Jacksonas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά,κι εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση.Έχω βαρεθεί πλέον να πληρώνω τα διπλά πάγια του ΟΤΕ και αποφάσισα να κόψω το conn-x και να βάλω κάποια άλλη σύνδεση INTERNET.Κατέληξα αναμεσα σε δύο στην HOL και στην FORTHNET?Και οι δύο εταιρείες πάντως έχουν ελκυστικές προσφορές και ισάξιες θα μπορούσα να πω.Δεκτές ολες οι απόψεις είτε αυτές ειναι θετικές είτε αρνητικές.
isay Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά,κι εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση.Έχω βαρεθεί πλέον να πληρώνω τα διπλά πάγια του ΟΤΕ και αποφάσισα να κόψω το conn-x και να βάλω κάποια άλλη σύνδεση INTERNET.Κατέληξα αναμεσα σε δύο στην HOL και στην FORTHNET?Και οι δύο εταιρείες πάντως έχουν ελκυστικές προσφορές και ισάξιες θα μπορούσα να πω.Δεκτές ολες οι απόψεις είτε αυτές ειναι θετικές είτε αρνητικές. Conn-x αλλά αν σίγουρα θες να φύγεις ... μονο forthnet
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 βεβεα το ποσο γρηγορα θα κλειδωσεις εξαρτατε και αποσταση απο αστικο κεντρο κτλ κτλ.
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Φίλε ρώτα γείτονες με ίντερνετ να δεις τι παίζει με την κάθε εταιρία στην περιοχή σου.Μπορεί να βάλεις φόρθνετ και να μπλέξεις και η hol που έχει ο διπλανός σου να πηγαίνει μαμιόντας μπορεί και το αντίθετο.Βρες κάποια που να μην έχει προβλήματα στην περιοχή σου και βάλε αυτή.Βάλε και την tellas μέσα στις επιλογές και κάνε το γκάλοπ σου στην πολυκατοικία σου και στη γειτονιά.
opera Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 βεβεα το ποσο γρηγορα θα κλειδωσεις εξαρτατε και αποσταση απο αστικο κεντρο κτλ κτλ. Φίλε μου αν είσαι έλληνας του εξωτερικού θα δικαιολογήσω την δυσκολία σου με την ελληνική γλώσσα (ορθογραφία-σύνταξη), διαφορετικά πιστεύω, βλέποντας το πως γράφουνε οι νέοι σήμερα θα καταντήσουνε τη γλώσσα μας όπως οι αμερικάνοι την αγγλική (π.χ. gotcha,wantcha,doya).
derorist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Φίλε μου αν είσαι έλληνας του εξωτερικού θα δικαιολογήσω την δυσκολία σου με την ελληνική γλώσσα (ορθογραφία-σύνταξη), διαφορετικά πιστεύω, βλέποντας το πως γράφουνε οι νέοι σήμερα θα καταντήσουνε τη γλώσσα μας όπως οι αμερικάνοι την αγγλική (π.χ. gotcha,wantcha,doya). ....+++1 !!.
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Φίλε ρώτα γείτονες με ίντερνετ να δεις τι παίζει με την κάθε εταιρία στην περιοχή σου.Μπορεί να βάλεις φόρθνετ και να μπλέξεις και η hol που έχει ο διπλανός σου να πηγαίνει μαμιόντας μπορεί και το αντίθετο.Βρες κάποια που να μην έχει προβλήματα στην περιοχή σου και βάλε αυτή.Βάλε και την tellas μέσα στις επιλογές και κάνε το γκάλοπ σου στην πολυκατοικία σου και στη γειτονιά. Συμφωνώ, αυτή είναι η ασφαλέστερη λύση.
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Φίλε μου αν είσαι έλληνας του εξωτερικού θα δικαιολογήσω την δυσκολία σου με την ελληνική γλώσσα (ορθογραφία-σύνταξη), διαφορετικά πιστεύω, βλέποντας το πως γράφουνε οι νέοι σήμερα θα καταντήσουνε τη γλώσσα μας όπως οι αμερικάνοι την αγγλική (π.χ. gotcha,wantcha,doya). Οφ τοπικ: Να πω για άλλη μια φορά, χωρίς να θέλω να πάρω την μεριά κανενός και ούτε με ενδιαφέρει άλλωστε, πως εδώ ειναι τεχνολογικό φόρουμ και οχι φιλολογικό - λογοτεχνικό. Παιδιά κάνουν ερωτήσεις και άλλα παιδιά απαντούν, αν τους καλύπτει η απάντηση τότε όλα οκ. Αν, βέβαια αυτο μπορούμε να το συνδυάσουμε με ενα σωστό κείμενο, ακόμα καλύτερα. ΑΛΛΑ η ουσία υπερτερεί της εμφάνισης. Φιλικά, καλημέρα
andrgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ολα καλα με τουσ παροχους .....μεχρι που να σου γινει βλαβη...!3μηνες περιμενα να εχς τηλ. καλυτερα πιο ακριβο αλλα με καλο σερβις πιος εχει σερβις ....εκει που πληρωνεισ κατι παραπανω!
FISHERMAN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια όλες σχεδόν τις κύριες εταιρίες και τελικά ο ΟΤΕ που πάντα έχουμε μάθει να βρίζουμε ήταν 99% σταθερός και γρήγορος στη δική μου περίπτωση. Τώρα που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι και για να μην πληρώνω πολλά εβαλα HOL το μετάνιωσα ήδη...καλά τα 24ευρώ, αλλά κάθε μέρα χάνω την ψυχραιμία μου. Πάλι καλά που έχω παράλληλα και την 8αρα connx στο πατρικό και λιώνει ασύστολα 24/7/364 800+ Το μόνο καλό που μου κάνει είναι οικονομία σε αγορά σκληρών,αφού για να γεμίσουν... Επίσης ξέχασα να πώ οτι η τηλεφωνική σύνδεση μου θυμίζει ποιότητα skype ver.1.2.4 και κανένας λόγος φυσικά να ανοίξει youtube...φορτώνει επ άπειρον!
sugata Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 έχοντας περάσει από tellas, forthnet, και ΟΤΕ, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα να μείνεις με το connex-άκι, να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. προσωπικά θεωρώ τον ΟΤΕ πιο αξιόπιστο από οποιονδήποτε άλλο πάροχο. εκτός αυτού, οι διαφορές στην τιμή πλέον δεν είναι τόσο μεγάλες. π.χ.: προσφορά conne-x talk προσφορά forthnet 2 play προσφορά hol double play προσφορά tellas double play unlimited κάνε τις συγκρίσεις και δες αν τελικά συμφέρει. το conne-x κλείνει στα 8mbit, οι υπόλοιποι στο αφήνουν στο "έως 24", αλλά δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει.
SpY Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εξαρτάται για τι δουλειά θέλεις το Internet. Forthnet και Hol είναι καλές να πηγαίνεις το πρωί στην δουλειά ή να την πέφτεις το βράδυ για ύπνο και να το αφήνεις να κάνει download γιατι αν θες κατι stream και να παίζεις κανα game online απλά ξέχασε το. Σε 24άρα Forthnet και Ηοl που έχω δοκιμάσει πχ στο youtube δεν μπορείς πάντα να δεις video αν δεν πατήσεις pause για να γεμίσει η μπάρα.Παιχνίδι online χωρίς να έχω lag δεν κατάφερα να παίξω,Το Browsing στην Hol και στην Forthnet είναι σκεπτόμενο , πρώτα σκέπτεται και μετά σου δείχνει αντίθετα στο πατρικό μου έχω μια 2άρα Conn-x ε ποτέ μα ποτέ δεν παρατήρησα τέτοια προβλήματα.
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Φίλε ρώτα γείτονες με ίντερνετ να δεις τι παίζει με την κάθε εταιρία στην περιοχή σου.Μπορεί να βάλεις φόρθνετ και να μπλέξεις και η hol που έχει ο διπλανός σου να πηγαίνει μαμιόντας μπορεί και το αντίθετο.Βρες κάποια που να μην έχει προβλήματα στην περιοχή σου και βάλε αυτή.Βάλε και την tellas μέσα στις επιλογές και κάνε το γκάλοπ σου στην πολυκατοικία σου και στη γειτονιά. συγνωμη που θα το πω αλλα δεν πολυστεκει αυτο και θα σου πω το γιατι.μεσα σε μια πολυκατοικια ηταν 4 ατομα με την ιδια εταιρεια.οι 2 επαιζαν 8 mbit με 40 attenuation και οι αλλοι 2 με 4 mbit παλι με 40 attenuation.ηθικο διδαγμα.ποτε δεν ξερεις τι χαλκο εχεις.οποτε αμα εχεις καλο χαλκο θα παιξεις με ολες τις εταιρειες μια χαρα αν εχεις χαλια χαλκο θα παιξεις χαλια.με το γκαλοπ αυτο το μονο που θα δεις ειναι αν ειναι πιτα το dslam σου και εχεις lag κτλ.ολα τα αλλα ειναι θεμα χαλκου ολα καλα με τουσ παροχους .....μεχρι που να σου γινει βλαβη...!3μηνες περιμενα να εχς τηλ. καλυτερα πιο ακριβο αλλα με καλο σερβις πιος εχει σερβις ....εκει που πληρωνεισ κατι παραπανω! ο οτε φτιαχνει τις βλαβες του ποιο γρηγορα επειδη θελει να παιρνει πελατες απο τις αλλες εταιρειες.οποτε στις αλλες εταιρειες επιτηδες καθυστερει.δεν ειναι μονο θεμα σερβις αλλα οτι ο οτε φτιαχνει ολες τις βλαβες Έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια όλες σχεδόν τις κύριες εταιρίες και τελικά ο ΟΤΕ που πάντα έχουμε μάθει να βρίζουμε ήταν 99% σταθερός και γρήγορος στη δική μου περίπτωση.Τώρα που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι και για να μην πληρώνω πολλά εβαλα HOL το μετάνιωσα ήδη...καλά τα 24ευρώ, αλλά κάθε μέρα χάνω την ψυχραιμία μου. Πάλι καλά που έχω παράλληλα και την 8αρα connx στο πατρικό και λιώνει ασύστολα 24/7/364 800+ Το μόνο καλό που μου κάνει είναι οικονομία σε αγορά σκληρών,αφού για να γεμίσουν... Επίσης ξέχασα να πώ οτι η τηλεφωνική σύνδεση μου θυμίζει ποιότητα skype ver.1.2.4 και κανένας λόγος φυσικά να ανοίξει youtube...φορτώνει επ άπειρον! αν συγκρινεις 8αρα με 24 σε σταθεροτητα ειναι λιγο ..... διοτι η 8αρα θα ειναι πολυ πιο σταθερη λογω μεγαλυτερου margin.εχω εναλακτικο και σε τηλεφωνια και σε voipκαι απο ποιοτητα μια χαρα και ουτε καθυστερηση σε voip Εξαρτάται για τι δουλειά θέλεις το Internet. Forthnet και Hol είναι καλές να πηγαίνεις το πρωί στην δουλειά ή να την πέφτεις το βράδυ για ύπνο και να το αφήνεις να κάνει download γιατι αν θες κατι stream και να παίζεις κανα game online απλά ξέχασε το. Σε 24άρα Forthnet και Ηοl που έχω δοκιμάσει πχ στο youtube δεν μπορείς πάντα να δεις video αν δεν πατήσεις pause για να γεμίσει η μπάρα.Παιχνίδι online χωρίς να έχω lag δεν κατάφερα να παίξω,Το Browsing στην Hol και στην Forthnet είναι σκεπτόμενο , πρώτα σκέπτεται και μετά σου δείχνει αντίθετα στο πατρικό μου έχω μια 2άρα Conn-x ε ποτέ μα ποτέ δεν παρατήρησα τέτοια προβλήματα. μονο εγω βλεπω utube κανονικα
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Φίλε μου αν είσαι έλληνας του εξωτερικού θα δικαιολογήσω την δυσκολία σου με την ελληνική γλώσσα (ορθογραφία-σύνταξη), διαφορετικά πιστεύω, βλέποντας το πως γράφουνε οι νέοι σήμερα θα καταντήσουνε τη γλώσσα μας όπως οι αμερικάνοι την αγγλική (π.χ. gotcha,wantcha,doya). δεν ηξερα οτι περιμενεις εμενα να γραψω σωστα για να μαθεις ορθογραφια.β.παρακαλουμε τα off topic Να πανε στην κατηγορια off topic.το forum ειναι για να βοηθαει κοσμο οχι για μαθημα ορθογραφιας.δεν πειραζει οπως και να την καταντησουμε την ελληνικη γλωσσα.θα πρεπε να κοιταξεις πως εχουμε καταντησει πρωτα την ελληνικη χωρα.οταν γινουμε ευρωπη τοτε ευχαριστως θα γραψω και εγω τα ελληνικα σωστα γιατι για την ωρα ειμαστε χειροτεροι και απο την ασια. ....+++1 !!. μπορουν να γινουν πιο ουσιωδη ποστς απο οτι αυτο Οφ τοπικ: Να πω για άλλη μια φορά, χωρίς να θέλω να πάρω την μεριά κανενός και ούτε με ενδιαφέρει άλλωστε, πως εδώ ειναι τεχνολογικό φόρουμ και οχι φιλολογικό - λογοτεχνικό. Παιδιά κάνουν ερωτήσεις και άλλα παιδιά απαντούν, αν τους καλύπτει η απάντηση τότε όλα οκ. Αν, βέβαια αυτο μπορούμε να το συνδυάσουμε με ενα σωστό κείμενο, ακόμα καλύτερα. ΑΛΛΑ η ουσία υπερτερεί της εμφάνισης. Φιλικά, καλημέρα πεστα γιατι αντι να κοιτανε αν βοηθαει το φορουμ κοιτανε την ορθογραφια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 μονο εγω βλεπω utube κανονικα έβλεπες youtube κανονικά τις προάλες που είχε πέσει το σύμπαν? ακόμα και τις καλές μέρες μεγάλα σε διάρκεια HD videos στο youtube δεν βλέπεις χωρίς να κάνεις pause αν η Forthnet δεν δώσει λεφτά να αγοράσει bandwidth της προκοπής με εξωτερικό αλλά και να αναβαθμίσεις συνδέσεις εξωτερικού αυτό το χάλι δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.