PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 τσεκάρετε ταινίες με ναρκωτικά που μέρικε εξιζουν τέρμα tsek την λίστα (1) Blow (i agapimeni m ) (2)Requiem for a dream (3)How High (4)Grass (5)Fear and Loathing in Las Vegas !! (6)Trainspotting (7)The Basketball diaries (8)candy !! (9)Harold & Kumar Go to White Castle (10)Saving Grace πιστεύω θα έχετε δει τις περισσότερες ταινίες σχολιάστε αν θέλετε κιόλας
Chinaski Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 naked lunch drugstore cowboy sid and nancy cheech and chong go groove human traffic where the buffalo roam dead ringers spun walk hard the dewey cox story καλη διασκεδαση
paschalia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Βασικά,δεν μας ζητάς να προτείνουμε ταινίες με ναρκωτικά. Μας προτείνεις εσύ... Και επίσης,δεν καταλαβαίνω το γιατί κάποιος να θέλει να βλέπει ταινίες με ναρκωτικά ή να υπάρχουν τέτοιες ταινίες. Αν θέλει να δει τον ''όμορφο κόσμο'' των ναρκωτικών,υπάρχουν και ντοκιμαντερ . Πολύ πιο αληθινά από οποιαδήποτε ταινία.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Και επίσης,δεν καταλαβαίνω το γιατί κάποιος να θέλει να βλέπει ταινίες με ναρκωτικά ή να υπάρχουν τέτοιες ταινίες. Αν θέλει να δει τον ''όμορφο κόσμο'' των ναρκωτικών,υπάρχουν και ντοκιμαντερ . Πολύ πιο αληθινά από οποιαδήποτε ταινία. Φανταζομαι πως εχεις δει καποια στιγμη θριλερ/ταινια τρομου ακομα και αν δεν σου αρεσουν.Αν σου ελεγα μην την δεις,αλλα δες πχ ντοκυμαντερ για τον Jeffrey Dahmer ή καποιον αλλο serial killer,θα το εκανες?Καποιο λογο θα χει φανταζομαι που του αρεσουν.
dk1210 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 και κάποιες άλλες... fear and loathing in las vegas ΤΣΙΟΥ it's all gone pete tong
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μία ακόμη.Scarface..Είναι δυνατόν να μένει στην απ'έξω τόση ώρα;
zenso Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 σχολιάστε αν θέλετε κιόλας Από τη λίστα που έκανες (και γενικά από drug films),personal favorites είναι τα Fear & Loathing και Trainspotting. Altered States και Traffic είναι δύο ακόμα που μ'άρεσαν (κάποτε και Naked Lunch - όχι πια). Ευχάριστα βρήκα τα Human Traffic/51st State,ενώ κάπου στον πάτο του απύθμενου πηγαδιού θα έβαζα τα Cheech & Chong.
elven Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Fear and loathing in Las Vegas είναι η καλύτερη τέτοιου είδους
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εγώ ψηφίζω scarface και Trainspotting πάντως για καλύτερες. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με εντυπωσίασε και τόσο πολύ το fear & loathing in Las Vegas.Ούτε το blow.Αν και τα δύο σε γενικές γραμμές μου άρεσαν.
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Εγώ ψηφίζω scarface και Trainspotting πάντως για καλύτερες. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με εντυπωσίασε και τόσο πολύ το fear & loathing in Las Vegas.Ούτε το blow.Αν και τα δύο σε γενικές γραμμές μου άρεσαν. νταξή το transpotting δεν με πολύ συγκίνησε μέτρια ταινία τώρα για το fear and loadthing μπορώ να σ πω ότι δεν θυμάμαι τίποτα γιατί προφανώς δεν ήμουν καλά by the way θα τη δω σήμερα ξανά
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 νταξή το transpotting δεν με πολύ συγκίνησε μέτρια ταινία :shock::shock: Μετρια ταινια...?????Λογικα οτι ταινια σ αρεσει θα να την μισω και τουμπαλιν,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.