Προς το περιεχόμενο

32" TV FULL HD

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Thanks...

Για το Κ που ελεγα πιο πάνω, ρώτησα στο τοπικο Sony service και μου ειπαν οτι ειναι ενταξει και οτι στο καταλογο τους έτσι το αναγραφει..

Επίσης ρωτησα και στην τηλεφωνική γραμμή του e-shop αν προκειται για κάποια παραεισαγωγη, και ο υπάλληλος το αρνήθηκε και μάλιστα τσαντιστηκε γιατι του προσβαλα το καταστημα...

Ήρθε τελικά...

Προς εκπληξή μου μεσα στο κουτι υπαρχει ενα manual σε 6 γλώσσες (Γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά,..) αλλά καθόλου ελληνικά και αγγλικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντι αυτου υπηρχε κολλημενο στο εξωτερικο του κουτιου ενα φακελακι με οδηγιες χρησης στα ελληνικά, σε φωτοτυπία και μεγαλη σμικρυνση... Και το καλύτερο, στα αναφερόμενες σειρές μοντέλων που εχει στην πρωτη σελίδα δεν περιλαμβάνεται το συγκεκριμένο μοντέλο W5500...!

Να δω τι εξήγηση θα μου δωσουν γι αυτό..

Ολα τα ηλεκτρονικά που πωλουνται στην Ελλαδα δεν πρεπει να εχουν μεσα οδηγίες στα ελληνικά??

Οπότε απο που ακριβώς βρηκαν αυτα τα κομματια?

Πάντω και στο κουτι, σε ενα αυτοκολλητο που αναφέρει το μοντέλο το λεει σαν 40W5500.. το Κ δεν υπαρχει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Επίσης ρωτησα και στην τηλεφωνική γραμμή του e-shop αν προκειται για κάποια παραεισαγωγη, και ο υπάλληλος το αρνήθηκε και μάλιστα τσαντιστηκε γιατι του προσβαλα το καταστημα...

lol, τρομάρα του...ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι...

για το manual ΠΡΕΠΕΙ να χωθείς και να απαιτήσεις να σου βρει το eshop ελληνικό ή αγγλικό, όχι να τρέχεις εσύ να πάρεις τηλέφωνα...αυτοί να βρουν!

τρέξτους έτσι για το γέλιο, μην το αφήσεις!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ψαχνοντας και εγω για μια 32" lcd ρωτησα σε διαφορα μαγαζια και ειδα και απο κοντα καποιες...ακουσα διαφορες αποψεις για τις 32" και θα ηθελα να μια βοηθεια....π.χ 32" και 100 hz θα εχει καμια εμφανη διαφορα με μια των 60 hz ?? επειδη θα συνδεθει πανω xbox μερικοι προτειναν 2-3 ms αντι των 5 ms αποκρισης...οποιος μπορει ας μου απαντησει αν αξιζουν αυτες οι "λεπτομεριες" γιατι επηρεαζουν αρκετα το κοστος μιας 32" lcd...ευχαριστω

(αυτο που ειδα ειναι οτι οι samsung τονιζοντας περισσοτερο το κοκκινο εχουν λιγο καλυτερα χρωματα απο τις LG...αλλα απο service δεν διαβαζω και τα καλυτερα στο ιντερνετ)

Δημοσ.

παιδια..αυτες οι f&u (funai νομιζω)ειναι καλεςγιατι τις ειδα σε μαγαζι και ειχε πιο καθαρη εικονα και απο τη samsung!...μου φανηκε πολυ καλη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...