sleazy_dj Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικές servers ελληνικούς ή ξένους για counter strike 1.6 non steam ! Ευχαριστώ .Στα favorites έχω ήδη βάλει τους servers που προτείνει το kapsimo.net .Ευχαριστώ ... Υ.Γ Θυμάμαι παλιά έπαιζα σε ένα net cafe έναν server που μόλις σκότωνες κάποιον αντίπαλο γινόταν upgrade στο όπλο και νικούσες όταν πλέον είχες αποκτήσει όλα τα όπλα και σκότωνες κάποιον με μαχαίρι ..Γούσταρα πολύ τον συγκεκριμένο server αλλά δεν έχω συγκρατήσει το όνομα , και το συγκεκριμένο net cafe έκλεισε ...Αν μπορούσατε να μου υποδείξετε έναν server με τα ίδια χαρακτηριστικά γα cs 1.6 non steam θα σας ήμουν υπόχρεος /......
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Dude εγώ θα έλεγα να αγοράσεις το game ώστε να παίζεις σε VAC secure servers. Δεν νομίζω ότι κάνει παραπάνω από 5 euro.
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 βασικά φιλε μου sleazy_dj αυτό που έλεγες πριν ήταν το queke style ναι όντως είναι "ποροτικο" αλλα συνήθως το έχουμε για ζέσταμα και μετά πάμε για gather. δεν νομίζω να γουστάρεις τόσο σε servers που είναι free χωρίς το steam δηλαδή. μπορώ να σ βρω άπειρους αλλα δεν λέει. Tο καλύτερο που εξής να κανεις είναι να πας στα seven να paris 1 steam account και είσαι κομπλέ μετά αν θες πεζής και το gather
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.