Προς το περιεχόμενο

live streaming & download για Mac

Mujahid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας προ ενός μηνός περίπου αγόρασα έναν imac ο οποίος τρέχει με snow leopard. Επειδή είμαι καινούργιος με το λειτουργικό σύστημα αυτό και δεν τα κατέχω τα των η/υ τόσο καλά θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει με τα παρακάτω

- πώς μπορώ να κατεβάσω τον media player ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που είναι συμβατό με live streaming; Στην ιστοσελίδα της Microsoft έχει την έκδοση 9. αλλα απαιτεί πρόγραμμα αποσυμπίεσης αρχείων. Βρήκα ένα το unarchiver αλλά δεν πολυβοήθησε

- προσπάθησα να κατεβάσω μουσική από ένα site (dilandau) απ' το οποίο κατέβαζα μέχρι πρότινος με τα windows xp 2000 αλλά ο Mac δεν την κατεβάζει. Έχετε να μου προτείνετε κάποια ιστοσελίδα ή κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κατεβάσω και να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

- πώς μπορώ να κατεβάσω τον media player ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που είναι συμβατό με live streaming; Στην ιστοσελίδα της Microsoft έχει την έκδοση 9. αλλα απαιτεί πρόγραμμα αποσυμπίεσης αρχείων. Βρήκα ένα το unarchiver αλλά δεν πολυβοήθησε

Για να αποσυμπιέσεις αρχεία σε μορφή zip δεν χρειάζεσαι κανένα πρόσθετο πρόγραμμα. Έχει zip extractor το ίδιο το λειτουργικό. Για rar αρχεία κατέβασε το unrarX.

- προσπάθησα να κατεβάσω μουσική από ένα site (dilandau) απ' το οποίο κατέβαζα μέχρι πρότινος με τα windows xp 2000 αλλά ο Mac δεν την κατεβάζει. Έχετε να μου προτείνετε κάποια ιστοσελίδα ή κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κατεβάσω και να με βοηθήσει;

Όταν λες "δεν την κατεβάζει" τι ακριβώς εννοείς?

• 1 μήνα μετά...

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα (για το πρώτο έβγαλα άκρη) ενώ με τα XP στον παλιό υπολογιστή όταν πατούσα την επιλογή download (στο συγκεκριμένο site) αποθήκευε το αρχείο τώρα απλά μου το ανοίγει και το παίζει.

Αν επίσης μπορεί να προτείνει κανείς ένα site για download μουσικής θα ήταν ευπρόσδεκτο.

ΥΓ:Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση φίλε!

Ελπίζω να μην ψάχνεις για site για παράνομο κατέβασμα αρχείων (πχ μουσικής). Σου θυμίζω πως οι κανόνες χρήσης του insomnia απαγορεύουν την αναφορά σε τέτοια site.

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα (για το πρώτο έβγαλα άκρη) ενώ με τα XP στον παλιό υπολογιστή όταν πατούσα την επιλογή download (στο συγκεκριμένο site) αποθήκευε το αρχείο τώρα απλά μου το ανοίγει και το παίζει.

Αν επίσης μπορεί να προτείνει κανείς ένα site για download μουσικής θα ήταν ευπρόσδεκτο.

ΥΓ:Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση φίλε!

Αν πατάς δεξί κλίκ πάνω στο λίνκ και μετά Save as..;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...