vagkont Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό που με απασχολεί... Έχω μια εγκατάσταση Windows 7 RTM (Build 7600), την οποία την έχω φέρει στα μέτρα μου, με αρκετά εγκατεστημένα προγράμματα και ρυθμίσεις... Θέλω να περάσω στην retail έκδοση, γιατί προφανώς κάποια στιγμή η RTM θα λήξει, αλλά το σκέφτομαι πάρα πολύ να κάνω clean installation, γιατί δεν θέλω να τα κάνω όλα από την αρχή. Να σημειώσω οτι έχω κάνει ήδη ένα upgrade από RC σε RTM... Θα ήθελα λοιπόν να μάθω αν υπάρχει τρόπος να κάνω upgrade και από RTM σε Retail... Υπάρχει καμία ουσιαστική αλλαγή στην retail??? Διαφορετικά τι πρέπει να κάνω ώστε να διατηρήσω όλες τις ρυθμίσεις και τα installations που έχω??? Ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ουσιαστικη αλλαγη δεν υπαρχει-αν υπαρχει αλλαγη,δεν εχω καν δει αν εχουν διαφορα τα md5 hashes των 2 εκδοσεων-αλλα τι εννοεις με το"καποια στιγμη θα ληξει'?
fragment_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 βασικα φιλε μου καλε, η rtm με την retail δεν εχει καμια διαφορα απολυτως απλα rtm ειναι μια ορολογια οχι εκδοση που στελνουν σε κατασκευαστες το λειτουργικο για να ανπτυχθει software και οδηγους πριν να κυκλοφορησουν στα καταστηματα. συνεπως το rtm δεν ειναι εκδοση. οι εκδοσεις alpha,beta kai rc1, rc2 κτλ βεβαιως ειναι εκδοσεις "beta" και οχι ολοκληρωμενες οποτε τι Retail τι rtm ειναι το ιδιο μην αγχωνεσε μεινε εκει που εισαι, εχεις την ολοκληρωμενη εκδοση ... τωρα αν εννοουσες rc πες μου να σου δειξω εναν οδηγο για να κανεις αναβαθμηση σthn τελικη ...
pcos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 εδω! εχω τα ρσ 7100 και θελω να παω στην τελευταια, μα βαριεμαι το ξαναφορματ και στησιμο. αν υπαρχει τροπος....
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 εδω! εχω τα ρσ 7100 και θελω να παω στην τελευταια, μα βαριεμαι το ξαναφορματ και στησιμο. αν υπαρχει τροπος.... Format all the way,δεν υπαρχει τροπος,αλλα και να υπηρχε η προτεινομενη λυση θα ταν το format.
fragment_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Format all the way,δεν υπαρχει τροπος,αλλα και να υπηρχε η προτεινομενη λυση θα ταν το format. υπαρχει εγω απο rc πηγα σε retail ... me ena quide wait το εχω κανει bookmark ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:11 ---------- εδω! εχω τα ρσ 7100 και θελω να παω στην τελευταια, μα βαριεμαι το ξαναφορματ και στησιμο. αν υπαρχει τροπος.... http://www.howtogeek.com/howto/3075/how-to-upgrade-the-windows-7-rc-to-rtm/ το τονιζω rtm = retail Μην πανικοβληθείς ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 υπαρχει εγω απο rc πηγα σε retail ... me ena quide wait το εχω κανει bookmark ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:11 ---------- http://www.howtogeek.com/howto/3075/how-to-upgrade-the-windows-7-rc-to-rtm/ το τονιζω rtm = retail Μην πανικοβληθείς ... Και οπως ειπα και πριν και χωρις επιγνωση του συγκεκριμενου οδηγου,θα προτεινα format οταν μιλαμε για αναβαθμιση απο release candidate σε final προιον.H την χρηση ειδικου software για την μεταφορα προγραμματων,ρυθμισεων κλπ απο την μια εκδοση στην αλλη.
vagkont Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 βασικα φιλε μου καλε, η rtm με την retail δεν εχει καμια διαφορα απολυτως απλα rtm ειναι μια ορολογια οχι εκδοση που στελνουν σε κατασκευαστες το λειτουργικο για να ανπτυχθει software και οδηγους πριν να κυκλοφορησουν στα καταστηματα. συνεπως το rtm δεν ειναι εκδοση. οι εκδοσεις alpha,beta kai rc1, rc2 κτλ βεβαιως ειναι εκδοσεις "beta" και οχι ολοκληρωμενες οποτε τι Retail τι rtm ειναι το ιδιο μην αγχωνεσε μεινε εκει που εισαι, εχεις την ολοκληρωμενη εκδοση ... τωρα αν εννοουσες rc πες μου να σου δειξω εναν οδηγο για να κανεις αναβαθμηση σthn τελικη ... φίλε μου το γνωρίζω οτι rtm=retail, απλά το άγχος μου είναι οτι κάποια στιγμή, η rtm θα λήξει και θα αρχίσει τα restart...... για αυτό θέλω να περάσω σε retail με upgrade... έχω κάνει ήδη upgrade από rc σε rtm (όποιος θέλει βοήθεια, είναι πολύ απλό, απλά θέλει ώρα το upgrade και όλα μετά ήταν στην θέση τους) και αναρωτιόμουν αν μπορώ και από rtm να κάνω upgrade, προφανώς με τον ίδιο τρόπο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 η rtm θα λήξει και θα αρχίσει τα restart......για αυτό θέλω να περάσω σε retail με upgrade... Oπως ρωτησα και πριν,γιατι θα ληξει η rtm?
vagkont Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Oπως ρωτησα και πριν,γιατι θα ληξει η rtm? νόμιζα οτι λήγει φίλε μου... αν δεν λήγει πάω πάσο....
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 νόμιζα οτι λήγει φίλε μου...αν δεν λήγει πάω πάσο.... Αν εχεις trial,καποια στιγμη θα ληξει(30 ή περισσοτερες μερες αν κανεις re arm).Αν εχεις αγορασει serial,το βαζεις και εισαι ετοιμος,χωρις κανενα προβλημα.
fragment_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 νόμιζα οτι λήγει φίλε μου...αν δεν λήγει πάω πάσο.... λοιπον ειμασταν ολοι σαφής ... δεν χρειαζεται να αερολογουμε λοιπον ... * για να ξερεις ολα ληγουν και οι rc εκδοσεις και οι rtm/reatail αρκει να τις ενεργοποιησεις ...
pcos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 σας ευχαριστω φιλοι μου. δουλεψε αψογα! τωρα να δουμε ποσο θα κρατησει και το κλειδακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.