Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει κάποια σχολή για οδηγούς συρμών στην Ελλάδα?

MoRFeOGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αν ξέρετε ρίξτε μία χείρα βοηθείας, ενδιαφέρομαι να μάθω άν υπάρχει κάποια σχολή ιδιωτική η κρατική για οδηγός συρμών (τραίνων). Όποια πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :o

Δημοσ.

Έχω ακούσει πως έχει σχολή η Μετρό Α.Ε. αλλά προσπαθώ να πάρω πληροφορίες κι απο εδώ, μην πάρω και ρωτήσω και με περάσουν για κανά τρελό.. Όπως και να έχει όμως κάπου εκεί θα καταλήξω στο τέλος από ότι βλέπω. :-)

Δημοσ.

ρε φιλε δεν εχω ακουσει ποτε για σχολη μηχανοδηγων.. εχω την εντυπωση οτι γινεται εκπαιδευση μεσα απο την εταιρια.. παρε και ρωτα δε χανεις τπτ

Δημοσ.

'Ενα γνωστό που δουλεύει οδηγός στο Μετρό, τον είχε στείλει η εταιρία για εκπαίδευση στη Γαλλία. Πρώτα προσλαμβάνεσαι και μετά εκπαιδεύεσαι δλδ.

Δημοσ.
'Ενα γνωστό που δουλεύει οδηγός στο Μετρό, τον είχε στείλει η εταιρία για εκπαίδευση στη Γαλλία. Πρώτα προσλαμβάνεσαι και μετά εκπαιδεύεσαι δλδ.

μαλλον γιατι η εκπαιδευση κοστιζει :P

Δημοσ.

πολυ θα ηθελα να δω πως θα προσληφθεις σε αυτες τις κατηγοριες...γιατι ειναι γνωστο οτι ειναι βυσματικες θεσεις

Δημοσ.
πολυ θα ηθελα να δω πως θα προσληφθεις σε αυτες τις κατηγοριες...γιατι ειναι γνωστο οτι ειναι βυσματικες θεσεις

Και με αηδιαστικά γελεία υπέρογκες απολαβές.:eek:

Δημοσ.

μάλλον για να καταφέρουν να τους κρατήσουν στην δουλειά gt είναι τρομερά βαρετή η δουλειά του μηχανοδηγού όπως και να το κανεις

Δημοσ.

Οι περισσότερες θέσεις είναι πλέον βυσματικές δυστυχώς.. Οι απολαβές δεν ξέρω άν όντως είναι μεγάλες, αλλά εγώ δεν την θεωρώ βαρετή δουλειά. Ίσως να είναι βαρετά στο μετρό αλλά μόνο εκεί.

Δημοσ.

Καθαρίζει μερικές φορές πάνω από 100.000 το χρόνο στον ΟΣΕ.

Για να προλάβω τους επίδοξους" Και τι σε νοιάζει σένα ρε φίλε"

Ναι μου τη σπάει που παίρνει τόσα πολλά για μια δουλειά του κώλου που μπορεί να τη κάνει κι ένας απόφοιτος δημοτικού με καμιά 10ριά σεμινάρια την ώρα που ένας πτυχιούχος που κάνει τον κώλο του πουρέ από το διάβασμα παίρνει 800+ το μήνα κι ένας που κάνει ανθυγιεινή εργασία πχ. ναυπηγείο κανα χιλιάρικο με το ζόρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...