάρεις βλέπουμε.Τσάμπα χρόνο από τη ζωή σου θα χάσεις να ασχολείσαι τόσο πολύ από τώρα αν είναι να τον πάρεις τα χριστούγεννα. Πρώην παίχτης θέλεις να πεις.
KastieL Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Αράξτε με τους ssd ρε αλάνια.. είναι ακόμα πολύ early για τις τιμές της αγοράς. Σε κάνα χρονάκι όλα θα έχουν προσγειωθεί.. @OP Σε κάνα 2μηνο θα ήταν καλή η αγορά νέου rig, λόγω μεγάλων αλμάτων στις μητρικές..
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Αυτό το λες αλάνι βασιζόμενος που ακριβώς; Στην τεράστια μείωση που έχουν φάει από τότε που βγήκαν στην αγορά; Μόλις σήμερα υπήρξε thread.Για σύγκρινε διαφορές τιμής από τον Ιούνη.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=342852 Έχεις κάτσει έστω και 10 λεπτά σε pc με ssd καλό να δουλέψεις ή απλά δεν σου φτάνουν τα gb και εσένα για να βάζεις ότι σαχλαμάρα υπάρχει στον C και ευελπιστείς ότι σε ένα χρόνο θα έχουν 50€ τα 200gb; Σοβαρά αν αγόραζες pc με 1400€ που έχει στο μυαλό του ο OP δεν θα έβαζες ssd; Μερικοί θα ανακαλύψουν τους ssd σε 4 χρόνια και θα νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική.
--Shady-- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πόσο θα πηγαίνουν εκείνοι οι ssd ξέρεις; Όχι αλλα το να ελπίζω σε τιμές στα ίδια επίπεδα με τους τωρινούς είναι αφελές? Mία συμβουλή.Άραξε λίγο και όταν με το καλό αποφασίσεις να τον πάρεις βλέπουμε.Τσάμπα χρόνο από τη ζωή σου θα χάσεις να ασχολείσαι τόσο πολύ από τώρα αν είναι να τον πάρεις τα χριστούγεννα.Θέλω να έχω μια γενική εικόνα τι θέλω,πχ αυτό με τους πύργους που έχουν το τροφοδοτικό κάτω με άφησε μλκΠρώην παίχτης θέλεις να πεις. Που πήγε και ποτε? ^3 Να φανταστώ ότι τα 64bit είναι μονόδρομος μιας και θα πρέπει να βάλω αρκετή RAM για τον SSD?
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ναι είναι μεγάλη αφέλεια.Περιμένω εγώ εδώ και ένα χρόνο να πέσει ο 120άρης στα 250€ να τον πάρω και αντί να πέσει ακριβαίνει.Σε κανένα χρόνο ελπίζω να πάει κάπου εκεί. Ναι 64bit μονόδρομος. Σου λέω απλά να ασχοληθείς μόνο τότε.Μέχρι τότε ποιος ξέρει τι θα έχει βγεί και πως θα είναι τα δεδομένα;
--Shady-- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μερικές μικρές ερωτήσεις ακόμα(μιας και το έριξα στο διάβασμα των thread περί hardware): Αξίζει να προτιμήσω nVidia λόγο PhysX? Το 1GB στις κάρτες θα είναι αρκετo?,μιας και τα textures όλο και μεγαλώνουν και πιθανών εγώ να παίζω με high-res textures patchakia,ΑΑ και δεν συμμαζευται.. Πήρε το μάτι μου ότι αναμένεται μια 59xx από την ATI που θα είναι θηρίο,να την έχω υπόψιν μου η θα είναι τις τάξεως των 500 euro?
nikos21aek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ρε άι πάγενε από εδώ που μου είσαι με pc 8ετιάς και μου θες και high-res textures patchakia,ΑΑ και δεν συμμαζευται..:p Είπαμε κάτσε να έρθει η ώρα να πάρεις το pc και βλέπουμε!Θες να περιμένεις τις nvidia;Καλώς. Και ati να πάρεις στο τέλος θα την πάρεις σε καλύτερη τιμή.Δεν χάνεις τίποτα απολύτως.Κάτσε να βγούνε να δούμε.Ότι ξέρεις ξέρουμε όλοι. Όχι την 5970 θα την δίνουν δώρο μαζί με αγορά athlon II....Όχι μόνο θα κάνει πάνω από 500 αλλά θα θέλεις και 140 minimum για κουτί.
--Shady-- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ρε άι πάγενε από εδώ που μου είσαι με pc 8ετιάς και μου θες και high-res textures patchakia,ΑΑ και δεν συμμαζευται..:p Γιατί Όχι? Μιας και θα ρίξω τόσα λεφτά περιμένω να μπορώ να απολαμβάνω τα παιχνίδια σε όλο τους το μεγαλείο.Και θέλω και το 8x Supersampling του να το σηκώνει στα παιχνίδια τις χρονιας που πέρασε και high-res textures χωρίς να πέφτουν τα FPS κάτω από 30. Όχι την 5970 θα την δίνουν δώρο μαζί με αγορά athlon II....Όχι μόνο θα κάνει πάνω από 500 αλλά θα θέλεις και 140 minimum για κουτί. Αα κατάλαβα,τώρα δεν ξέρω άμα θα μπορέσω να το σπρώξω στα 1500 το budget,Αλλα βασικότερα κατά ποσο αξίζει,νομίζω θα μου βγει πιο εύκολο στο μέλλον να πάρω κάποια άλλη για Crossfire.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.