BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ποιο απο τα 3? Acer Aspire 8940 HP Pavilion dv8 Toshiba Qosmio x500 (θα μου το φερει απο Αγγλια η ξαδερφη μου)
pctechgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Το Toshiba από εμένα για την μνήμη-δίσκο-κάρτα-γραφικών, μόνο κοίταξε με την εγγύηση τι παίζει, για τόσα χρήματα acer με τίποτα
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ε ρε και ελεγα να κατασταλαξω στο HP. Το βρηκα και πιο φτηνα εδω.
pctechgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 1500 € και ένα έτος εγγύηση , δεν θα τα έδινα
kousman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 +1 το toshiba εχω το προηγουμενο μοντελο και ειναι φοβερο
blacksuede Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 εγώ ακόμα κοπανιέμαι που έχασα το hdx18 με 900€ που έδιναν τα mediamarkt... για την περιπτωση σου νομίζω το toshiba πρώτο, το acer δευτερο και τρίτο το hp....αν και θα μπορούσε να είναι το acer πρώτο...δεν είναι μπάζα όπως λένε κάποιοι που σχημάτισαν άποψη πριν 4 χρόνια...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δεν εχουν και μεγαλη διαφορα μεταξυ τους. Μονο στην τιμη οπου το HP ειναι αρκετα φθηνοτερο. Επισης στο HP ο σκληρος τρεχει σε 7.200 prm και εχει μια καρτα ram 4gb αρα θα μου ερθει πολυ φθηνα να παρω αλλη μια 2gb και να το παω στα 6. Το acer εχει 2χ2gb αρα μαμησε τα (ακριβη μια 4αρα) ενω το Toshiba εχει 8 απο την μαμα του. Βεβαια και στο Acer και στο Toshiba ο σκληρος τρεχει στα 5.400. Δεν ξερω κατα ποσο ακριβος ειναι ενας που να τρεχει 7200. Ωχου δεν ξερω. Αλλο θεμα ειναι και η εγγυηση. Δεν δινουν επεκταση η κατι τετοιο ξερω γω (μιλαω για HP και Acer)?
pctechgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 εγώ ακόμα κοπανιέμαι που έχασα το hdx18 με 900€ που έδιναν τα mediamarkt...για την περιπτωση σου νομίζω το toshiba πρώτο, το acer δευτερο και τρίτο το hp....αν και θα μπορούσε να είναι το acer πρώτο...δεν είναι μπάζα όπως λένε κάποιοι που σχημάτισαν άποψη πριν 4 χρόνια... Οι περισσότεροι για τα acer δεν λένε ότι είναι μπάζα, το αντίθετο, το service είναι πολύ χάλια
kavatzoulas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ειμαι ενας πολυ ευχαριστημενος κατοχος Toshiba Qosmio F50-10K και μεχρι τα χριστουγεννα θα κανω το επομενο βημα με την αγορα του Toshiba X500 οποτε +1
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Το ξερω οτι το Toshiba ειναι φοβερο. Τα αλλα ομως ειναι πιο φτηνα και με ενθουσιαζουν πιο πολυ (αν και το acer νομιζω οτι βγαινει στα ιδια λεφτα). Ειδικα το HP που η αναβαθμιση απο 4gb ram σε 6 ειναι παμφθηνη ενω και το ιδιο ειναι 200 ευρω λιγοτερα απο τα αλλα. 1) Γινεται επεκταση αναβαθμισης στα Hp και Acer? Ειχα δει κατι στο E-Shop αλλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται και σε αλλα καταστηματα η στην ιδια την αντιπροσωπια. 2) Το Toshiba εχει GTS 250, το Acer 240 και το HP 230. Ειναι μεγαλες οι διαφορες μεταξυ τους? Γενικα, ειναι καλες καρτες αυτες? 3) Κανα αλλο laptop στα ιδια χαρακτηριστικα? Μηπως κατι που περιμενουμε να βγει χειμωνα και αξιζει την οποια αναμονη?
GoldenEye Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 παρε τοσιμπα γι αυτο και μονο το λογο http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=651&Itemid=543 τα acer εχουν ενα μονο καλο service point την CPI ολα τα αλλα (που ειναι κοινα και με την hp σχεδον ολα) ειναι οτι να ναι και σαν μηχανακια ειναι πλεον αρκετα καλα αλλα δεν ειναι τοσιμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.