Προς το περιεχόμενο

προβλημα με καρτα γραφικων(??)

euler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα.. νομιζω πως φταιει η καρτα γραφικων.λοιπον.

οταν βαζω κανα παιχνιδι ή και χωρις να παιζω παιχνιδι ξαφνικα κολαει και βγαζει no signal και μετα δεν επανερχεται ,θελει ρεσετ ή κλεισιμο απο το τροφοδοτικο.τι γνωμη εχετε?

αα,επιπλεον οποτε ακουμπαω το pc συνηθως με χτυπαει ενα μικρο ρευματακι ..

Δημοσ.

Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες αν θες. Μετά από πόση ώρα το κάνει συνήθως;

Το σύστημα από τι αποτελείται; (ακριβές μοντέλο τροφοδοτικού, όχι ξερό "400W")

Δημοσ.
εχω το εξης προβλημα.. νομιζω πως φταιει η καρτα γραφικων.λοιπον.

οταν βαζω κανα παιχνιδι ή και χωρις να παιζω παιχνιδι ξαφνικα κολαει και βγαζει no signal και μετα δεν επανερχεται ,θελει ρεσετ ή κλεισιμο απο το τροφοδοτικο.τι γνωμη εχετε?

αα,επιπλεον οποτε ακουμπαω το pc συνηθως με χτυπαει ενα μικρο ρευματακι ..

για το ρευματακι κατι γηνεται με την γιωση.η δεν εχει στην μπριζα σου η καποιο προβλημα με τον πολημπριζο δοκιμασε με ενα αλλο να δεις αν το κανει παλη.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο ειναι καινουριο tagan 500wαττ.δεν νομιζω να φταιει αυτο.πριν κανα μηνα μου το εκανε παλι ,δλδ ανοιγοκλεινε ,και εβγαλα-εβαλα τη καρτα και δου΄λεψε μεχρι τωρα.σημερα πηγα να βγαλω τη καρτα αλλα με χτυπουσε το ρευμα παρολο που ειχα κλεισει το τροφοδοτικο

Δημοσ.

τωρα πλεον δεν ανοιγει καν.φτανει μεχρι την οθονη που φορτουν τα windows 7 και μετα βγαζει μια μαυρη οθονη και παπαλα.δεν κανει τπτ κανω reset και παλι δεν ανοιγει.τι να κανω??καρτα γραφικων φταιει αραγε?

Δημοσ.

Πες και το υπόλοιπο σύστημα.

Μπες στο BIOS, τσέκαρε θερμοκρασίες και περίμενε λίγη ώρα να δεις αν θα κολλήσει.

Επίσης δοκίμασε να μπεις σε παραθυρικό περιβάλλον με safe mode.

Δημοσ.

μπηκα οι θερμοκρασιες ειναι νορμαλ και δεν κολλησε ,αλλα η οθονη στα βιος ,ειναι σαν να εχει χιονια δεν ειναι οπως ηταν κανονικα παλια.safe mode πως να μπω δεν μου εχει καπου αυτη την επιλογη.στην αρχη βγαζει start windows normally και repair windows(recommended) ,εκανα και το repair αλλα μετα οταν τελειωνει μου λεει κατι p@@%$^& και μετα κλεινει μονο του.

Δημοσ.

μια αρκετα παλια geforce 7600gs.. πως θα καταλαβω αν τροφοδοτειται σωστα.? η εγγυση μπας και εχει ληξει.πρεπει να εκλεισε 4 χρονια η καρτα.

να αρχισω να ψαχνω για αλλη?

Δημοσ.

Η 7600GS τροφοδοτείται από την PCI-Express ( ή μήπως πρόκειται για AGP; ), οπότε δε χρειάζεται περαιτέρω τροφοδοσία.

Αν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλη, ψάξ' το πρώτα πριν προβείς σε αγορές.

Δημοσ.

οπως ειπε και ο phanispal μαλλον η καρτα φαινεται να ναι...Εγω οσο διαβαζα τα πρωτα post,το μυαλο μου πηγαινε στο τροφοδοτικο,αλλα οταν ακουσα για τα χιονια στο bios,σκεφτηκα οτι μαλλον ειναι η καρτα το προβλημα.

Αυτο που 8ελω να πω εγω ειναι οτι,καλο θα εινια να δεις αν ειναι γειωμενη η μητρικη αν κατι ακουμπαει που8ενα περιεργα...και ολο αυτο και για την δικη σου ασφαλεια αλλα και για να μην χασεις και καποιο αλλο hardware ,καλο θα ηταν να ελεγξεις τι παιζει με το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

για την μητρικη εννοεις αν ακουμπαει στο κουτι καπου??

για το τροφοδοτικο τι να κανω δλδ.?το εχω αγορασει πριν 4 μηνες.!

σκεφτηκα μηπως φταιει οτι κατι καλωδια του τροφοδοτικου που δεν συνδεονται πουθενα τα εχω "σφηνωσει" καπου στο κουτι?

(++ευχαριστω για τις απαντησεις σας)

Δημοσ.

Να δεις αν κανει καποια επαφη με το "σασι" απο το κουτι.Υπαρχουν καποια "ποδαρακια" στα οποια παταει η μητρικη και πισω εκει που εχει τα usb,τις διαφορες εισοδους/εξοδους εινια καλο να βαζεις το σιδερακι που ερχεται μαζι με την μητρικη.(δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω ,αλλα δεν μ ρχονται λεξεις να το εξηγησω διαφορετικα)

Οσο για το τροφοδοτικο,μπορεις να κανεις το παρακατω,αν δν βαριεσαι,να το βγαλεις και να το ακουμπησεις πανω ,σε ενα ξυλινο τραπεζι ας πουμε,και να δεις αν και παλι συμβαινει το ιδιο...η αν τουλαχιστον εχει σταματησει να σε "τσιμπαει" το ρευμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...