Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire One 11.6'' @ 282 ευρώ!

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα, δεν ειναι εγκλημα. Αν δε μπορεις, το πολυ να βαλεις αυτοκολλητα Ελληνικα γραμματα :P

Εκεινο που δεν με εντυπωσιασε, ειναι η "αποδοση" της 11.6" (καλο μεγεθος!) οθονης του:

συνηθισμενος απο Wind/Advent, τη βρηκα σαφως χειροτερη, σε contrast, χρωματα κ.λπ. :cry:

• Moderators
Δημοσ.

Del, κι εγω Wind/Advent ειχα (και εχω :-D), και τη βρηκα σαφως ανωτερη σε κοντράστ και χρωματα.

Απλα εχει τα κλασικα μειον των glossy οθονων. Δε βλεπεις τιποτα κοντρα στον ηλιο, και αν δε βλεπεις την οθονη απο τη "σωστη" γωνια, παραμορφωνονται πιο εντονα τα χρωματα σε σχεση με τις TN, μη-glossy οθονες.

Δημοσ.
ξερουμε αν μπορει να παιξει 720π ματροσκες?

Δεν το χω ψάξει ιδιαίτερα αλλά με MPC HomeCinema ένα 720άρι που χα δοκιμάσει ζόριζε αρκετά. Σπασίματα στον ήχο και έχανε κάτι frames.

Δημοσ.
Μπα, δεν ειναι εγκλημα. Αν δε μπορεις, το πολυ να βαλεις αυτοκολλητα Ελληνικα γραμματα :P

Εκεινο που δεν με εντυπωσιασε, ειναι η "αποδοση" της 11.6" (καλο μεγεθος!) οθονης του:

συνηθισμενος απο Wind/Advent, τη βρηκα σαφως χειροτερη, σε contrast, χρωματα κ.λπ. :cry:

Εμενα παντως μου φανηκε η οθονη καλυτερη απο οσες αλλων netbook εχω δει..

Δημοσ.

Διαφωνω... αλλα αυτο βεβαια ειναι και υποκειμενικο :-)

Μπορει να φταιει το γεγονος οτι δεν τις εχω συνηθισει!

Μηπως να φτιαχναμε δικο του τοπικ, αντι να τα λεμε εδω?

Δημοσ.
Διαφωνω... αλλα αυτο βεβαια ειναι και υποκειμενικο :-)

Μπορει να φταιει το γεγονος οτι δεν τις εχω συνηθισει!

Μηπως να φτιαχναμε δικο του τοπικ, αντι να τα λεμε εδω?

Κι επειδη -στους Atom- καθε MHz μετραει,

ανεβαστε τον Ζ520 λιιιγο, με το SETFSB :P

http://www13.plala.or.jp/setfsb/

144fsb = 1440ΜΗz, τα 'χουν σχεδον ολοι!

• Moderators
Δημοσ.

Θα το δοκιμασω As soon as possible. Ποια εκδοση του SETFSB χρησιμοποιησες Del? Γιατι καποιοι λεγαν για αποτυχια με τη πιο προσφατη εκδοση κτλ...

Απο θερμοκρασιες/μπαταρια καμια αξιοσημειωτη αλλαγη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...