Προς το περιεχόμενο

Μοιρασμα ταχυτητας σε 2 Pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ψαξει πολλα αλλα δεν εχω βρει τιποτα,τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα!

Εχω ενα ρουτερ το Netfaster,και μπαινω με το λαπτοπ μεσω wifi και εχω και ενα pc που το εχω συνδεσει με ethernet,ομως επειδη χανω πολυ σε ταχυτητα θελω ενα προγραμμα που να μπορω να δωσω οριο στην ταχυτητα του καθε υπολογιστη,η εστω ποσο της % να παιρνει το καθε μηχανημα!Η αλλιως πως να μπω να το ρυθμισω απο το ρουτερ....!!!

Περιμενω βοηθεια!!!

Να πω πως πηγα να δοκιμασω το netlimiter αλλα δεν μου δουλευε καν,οποτε καποιο αλλο...

Δημοσ.
Μπορείς να τσεκάρεις και το προγραμματάκι NetLimiter, κάνει ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

δοκιμασα το 1.30 αλλα δεν βρισκω τιποτα να κανω....τα πιο καινουρια τα pro δε μπορουν να μου συνδεθουν μου πετανε σφαλμα!!

Δημοσ.

το net limit βαζει ορια στο pc ουσιαστικα βαζει limit να μην κατεβαζει πανω απο 200kb/s για παραδειγμα ειναι διαφορετικο απο το να μοιρασεις το bw για παραδειγμα αν η γραμμη ειναι 2 mbit να παρει το ενα pc το 1mbit κ το αλλο το αλλο. Τεσπα παντως περιεργο που δν σου δουλευει το νετ λιμιτερ. δοκιμασε το Bandwidth Meter. Το προβλημα σου ποιο ειναι οτι το ενα pc κατεβαζει κ το αλλο σερνεται? γιατι αν ειναι αυτο βαλε τοτε λιμιτ στο προγραμμα που κατεβαζεις για παραδειγμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το quality of service (qos) που υποστηριζει το netfaster δεν ειναι για ελεγχο του bandwith αλλα για να θετει σε προτερεοτητα καποια πακετα που επιλεγονται και πρεπει να εχουν προτερεοτητα για ευνοητους λογους οπως voip η αλλες υπηρεσιες οπως πχ. gaming για πιο γρηγορες αποκρισεις με τον server που συνδεονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...