PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 :shock::shock:Μετρια ταινια...?????Λογικα οτι ταινια σ αρεσει θα να την μισω και τουμπαλιν,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. xaxaxaxaxa όχι ρε Γιο δεν ειπα ότι δεν m άρεσε αλλα ότι δεν με συγκίνησε όσο hmm το blow ξέρω γω δεν λέω καλή ταινία αλλα δεν g@al0sa κιόλας
Evgenios1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μία ακόμη.Scarface..Είναι δυνατόν να μένει στην απ'έξω τόση ώρα; Ελα δε....
Kryptonite Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Επίσης αρκετά καλή είναι και το The Salton Sea. Natural Born Killers, Lock Stock and Two Smoking Barrels και αρκετές ακόμα. edit: Είχα γράψει και το requiem for a dream αλλά τώρα ξεστραβώθηκα και είδα οτι είναι φάτσα φόρα στο πρώτο-πρώτο πόστ!:rolleyes:
paschalia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Φανταζομαι πως εχεις δει καποια στιγμη θριλερ/ταινια τρομου ακομα και αν δεν σου αρεσουν.Αν σου ελεγα μην την δεις,αλλα δες πχ ντοκυμαντερ για τον Jeffrey Dahmer ή καποιον αλλο serial killer,θα το εκανες?Καποιο λογο θα χει φανταζομαι που του αρεσουν. Gio,καλό το παράδειγμα,αλλά λιγάκι άσχετο με αυτό που λέω εγώ. Οι δολοφόνοι κατά συρροήν δεν είναι αυτό που λέμε πληγή για την κοινωνία. Ούτε καν πρόβλημα. Να στο τροποποιήσω λιγάκι λοιπόν. Ας πούμε για την παιδεραστία. Είναι ένα πρόβλημα και πληγή για την κοινωνία. Γιατί να μην γυρίζονται ταινίες και για αυτό ? Αν οι ταινίες για τα ναρκωτικά γυρίζονται για απομυθοποίηση ξέρω γω ή δε ξέρω για τι άλλο,γιατί να μην γυρίζονται ταινίες και για την παιδεραστία ?
nikos21aek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ποιός σου είπε ότι δεν γυρίζονται και ταινίες για την παιδεραστία; Και ταινίες με ληστείες να μην γυρίζονται,και ταινίες με δολοφονίες,και ταινίες αστυνομικές που κυνηγάνε εγκληματίες,και μαφιόζικες. Για κάποιο λόγο οι ταινίες αυτές εξιτάρουν κάποιους ανθρώπους.Ίσως γιατί βλέπουν τον κακό που θα ήθελαν να είναι αλλά δεν μπορούν να είναι.Τι λογική είναι αυτή ρε Πασχαλιά σοβαρά;
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Οι δολοφόνοι κατά συρροήν δεν είναι αυτό που λέμε πληγή για την κοινωνία.Ούτε καν πρόβλημα. Μήπως επειδή στην Ελλάδα δεν έχουμε δει παρά ελάχιστες περιπτώσεις κατά συρροή δολοφόνων; Μια χαρά πληγή είναι, όπως είναι και παιδιά που μπουκάρουν σε σχολεία με σκοπό να σκοτώσουν και να αυτοκτονήσουν μετά για τα οποία έχουν επίσης γυριστεί ταινίες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Gio,καλό το παράδειγμα,αλλά λιγάκι άσχετο με αυτό που λέω εγώ.Οι δολοφόνοι κατά συρροήν δεν είναι αυτό που λέμε πληγή για την κοινωνία. Ούτε καν πρόβλημα. Οριστε?Δεν ειναι προβλημα?Επειδη δεν γινεται χαμος στην Ελλαδα,δεν σημαινει πως και εξω ειναι ολα οκ. Ας πούμε για την παιδεραστία.Είναι ένα πρόβλημα και πληγή για την κοινωνία. Γιατί να μην γυρίζονται ταινίες και για αυτό ? Κανεις λαθος πως δεν γυριζονται ταινιες γι αυτα.Παραδειγμα το The woodsman με τον Kevin Bacon και το θεικο Hard Candy με την Ellen Page.
livewire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχει και ταινίες με θέμα την παιδεραστία βρε Πασχαλία. Απλά, τα ναρκωτικά έχουν πάψει προ πολλού να θεωρούνται ταμπού για ένα μέσο όπως το σινεμά, στον ίδιο βαθμό που αυτό έχει αλλάξει στην συνείδηση της κοινωνίας, ε, γι'αυτό και βλέπεις πολύ περισσότερα drug movies σε σχέση με pedo-φιλ movies. Τέλος πάντων, στις περισσότερες περιπτώσεις , ιμο, τα ναρκωτικά χρησιμοποιούνται ως συνοδευτικό στοιχείο στην εξιστόρηση μιας ιστορίας και δεν είναι τόσες πολλές πια οι ταινίες που ασχολούνται με το πρόβλημα, την απομυθοποίηση ή την "απομυθοποίησή" του. Πχ, άλλη χρήση του ζητήματος γίνεται στο Trainspotting και άλλη στο Scarface. Βλέπε, για περισσότερες ινφο. Εντός του τόπικ, ++1 για το Salton Sea.
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 (3)How High κλ νταξή τη είδα χθες το βραδυ πέθανα στ γέλιο οποιος δεν την έχει δει να την δει
seishirosakura Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ας πούμε για την παιδεραστία.Είναι ένα πρόβλημα και πληγή για την κοινωνία. Γιατί να μην γυρίζονται ταινίες και για αυτό ? Υπάρχουν και ταινίες για την παιδερασια όπως είπαν και τα παλικάρια απο πάνω. Και για να μην μιλάμε γενικα: Hard Candy, την οποία και προτείνω. Υπέροχα σκληρή ταινία.
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Gio,καλό το παράδειγμα,αλλά λιγάκι άσχετο με αυτό που λέω εγώ.Οι δολοφόνοι κατά συρροήν δεν είναι αυτό που λέμε πληγή για την κοινωνία. Ούτε καν πρόβλημα. Να στο τροποποιήσω λιγάκι λοιπόν. Ας πούμε για την παιδεραστία. Είναι ένα πρόβλημα και πληγή για την κοινωνία. Γιατί να μην γυρίζονται ταινίες και για αυτό ? Αν οι ταινίες για τα ναρκωτικά γυρίζονται για απομυθοποίηση ξέρω γω ή δε ξέρω για τι άλλο,γιατί να μην γυρίζονται ταινίες και για την παιδεραστία ? κοίτα πχ ο op είναι στο target group που κάνουν ότι κάνουν λόγο peer pressure, εντυπωσιασμό και γενικά λάθος λόγους (για μένα) εσύ τώρα, δεν έχεις ιδέα από όλες αυτές τις ουσίες εκεί έξω, τι lobby τις πολεμάνε και αλλα πολλά. απλα επειδη ετσι σου πανε. θα σου πω ένα απλό, τι είναι πιο επικίνδυνο να βάλεις μπροστά σε ένα άγνωστο για να διαλέξει ένα. ένα πιάτο φιστίκια η ένα πιάτο mdma? η λογική που έχεις κατευθείαν λέει για την ουσία (που ούτε ξέρεις τι κάνει, ούτε πως την βρήκανε, ούτε αν έχει κινδυνους) ενώ δεν είναι το πιο επικίνδυνο εκ τον δυο. τώρα ok πιες (όχι μονο εσύ) το κρασάκι σου, άναψε το τσιγαράκι σου, πιες και έναν καφέ και ολα οκ. Οσο για την παιδεραστια σε 200-300 χρονια θα ειναι οπως η ομοφυλοφιλία σημερα λογικα
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 :shock::shock:Μετρια ταινια...?????Λογικα οτι ταινια σ αρεσει θα να την μισω και τουμπαλιν,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. indeed! TRAINSPOTTING > ALL. ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.
paschalia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 κοίτα πχ ο op είναι στο target group που κάνουν ότι κάνουν λόγο peer pressure, εντυπωσιασμό και γενικά λάθος λόγους (για μένα)εσύ τώρα, δεν έχεις ιδέα από όλες αυτές τις ουσίες εκεί έξω, τι lobby τις πολεμάνε και αλλα πολλά. απλα επειδη ετσι σου πανε. θα σου πω ένα απλό, τι είναι πιο επικίνδυνο να βάλεις μπροστά σε ένα άγνωστο για να διαλέξει ένα. ένα πιάτο φιστίκια η ένα πιάτο mdma? η λογική που έχεις κατευθείαν λέει για την ουσία (που ούτε ξέρεις τι κάνει, ούτε πως την βρήκανε, ούτε αν έχει κινδυνους) ενώ δεν είναι το πιο επικίνδυνο εκ τον δυο. τώρα ok πιες (όχι μονο εσύ) το κρασάκι σου, άναψε το τσιγαράκι σου, πιες και έναν καφέ και ολα οκ. Οσο για την παιδεραστια σε 200-300 χρονια θα ειναι οπως η ομοφυλοφιλία σημερα λογικα Και που ξέρεις εσύ για την λογική μου ρε συ Τούφα. Και που ξέρεις αν όσα γνωρίζω είναι γιατί μου τα ΕΙΠΑΝ ή τα έχω βιώσει ή τα έχω διαβάσει. Αν εσύ θες να είσαι οκ με τις ναρκωτικές ουσίες,δικαίωμα σου και πάω πάσο. Όπως και αν θες να είσαι οκ με το θέμα της παιδεραστίας. ΜΗΝ κάνεις όμως το λάθος να με ταμπελώνεις και να με υποβιβάζεις με προτασούλες τύπου ''Αντε πιες το κρασάκι σου,κάπνισε το τσιγαράκι σου,πιες και ένα καφέ και όλα οκ.'' Γιατί δεν ξέρεις καν τις γνώσεις μου περί οποιουδήποτε θέματος και δεν γνωρίζεις καν τι ''επίπεδο'' έχω στην κλίμακα νόησης. Υ.γ. Και για την ιστορία, αμφιβάλλω ότι το παιδάκι ή ο έφηβος ή ο ενήλικας που κάνει χρήση ναρκωτικών γνωρίζει 5 πράματα και λόγω πληροφόρησης κάνει χρήση... Ή ακόμα και το ότι επειδή κάποιος γνωρίζει 5 πράματα περί ουσιών,νομιζει ότι επειδή ξέρει,είναι σε θέση να κάνει χρήση.
fearwhatnow Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Για παιδεραστια βλ. Mysterious Skin.Ταινιαρα. http://www.imdb.com/title/tt0370986/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.