MasterX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ναι χωρις δισκο λογικά.. Χτες διαβαζα στο HiTECH για το EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK που στο e-shop εχει 125 ευρω... Εγραφε πολυ καλα λογια, οτι παιζει τα παντα, και οπως το Popcorn, μπορει να κατεβαζει και torrent...! Δεν ξερω πολλα για media player, αλλα αυτο φαινεται αρκετα καλο στα λεφτα του.. Παντως η Sony στο site της δεν αναφερει κατι για MPEG2 στη V5500, μονο για MPEG1...
MasterX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ...Την Philips 32 PFL 5604H να σκεφτεις ότι την πηραμε για μια άλλη περιπτωση, στα 460 ευρω απο Κωτσοβολο τον προηγουμενο μηνα... Καλη ευκαιρια, τωρα την πηγαν στα 500 ευρω..!Αλλα δεν το περιμενα να παιζει H.264/MPEG-4 AVC !!!!! Μολις ξαναπαω στους κουμπαρους που την πήραμε για δωρο θα τη δοκιμασω.. Ισως αυριο.. Εντυπώσεις απο την Philips 32 PFL 5604H... Επαιξε xvid (.avi αρχεια), mpeg2 (.mpg αρχείο) αλλά δεν έβλεπε καθόλου τα .mkv και m2ts....!!! Δεν ξέρω γιατί, ενω υποτίθεται ότι τα υποστηρίζει.. Τα παραπάνω ισχύουν και για USB flash disk αλλά και για εξωτερικό σκληρό δίσκο που επίσης δοκίμασα..! Συμπέρασμα: δεν με βολεύει πληρως, καθως δεν φτανει με τίποτα την ευελιξία και τις δυνατότητες ενός media player όπως ο EGREAT... Επίσης ειχε πολύ σπαστικο τηλεχειριστήριο η Philips. Οπότε με τα χίλια τη SONY.. Αν και θα πρεπει να το αναβάλω λιγες μέρες για κάποιο λόγο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 μλκια... γιατί με τα χίλια Sony, θα παίζε τα .mkv από usb? όχι...
MasterX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 επειδη ειπαμε οτι ειναι καλύτερη σαν τηλεόραση... Και οπως και να΄χει η ενσωματωμένη δυνατοτητα να παιζει H.264/MPEG-4 AVC δινει βασικές δυνατότητες και δεν φτανει τη λειτουργικότητα ενός media player... πες μου για την W5500, οσον αφορα την συνδεση με το Ιντερνετ... Τι μπορει να κανεις? Μπορεις να βλεπεις βιντεο του Youtube σε καποια απλη εκδοση της υπηρεσίας? Κατι σαν την εφαρμογη Youtube που εχει το iPhone?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δεν την έχω συνδέση ακόμα, είναι πολύυυυυ μακρυά από το router και από τα PC του σπιτιού (ένα όροφο για την ακρίβεια)
MasterX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 προφανως δεν την εχεις αναγκη αυτη τη δυνατότητα.. Βολεύεσαι μια χαρα με τα 2 PC σου... :-D:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 όταν αλλάξω την καλωδίωση του τηλεφώνου σε δομημένη θα αποκτήσει internet και η TV
MasterX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Εντυπώσεις απο την Philips 32 PFL 5604H...Επαιξε xvid (.avi αρχεια), mpeg2 (.mpg αρχείο) αλλά δεν έβλεπε καθόλου τα .mkv και m2ts....!!! Δεν ξέρω γιατί, ενω υποτίθεται ότι τα υποστηρίζει.. Τα παραπάνω ισχύουν και για USB flash disk αλλά και για εξωτερικό σκληρό δίσκο που επίσης δοκίμασα..! Συμπέρασμα: δεν με βολεύει πληρως, καθως δεν φτανει με τίποτα την ευελιξία και τις δυνατότητες ενός media player όπως ο EGREAT... Επίσης ειχε πολύ σπαστικο τηλεχειριστήριο η Philips. Οπότε με τα χίλια τη SONY.. Αν και θα πρεπει να το αναβάλω λιγες μέρες για κάποιο λόγο.. ειχα ξεχασει να γράψω οτι μου έπαιξε και ένα Sony demo full hd 1080p promo που ηταν όμως σε .mpg αρχειο... Η κίνησή του όμως δεν ηταν τέλεια, έλειπαν καποια καρέ, ίσως η διαμεταγωγή απο το KINGSTON DTMS/4GB DATA TRAVELLER MINI SL απο το οποιο το διαβαζε, να μην ηταν αρκετη...
MasterX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 άλλαξαν τα δεδομένα και αποφάσισα για μεγαλύτερη... Στο CRAZY SUNDAYS εχει την SAMSUNG LE40B650 40'' στα 829.00 € απο 998!!! Μου φαίνεται αρκετά καλή περίπτωση, καθώς είναι και 100 Hz. Η ποιότητα της εικόνα της πως είναι σε σχέση με την Sony KDL32V5500 ? ThReSh ποια η γνώμη σου???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 το μοντέλο αυτό είναι ισάξιο του 40W5500, πάρτην οπωσδήποτε...
MasterX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 εχω ενα κολλητο, αρκετα ψαγμενο στα ηλεκτρονικά και επιμενει να προτιμήσω την 40W5500.. Αν και καλή και η Samsung πιστευει οτι η Sony ειναι leader στις τηλεοράσεις (και οχι μόνο).. Η Sony KDL40W5500 εχει 899.00 € στο e-shop αυτη τη στιγμή.. Αν πούμε ότι εχουν ίδια τιμή, ποια θα διαλέγατε απο τις 2 ?????? Λογικά πρέπει να πλησιάζουμε στην αλλαγη των μοντελων, οπότε και ρίχνουν τις τιμές στα υπάρχοντα.. Βέβαια, φανταζομαι οτι τα νεα μοντέλα θα ειναι πιο ακριβα και δεν θα συμφέρουν, ενω αυτά που πηγαινουν για καταργηση θα ειναι ευκαιρίες απο δω και πέρα (μέχρι να μπει το καινούργιο στην αγορά και να ξεστοκάρει εντελως το παλιό).. Η SAMSUNG LE40B650 ξέρουμε αν παιζει mkv αρχεία απο το USB και μεσω DLNA ???
MasterX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μαλλον πάω για Sony KDL40W5500... e-shop στα 899 ή Κωτσόβολος στα 907 ???
MasterX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μαλλον πάω για Sony KDL40W5500... e-shop στα 899 ή Κωτσόβολος στα 907 ??? τωρα πηγα να παραγγείλω απο e-shop και πρόσεξα ότι το μοντέλο το αναφέρει σαν SONY BRAVIA KDL-40W5500K ... αυτό το K στο τέλος κανει καμιά διαφορά? σε όλα τα άλλα μαγαζια και στο site της Sony, την αναφέρουν σαν SONY BRAVIA KDL-40W5500... μηπως ειναι καμια παραεισαγωγή?
patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Η SAMSUNG LE40B650 ξέρουμε αν παιζει mkv αρχεία απο το USB και μεσω DLNA ??? καλησπέρα φίλε, δεν έχω ιδέα τι παίζει με την sony, αλλά είμαι κάτοχος της 32αρας B650 της samsung εδώ και λίγο καιρό και απόλυτα ικανοποιημένος DLNA δεν χρησιμοποιώ, πιστεύω πως είναι τεχνολογική "μούφα", έχω ενα stick 32 GB, πετάω εκεί μέσα ΟΤΙ θέλω, mkv και δεν συμαζεύεται, υπότιτλοι μια χαρά, τέλεια σου λέω, τέλεια, δεν υπήρχε video που να μην το παιξε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 δεν έχω ιδέα, αλλά αν είναι παραεισαγωγή δεν θα είναι και το πρώτο προϊόν που φέρνουν έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.