Προς το περιεχόμενο

Καλή περίοδος για αγορά νέου PC?

--Shady--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούγεται λογικό,απλώς ήθελα να ηρεμήσει το κεφάλι μου σχετικά με τις αναβαθμίσεις αλλα με αυτό που λες οικονομικά θα βγω καλύτερα.Βασικά δεν ήξερα καν τι είναι το CUDA αλλα εφόσον οι καλύτερες ATI τις αγορά είναι λίγο πολύ το ίδιο ισχυρές με τις 2xx της nVidia φαντάζομαι ότι η 360 πχ που έχω βάλει στο μάτι θα είναι πολύ πιο ισχυρή από την καλύτερη ATI που μπορώ να πάρω τώρα.

Αυτό ποιός ακριβώς το ονειρεύτηκε;

Η 5850 είναι +35 με 40% πιο γρήγορη από την gtx285

Μετά από τις περιπέτειες μου με τον P4 των 2.00Ghz πάω με 1000 για έναν i7 να τον ευχαριστηθώ.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα ευχαριστηθείς το ίδιο και με έναν φθηνότερο επεξεργαστή;

Με έναν μπακαλίστικο υπολογισμό έχω δει ότι θα μου χρειαστούν τόσα(Μπακαλίστικος καθώς θα αρχίσω να ψάχνω συγκεκριμένα σε 1μιση μηνα).

>
Case                50-100 
PSU                 75-100 
Motherboard       100-150
CPU                      140-180
RAM                75-110
GPU                      230
Coolers                 max 65

Σκληρό έχω και να σου πω την αλήθεια προτιμώ να περιμένω να πέσουν οι τιμές των SSD.

Θα περιμένεις πάρα πολύ.

Οι από πάνω τιμές που έκανα fixed είναι για pc τερατάκι.Όχι για οικονομικό pc.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:08 ----------

88704551.jpg

Προσπάθησα να το κάνω όσο πιο τέρας γίνεται χωρίς υπερβολικές υπερβολές εκτός από το psu.Η τιμή πέφτει από αρκετά εώς πάρα πολύ ανάλογα τη χρήση που σκοπεύεις να του κάνεις.Ακόμη δεν μας έχεις πεί για τη χρήση θέλεις το pc που είναι το πιο βασικό..

Μέχρι και BluRay writter έβαλα για να βγεί 1250..:-)

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό ποιός ακριβώς το ονειρεύτηκε;

Η 5850 είναι +35 με 40% πιο γρήγορη από την gtx285

Κάτι benchmarks που έλεγαν ότι ναι μεν είναι πιο δυνατή αλλα η διαφορα δεν είναι μεγάλη.

Πριν λίγο καιρό θα είχα σίγουρο το ότι θα έπαιρνα 5850 αλλα αυτή η σειρά στην wiki των GeForce 300 Series με προβλημάτισε.

Nvidia claims that the GF100 is the next major revolutionary step in its line of GPUs following the G80.

:-S

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα ευχαριστηθείς το ίδιο και με έναν φθηνότερο επεξεργαστή;
Κάποια benchmarks που είχα δει νομίζω στο neowin που έδειχναν τους i7 να είναι καλύτεροι από όλους τους υπολοιπους είτε τις AMD είτε τις Intel..

+Το ότι ειδικά στον επεξεργαστή θέλω να πετάει.

Βασικά πιθανόν να είναι η βλακεία κολλημένη στο κεφάλι μου που μου λέει ότι το ακριβότερο είναι και πολύ καλύτερο. :D

Θα περιμένεις πάρα πολύ.
Κάτι μου πες τώρα :P
Προσπάθησα να το κάνω όσο πιο τέρας γίνεται χωρίς υπερβολικές υπερβολές εκτός από το psu.
Υπάρχει τέτοιο πράγμα στα PC? ;-)
Μέχρι και BluRay writter έβαλα για να βγεί 1250..
:P:p:p
Η τιμή πέφτει από αρκετά εώς πάρα πολύ ανάλογα τη χρήση που σκοπεύεις να του κάνεις.Ακόμη δεν μας έχεις πεί για τη χρήση θέλεις το pc που είναι το πιο βασικό..

Κοίτα χρήση και λεπτομέρειες για το σύστημα που ήθελα δεν έβαλα καθώς είναι νωρίς ακόμα και δεν υπήρχε λόγος να βάλω κανέναν εδώ να ψάχνει.

Για Gaming RPG και ενίοτε shooter και το προορίζω.Θέλω όμως να μπορεί να είναι γενικός ισχυρός για everyday use όπως browsing,music,HD movies κλπ.

Σχετικά με το σύστημα που έβαλες:

Aμα αφαιρέσεις τους 2 σκληρούς και το Blu-Ray writer που απλώς μου είναι άχρηστα,ρίχνεις την διαφορα σε έναν i7 & μια καλή-φοβερή ψήκτρα και εφόσον το τροφοδοτικό και του κουτί είναι καλά,είναι τζαμι!

Και επειδή λογικά θα περισσέψουν καμια 200αρια από τα 1400 που υπολόγιζα θα υπάρχει δυνατότητα

A)Να βάλω κάποια 3xx άμα είναι πιο δυνατές

Β)Να πάρω μια από τις motherboard τις GiGabit που αναφέρθηκαν στην αρχή του thread.

Δημοσ.

Οι σκληροί γιατί σου είναι άχρηστοι;Πές μου ότι θα στήσεις μηχάνημα με HDD 8ετίας!!!

Ούτε πως λέγονται δεν ξέρεις ρει!Μην πας τελείως ξυπόλυτος στα αγγούρια.Κάτσε ψάξτο λίγο.ΔΙάβασε κανένα σοβαρό review και άσε τι claims nvidia και τι claims amd.Και εγώ claim ότι η ΑΕΚ παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.7οι είμαστε όμως.Αυτό έλειπε να μην claim η nvidia ότι θα είναι καλύτερες οι κάρτες τις.Το θέμα είναι ότι κλείνουμε 3μηνο από την παρουσίαση των dx11 καρτών της ati και πούντες οι nvidia ακόμη;Πάντως dx12 δεν θα είναι...Τις dx11 της εταιρίας περιμένουμε ακόμη.:P

Εγώ claim μαζί με κάτι 10άδες reviews που το claim και αυτά ότι η από πάνω μητρική δεν πρόκειται να μασήσει τίποτα και έχει επιδόσεις παρόμοιες με μητρικές 200+€ άλλων εταιριών.Και gigabyte να βάλεις ακριβότερη δεν θα βάλεις.Μέχρι εκεί είσαι στα λεφτά.Δες κανένα review με τις διαφορές ι5 και ι7 και κατέληξε αν αξίζει η διαφορά στην τιμή.Μην μου πείς ότι το claim και αυτό η intel!Δες κανένα review από τις κάρτες γραφικών.Δες κανένα review από τους σκληρούς.

Πας για μάδημα με αυτά που λες..Σοβαρά.Και είναι κρίμα.Μια χαρά ήσουν αμάδητος 8 χρόνια.

Δες και κανένα συγκριτικό μεταξύ οθόνης της σειράς και καλής οθόνης και σκέψου και το ενδεχόμενο να στάξεις ένα σεβαστό ποσό για αγορά καλής οθόνης.Και όταν λέω σεβαστό εννοώ 500+€.Εννοείται από όσα γλιτώσεις από το κουτί.

Θα είναι η καλύτερη αναβάθμιση για τον εαυτό σου.Αλήθεια με τι μόνιτορ σκέφτεσαι να είσαι σε αυτό το pc;Μην μου πείς με κανένα 14άρι 8ετίας θα τραβήξω τα μαλλιά μου!

Δημοσ.
Οι σκληροί γιατί σου είναι άχρηστοι;Πές μου ότι θα στήσεις μηχάνημα με HDD 8ετίας!!!
Μην μου βάζεις ιδέες:devil:

Απλώς έχω ήδη έναν Sata 2 1TB που τον έχω συνδέσει στην σακαράκα με μετατροπέα IDE->Sata και σκοπεύω να τον μεταφέρω στο καινούριο.

Ούτε πως λέγονται δεν ξέρεις ρει!Μην πας τελείως ξυπόλυτος στα αγγούρια.Κάτσε ψάξτο λίγο.ΔΙάβασε κανένα σοβαρό review και άσε τι claims nvidia και τι claims amd.Αυτό έλειπε να μην claim η nvidia ότι θα είναι καλύτερες οι κάρτες τις.Το θέμα είναι ότι κλείνουμε 3μηνο από την παρουσίαση των dx11 καρτών της ati και πούντες οι nvidia ακόμη;Πάντως dx12 δεν θα είναι...Τις dx11 της εταιρίας περιμένουμε ακόμη.:P

You're right,οποτε πάω είτε για 5850 είτε 5870.

Εγώ claim μαζί με κάτι 10άδες reviews που το claim και αυτά ότι η από πάνω μητρική δεν πρόκειται να μασήσει τίποτα και έχει επιδόσεις παρόμοιες με μητρικές 200+€ άλλων εταιριών.Και gigabyte να βάλεις ακριβότερη δεν θα βάλεις.Μέχρι εκεί είσαι στα λεφτά.

Καλά σε έχασα εντελώς εδώ :confused:
Δες κανένα review από τις κάρτες γραφικών.Δες κανένα review από τους σκληρούς.
Link ? :-)

Και εγώ claim ότι η ΑΕΚ παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.7οι είμαστε όμως.
Στην αρχή θα συμφωνούσα καθώς μονο ο Εργοτέλης παίζει καλή μπάλα,αλλα τώρα πια πέσαμε τραγικά,η θέση έχει κριθεί από την διαιτησία

Πας για μάδημα με αυτά που λες..Σοβαρά.Και είναι κρίμα.Μια χαρά ήσουν αμάδητος 8 χρόνια.

Δες και κανένα συγκριτικό μεταξύ οθόνης της σειράς και καλής οθόνης και σκέψου και το ενδεχόμενο να στάξεις ένα σεβαστό ποσό για αγορά καλής οθόνης.Και όταν λέω σεβαστό εννοώ 500+€.Εννοείται από όσα γλιτώσεις από το κουτί.

Θα είναι η καλύτερη αναβάθμιση για τον εαυτό σου.Αλήθεια με τι μόνιτορ σκέφτεσαι να είσαι σε αυτό το pc;Μην μου πείς με κανένα 14άρι 8ετίας θα τραβήξω τα μαλλιά μου!

Όχι 'νταξι από εξωτερικές συσκευες μια χαρά είμαι,οθόνη έχω μια 22άρα LCD ASUS που με καλύπτει απόλυτα,το κουτί είναι που πρέπει να συναντήσει τους προγόνους του.
Δημοσ.

Στη συνθεση του νικου:

- το κουτι ειναι εξαιρετικοτατο αλλα ειναι overkill η τιμη του (79Ε το εδινε το πλαισιο 2 μηνες πριν, οποτε θεωρω κοροιδο τον εαυτο μου αν το αγορασω απο αυτους κανοντας τους δωρο ενα 20ρικο).

Θα πηγαινα σε κατι φθηνοτερο καθως με i5 μεσα δε θα εχεις και τις τρελες θερμοκρασιες πια (δεν εχω ιδεα τι ρολο βαραει η vga απο θερμοκρασιες).

-το blueray αστο στην ακρη. Η μονη του χρησιμοτητα ειναι να ανεβει την τιμη.

-τροφοδοτικο υπαρχει η εναλλακτικη σε καλη τιμη της pc power & cooling στα αντιστοιχα watt, γιατι το enermax μου μοιαζει overkill λιγο.

-ram θα εβαζα 8gb, για να απολαμβανω τα παντα ολα, απο λειτουργικα, προγραμματα και παιχνιδια, απροβληματιστα.

-SSD σκληρο δε θα εβαζα ακομα. Περιμενω να περασουν την εφηβικη ηλικια, με τα αντιστοιχα εφηβικα τερτιπια. Ωστοσο αν επιμενεις, νομιζω οτι με το budget που εχεις θα ηταν λαθος να πας σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο postville.

-και για συμβατικο σκληρο θα προτιμουσα τις αλλες 2 εταιρειες, μαλλον ομως τη Seagate. Σε καθε περιπτωση μη στησεις πυργο με σκληρο 8ετιας, οχι για θεμα χωρητικοτητας, αλλα για θεμα ταχυτητας.

-Μητρικη ειναι κομπλε, σαν εναλλακτικη μπορεις να δεις και gigabyte. Ωστοσο αν δε σκοπευεις σε overclocking μπορεις αφοβα να χτυπησεις τις entry level μητρικες αυτων των 2 εταιρειων χτισμενες με s1156 και να βγαλεις στην ακρη λεφτα, πχ για να πας σε 5870 vga.

Cpu/vga/ram ειναι πολυ καλες προτασεις. Γενικα μπορεις να παρεις ενα pc ιδιων επιδοσεων (ισως και καλυτερων) με λιγοτερα λεφτα, αν αποφυγεις ακριβο κουτι, ακριβη μητρικη, blu ray, και επενδυνσεις τη διαφορα σε vga/ram.

Δεν βλεπω το λογο να πας σε ι7, δεν βλεπω το λογο να βαλεις εξτρα συστημα ψυξης.

Εαν θες συγκεκριμενες προτασεις και λινκς για οσα λεω παραπανω στη διαθεση σου, απλα λογω ωρας και νυστας το παραμελησα!

Δημοσ.

Τηλεοραση εχεις?Συστημα 5.1 αν θελεις?Κανε ενα PC με 1000 € που θα ειναι τουμπανο κ παρε μια full hd 32αρα tv η ενα πολυ καλο 5.1 . Η αν εχεις αυτοκινητο παρε ενα gps η αλλαξε λαστιχα :P

Δημοσ.

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpus/intel-core-i5-750/11/

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3634&p=15

http://www.guru3d.com/article/core-i5-750-core-i7-860-870-processor-review-test/14

http://www.techspot.com/news/36131-intel-core-i5-750-processor-review.html

Όλα τα από πάνω για την cpu.Να συνυπολογίσεις ότι και ο τελευταίος τελευταίος σε όλα τα συγκριτικά είναι 50 φορές δυνατότερος από αυτόν που έχεις εσύ.:P

http://www.pcgameshardware.com/aid,696250/Radeon-HD-5850-reviewed-The-DirectX-11-bargain/Reviews/?page=9

Πάρε και ένα review για την κάρτα γραφικών.Να συνυπολογίσεις ότι δεν υπάρχει ακόμη dx11 που θα δείξει ακόμη περισσότερο τα δόντια της.Δεν σου λέω πήγαινε σε ati άμα θέλεις περίμενε κιόλας.Απλά όχι ότι δεν θα σε καλύψει με τα 10000 η 5850.

http://www.bit-tech.net/hardware/motherboards/2009/09/11/msi-p55-gd65-review/11

Πάρε και ένα συγκριτικό της msi που σου έβαλα με μια asus των 240€

googlαρε και λίγο.Ψάξε και στο ινσόμνια σε διάφορα threads.Άσε τι claims ο ένας και ο άλλος και προπαντός οι ίδιες οι εταιρίες.Αυτό έλειπε να μην ισχυριζόταν ότι είναι οι καλύτεροι.

Δημοσ.
Τηλεοραση εχεις?Συστημα 5.1 αν θελεις?Κανε ενα PC με 1000 € που θα ειναι τουμπανο κ παρε μια full hd 32αρα tv η ενα πολυ καλο 5.1 . Η αν εχεις αυτοκινητο παρε ενα gps η αλλαξε λαστιχα :P
Τόσα πολλά είναι αυτά που λέω ρε παιδιά?

Εγώ θέλω ένα PC που να παίζει τα παιχνίδια του 2009 και του 2010 σε full γραφικά με πάνω από 30 FPS,Και πίστευα ότι με αυτό το budget θα ήμουν καλυμμένος.

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpus/intel-core-i5-750/11/

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3634&p=15

http://www.guru3d.com/article/core-i5-750-core-i7-860-870-processor-review-test/14

http://www.techspot.com/news/36131-intel-core-i5-750-processor-review.html

Όλα τα από πάνω για την cpu.Να συνυπολογίσεις ότι και ο τελευταίος τελευταίος σε όλα τα συγκριτικά είναι 50 φορές δυνατότερος από αυτόν που έχεις εσύ.:P

http://www.pcgameshardware.com/aid,696250/Radeon-HD-5850-reviewed-The-DirectX-11-bargain/Reviews/?page=9

Πάρε και ένα review για την κάρτα γραφικών.Να συνυπολογίσεις ότι δεν υπάρχει ακόμη dx11 που θα δείξει ακόμη περισσότερο τα δόντια της.Δεν σου λέω πήγαινε σε ati άμα θέλεις περίμενε κιόλας.Απλά όχι ότι δεν θα σε καλύψει με τα 10000 η 5850.

http://www.bit-tech.net/hardware/motherboards/2009/09/11/msi-p55-gd65-review/11

Πάρε και ένα συγκριτικό της msi που σου έβαλα με μια asus των 240€

googlαρε και λίγο.Ψάξε και στο ινσόμνια σε διάφορα threads.Άσε τι claims ο ένας και ο άλλος και προπαντός οι ίδιες οι εταιρίες.Αυτό έλειπε να μην ισχυριζόταν ότι είναι οι καλύτεροι.

Χολι σιτ ντουντ πολυ διαβασμα νυχτιάτικα.

Από μια γρηγορη ματια που έριξα,οι i5 είναι η mainstream έκδοση των i7,ε εγώ θέλω high-end!:P

Σε ενα πυργο με budget 1400 ευρω θεωρεις overkill τα 8gb ram?
Εδώ δεν ήμουν σίγουρος άμα θα άξιζαν 4 αντί για 3 GB και θα πάω στα 8?Τι να τα κάνω? :S
Δημοσ.

αν θες να δωσεις 70 ευρω παραπανω για να λες οτι εχεις hyperthreading σε 4πυρηνο επεξεργαστη, το οποιο δεν θα χρησιμοποιησεις ποτε μα ποτε, με βαση τη χρηση για την οποια το προοριζεις, απλα για να λες οτι πηρες την ακριβοτερη cpu τοτε πασσο.

Αλλα σε αυτη τη περιπτωση δε χρειαζεται να ρωτας τη γνωμη μας, απλα πηγαινε στο πλαισιο και πες οτι θες high end cpu, high end vga κλπ.

Εδω σου εξηγουμε με επιχιερηματα πώς θα πετυχεις τις καλυτερες επιδοσεις με τα λιγοτερα λεφτα και δεν δεχεσαι τη γνωμη μας, αντιπαραβαλοντας πως απλα θες να εχεις highend pc απο αποψη τιμης. Οποτε δεν βλεπω το λογο να ζητας γνωμες, απλα πας και χτυπας οτι ακριβοτερο βρεις ωστε να πιασεις το budget των 1400 ευρω.

Εν τελει ο i5 που σου προταθηκε με τον i7 των 240ευρω σε εσενα θα εχουν ιδιες επιδοσεις.

Δημοσ.
1)-το blueray αστο στην ακρη. Η μονη του χρησιμοτητα ειναι να ανεβει την τιμη.

2)τροφοδοτικο υπαρχει η εναλλακτικη σε καλη τιμη της pc power & cooling στα αντιστοιχα watt, γιατι το enermax μου μοιαζει overkill λιγο.

3)ram θα εβαζα 8gb, για να απολαμβανω τα παντα ολα, απο λειτουργικα, προγραμματα και παιχνιδια, απροβληματιστα.

4)SSD σκληρο δε θα εβαζα ακομα. Περιμενω να περασουν την εφηβικη ηλικια, με τα αντιστοιχα εφηβικα τερτιπια. Ωστοσο αν επιμενεις, νομιζω οτι με το budget που εχεις θα ηταν λαθος να πας σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο postville.

5)και για συμβατικο σκληρο θα προτιμουσα τις αλλες 2 εταιρειες, μαλλον ομως τη Seagate. Σε καθε περιπτωση μη στησεις πυργο με σκληρο 8ετιας, οχι για θεμα χωρητικοτητας, αλλα για θεμα ταχυτητας.

1)Αμ πως;Ξέρεις τι είναι να αγοράζεις ένα δισκάκι 4€ που σε λίγο καιρό τώρα που άρχισαν να πέφτουν οι τιμές των writters ua πέσει στο 2€ και να κάνεις backup 25gb πράγμα να αδειάζει και ο σκληρός λίγο;

2)Είναι διαθέσιμο όμως;Τόσα λεφτά δίνει ο άνθρωπος.Και modular είναι και δικαιολογημένο και το λίγο overkill ειδικά σε psu που δεν πάει και άχρηστο.

3)Μια χαρά άνετος είναι και με τα 4gb.Και εγώ 8 θα έβαζα αλλά μόλις πέφταν οι τιμές..Μιας και δεν ασχολείται ούτε με video encode και με τα 4gb άρχοντας θα είναι..win7 64bit και κομπλέ.

4)Οι ssd πόσα χρόνια έχουν στην αγορά;2;Περιμένεις εφηβεία εσύ..Άρα σε 12 χρονάκια θα πάρεις;E μια χαρά.Εγώ θα το θεωρούσα πολύ κακή αγορά να δώσεις 1200€ για pc και να μην βάλεις έναν ssd.

5)Γιατί σε πειράζει που είναι πιο γρήγορος,πιο αθόρυβος,πιο κρύος ο Samsung?

Για το κουτί δες κανένα βίντεο στο youtube.Πάντα 99€ είχε.Μια περίοδο το ρίξαν για μια βδομάδα στα 75€ μόνο.

Δημοσ.
1)Αμ πως;Ξέρεις τι είναι να αγοράζεις ένα δισκάκι 4€ που σε λίγο καιρό τώρα που άρχισαν να πέφτουν οι τιμές των writters ua πέσει στο 2€ και να κάνεις backup 25gb πράγμα να αδειάζει και ο σκληρός λίγο;

2)Είναι διαθέσιμο όμως;Τόσα λεφτά δίνει ο άνθρωπος.Και modular είναι και δικαιολογημένο και το λίγο overkill ειδικά σε psu που δεν πάει και άχρηστο.

3)Μια χαρά άνετος είναι και με τα 4gb.Και εγώ 8 θα έβαζα αλλά μόλις πέφταν οι τιμές..Μιας και δεν ασχολείται ούτε με video encode και με τα 4gb άρχοντας θα είναι..win7 64bit και κομπλέ.

4)Οι ssd πόσα χρόνια έχουν στην αγορά;2;Περιμένεις εφηβεία εσύ..Άρα σε 12 χρονάκια θα πάρεις;E μια χαρά.Εγώ θα το θεωρούσα πολύ κακή αγορά να δώσεις 1200€ για pc και να μην βάλεις έναν ssd.

5)Γιατί σε πειράζει που είναι πιο γρήγορος,πιο αθόρυβος,πιο κρύος ο Samsung?

Για το κουτί δες κανένα βίντεο στο youtube.Πάντα 99€ είχε.Μια περίοδο το ρίξαν για μια βδομάδα στα 75€ μόνο.

1. Μιλαμε για μια τεχνολογια που μαλλον δε θα ευδοκιμησει ποτε. Κατι σαν το minidisc παει η φαση. Τωρα αν υπαρχει λογος να ξοδεψει τα λεφτα του σε κατι τετοιο οκ, εγω απλα λεω οτι δεν χρειαζεται. Επισης στο θεμα αποθηκευσης που θετεις, με 80Ε που εχει το bluray χτυπαει ακομα 1 σκληρο με 1 τερρα, και λυνει το προβλημα του για παντα. Ασε που θα εχει αμεση προσβαση σε ολα και με καλυτερες ταχυτητες.

2. Δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμο, αυτο μονο το πλαισιο θα του το απαντησει τηλεφωνικα (το site πολλες φορες δεν ανανεωνεται στο θεμα διαθεσιμοτητας, ειδικα αν το προιον ειναι ξεχασμενο). Προφανως μπορει να το παραγγειλει σε περιπτωση που δεν ειναι.

3. Αυτη τη στιγμη μια χαρα ειναι τα 4. Αλλα οταν ψαχνουμε να σπρωξουμε το budget οσο πιο ψηλα γινεται, νομιζω οτι μια καλη επενδυση ειναι η ram και σιγουρα δε θα του ειναι αχρηστη στο μελλον, οπως πχ το HT του ι7.

4. Περιμενω να ξεπεραστουν τα διαφορα προβληματα που εμφανιζουν στη λειτουργια τους και αναφερονται στο φορουμ αυτο. Νομιζω πως δε θα ηταν λαθος κινηση να κρατησει στην ακρη τα 200 ευρω και να παει να χτυπησει εναν SSD οταν πλεον σταθεροποιηθουν διαφορες παιδικες ασθενειες.

5. με single platter βγαινουν και αρκετοι Seagate εδω και καιρο :)

Για το κουτι ειπα οτι ειναι εξαιρετικοτατο (χρησιμοποιησα και υπερθετικο βαθμο τρομαρα μου). Η τιμη που ανεφερα διηρκεσε τουλαχιστον 1 μηνα. Συγκεκριμενα ολο τον Αυγουστο και δεν γνωριζω για πιο πριν. Οποτε τα +24ευρω δωρο στο πλαισιο, δεν τα κανω. Η παω σε αλλο κουτι, η ψαχνω το ιδιο κουτι απο αλλου στη τιμη των 75-80Ε. Δικο μου κολημα αυτο ομως.

Δημοσ.
[...]
Sorry φιλε απλώς φαίνεται αργό να συνειδητοποιήσω ότι η διαφορες στην τιμή δεν συμπίπτουν με τις διαφορες στην απόδοση.Πες η μαύρη νύχτα,πες τα βασανιστήρια με τον P4 η ακόμα και το ψώνιο αυτά είναι με κάνουν να θέλω τον i7.Αργό αλλα το συνειδητοποιώ,σε καμια περίπτωση δεν θέλω απλός να διώξω τα λεφτά μου.

E παρε , το ξεπερασα κιολας :P
rolling on the floor laughing,τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω τι εννοείτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...