xp-user Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πριν κανα 2 μηνες αγορασα με LCD LG-42 αρα,παρατηρησα απο τη αρχη οτι εχει προβλημα σταθμης του ηχου...και τι ενοω.Υπαρχει διαφορα σταθμης του ηχου σε πολλα καναλια,αλλα ειδικα στον ant1 ειναι παρα πολλυ μεγαλη με αποτελεσμα οταν αλαζω καναλι προς τον ant1 να ουρλιαζει κυριολεκτικα.Οι ρυθμισεις του ηχου ειναι ενιαιες για ολλα τα καναλια.και στη αντιπροσωπεια που πηρα τηλ μου ειπαν οτι ειναι προβλημα των σταθμων.Οντως ετσι ειναι?
djngal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 πιθανοτατα ειναι των σταθμων, δεν πρεπει να ειναι της Τν.. ειναι θεμα τις διαμορφωσης/κωδικοποιησης του καθε σταθμου. το εχω παρατηρησει κι εγω που κ που οχι βεβαια τοσο τρελλες διαφορες οπως περιγραφεις αλλα συμβαινει..
cosmos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ναι των σταθμών είναι,μάλιστα όταν βάζουν διαφημίσεις αυξάνεται αρκετά η ένταση (μόνη της!!). Λύση που έχω κάνει κ εγώ ,είναι στα κανάλια που "ουρλιάζουν" να έχω ρυθμίσει πιό χαμηλά την ένταση.
kfyros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Το ίδιο πρόβλημα έχω με την ΕΤ1 και το STAR σε philips matchline CRT. Μάλλον είναι θέμα του tuning και της λήψης σήματος, αλλά βαρέθηκα να το ψάξω περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.