vtsafantakis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά , έχω ένα πρόβλημα με τον counter strike 1.6 όποτε πάω να συνδεθώ σε έναν server μου κατεβάζει ήχους που τους έχω μέσα. το Θέμα έιναι πώς το σταματάω ?? βρήκα αυτό το link για source όμως. http://www.thedvdforums.com/forums/showthread.php?t=389227 thanks
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα ? δεν κατάλαβα
vtsafantakis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 πάω να μπώ σε ένα server και βλέπω ότι μου κατεβάζει τον ίδιο ήχο που έχω μέσα στο counter αλλα με διαφορετικό όνομα. το θέμα είναι πώς θα θα σταματήσω να κατεβάζει τους ήχους και να μου κατεβάζει μόνο την πίστα....
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 hmm έχεις δικό σου steam ? η μπαίνεις σε free servers?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον εννοείς ότι κατεβάζεις content από τον server, μάνη sounds, sm, etc. Δεν γίνετε να μην τα κατεβάσεις άμα θες να κανεις connect σε πολλούς server. Dont worry δεν επηρεάζει τα δικά σου αρχεία.
sokonik_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον εννοείς ότι κατεβάζεις content από τον server, μάνη sounds, sm, etc. Δεν γίνετε να μην τα κατεβάσεις άμα θες να κανεις connect σε πολλούς server. Dont worry δεν επηρεάζει τα δικά σου αρχεία. Αν γραψεις την εντολη cl_downloadfilter "nosounds" στο console δεν θα κατεβαζει τπτ. Το χρησιμοποιω εδω και χρονια και γλυτωσα απο το ενοχλητικο κατεβασμα mp3 κλπ. Δινεις την εντολη 1 φορα και ησυχαζεις!! edit: μολις προσεξα οτι μιλατε για το 1,6 (εγω μιλαγα για source) αλλα στο λινκ που δινει το παιδι παραπανω στο 1ο ποστ την ιδια εντολη την δινεις με αλλον τροπο νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.