MoRFeOGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά αν ξέρετε ρίξτε μία χείρα βοηθείας, ενδιαφέρομαι να μάθω άν υπάρχει κάποια σχολή ιδιωτική η κρατική για οδηγός συρμών (τραίνων). Όποια πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
eSATA Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 κι εγώ μικρός ήθελα να γίνω τέτοιος.... αλλά τώρα δε μου αρέσει..δε κάνει πατιλίκια
ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 χμ υπάρχει κατι σε ΤΕΙ αλλα οχι ακριβως αλλα απο εκει πας... Τραβα σε κανενα σιδηροδρομικο και ρωτα τον οδηγο
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 μηπως κανουν εκπαιδευση μεσα στον οσε η το μετρο για να γινεις οδηγος;
MoRFeOGR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Έχω ακούσει πως έχει σχολή η Μετρό Α.Ε. αλλά προσπαθώ να πάρω πληροφορίες κι απο εδώ, μην πάρω και ρωτήσω και με περάσουν για κανά τρελό.. Όπως και να έχει όμως κάπου εκεί θα καταλήξω στο τέλος από ότι βλέπω.
tzizzz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ρε φιλε δεν εχω ακουσει ποτε για σχολη μηχανοδηγων.. εχω την εντυπωση οτι γινεται εκπαιδευση μεσα απο την εταιρια.. παρε και ρωτα δε χανεις τπτ
freedubus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 'Ενα γνωστό που δουλεύει οδηγός στο Μετρό, τον είχε στείλει η εταιρία για εκπαίδευση στη Γαλλία. Πρώτα προσλαμβάνεσαι και μετά εκπαιδεύεσαι δλδ.
FarCry Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 'Ενα γνωστό που δουλεύει οδηγός στο Μετρό, τον είχε στείλει η εταιρία για εκπαίδευση στη Γαλλία. Πρώτα προσλαμβάνεσαι και μετά εκπαιδεύεσαι δλδ. μαλλον γιατι η εκπαιδευση κοστιζει
kage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 πολυ θα ηθελα να δω πως θα προσληφθεις σε αυτες τις κατηγοριες...γιατι ειναι γνωστο οτι ειναι βυσματικες θεσεις
De@th L0rd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 πολυ θα ηθελα να δω πως θα προσληφθεις σε αυτες τις κατηγοριες...γιατι ειναι γνωστο οτι ειναι βυσματικες θεσεις Και με αηδιαστικά γελεία υπέρογκες απολαβές.
evabb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 μάλλον για να καταφέρουν να τους κρατήσουν στην δουλειά gt είναι τρομερά βαρετή η δουλειά του μηχανοδηγού όπως και να το κανεις
MoRFeOGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Οι περισσότερες θέσεις είναι πλέον βυσματικές δυστυχώς.. Οι απολαβές δεν ξέρω άν όντως είναι μεγάλες, αλλά εγώ δεν την θεωρώ βαρετή δουλειά. Ίσως να είναι βαρετά στο μετρό αλλά μόνο εκεί.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Καθαρίζει μερικές φορές πάνω από 100.000 το χρόνο στον ΟΣΕ. Για να προλάβω τους επίδοξους" Και τι σε νοιάζει σένα ρε φίλε" Ναι μου τη σπάει που παίρνει τόσα πολλά για μια δουλειά του κώλου που μπορεί να τη κάνει κι ένας απόφοιτος δημοτικού με καμιά 10ριά σεμινάρια την ώρα που ένας πτυχιούχος που κάνει τον κώλο του πουρέ από το διάβασμα παίρνει 800+ το μήνα κι ένας που κάνει ανθυγιεινή εργασία πχ. ναυπηγείο κανα χιλιάρικο με το ζόρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.