Προς το περιεχόμενο

Φορητότητα προς...What's Up?

--Shady--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα σήμερα αίτηση φορητότητας στην Cosmote τις περιοχής μου για να αλλάξω από Q Card σε Cosmote.

Το θέμα είναι ότι δεν μου διευκρίνισαν πιο από τα δυο πακέτα τις Κοσμοτέ θα έχω,την ΚοσμοΚαρτα η το What's Up.

Η επιλογή γίνεται όταν ενεργοποιείται το πακέτο?

Η μήπως θα πρέπει να στείλω κάποιο μήνυμα (με extra χρέωση) για να μεταφερθώ σε What's Up?Ελπίζω να μην εξαρτάται από την sim και να μην χρειαστώ να (ξανα)λλάξω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά οποιον με βοηθήσει.

Δημοσ.

λογικα θα ειναι κοσμοκαρτα και οχι What's Up.

μολις κανεις την ενεργοποιηση και μπορεις να τηλ κανονικα καλεσε στο 1314 και πατα την τελευταια επιλογι ( αλλαγη πακετου ). δεν υπαρχει χρεωση για την αλλαγη ( για πρωτη φορα ) ( νομιζω ομως πως πρεπει να γινει μεσα στην πρωτη εβδομαδα, αλλα δεν παιρνω και ορκο για το χρονικο περιθοριο, παντως ειναι αρκετο )

τι πακετο εχεις μπορεις να το καταλαβεις απο το πακετο ( θα το γραφει βεβαια και αλλου )

οποτε ειναι δωρεαν για εσενα...

Δημοσ.
Έκανα σήμερα αίτηση φορητότητας στην Cosmote τις περιοχής μου για να αλλάξω από Q Card σε Cosmote.

Το θέμα είναι ότι δεν μου διευκρίνισαν πιο από τα δυο πακέτα τις Κοσμοτέ θα έχω,την ΚοσμοΚαρτα η το What's Up.

Η επιλογή γίνεται όταν ενεργοποιείται το πακέτο?

Η μήπως θα πρέπει να στείλω κάποιο μήνυμα (με extra χρέωση) για να μεταφερθώ σε What's Up?Ελπίζω να μην εξαρτάται από την sim και να μην χρειαστώ να (ξανα)λλάξω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά οποιον με βοηθήσει.

οταν εκανες την αιτηση φορητοτητας μπορουσες να δηλωσεις αν θες what's up η cosmoκαρτα
Δημοσ.

εγω οταν ειχα κανει αιτηση φορητοτητας πριν 8 μηνες δεν υπηρχε δυνατοτητα για whatsup μονο κοσμοκαρτα και να το αλλαξω μετα .

το αλλαξα αμεσως μολις ενεργοποιηθηκε δε μου χρεωσε τιποτα, οπως και σε αλλους 4 γνωστους μου, αν και στις πληροφοριες λεει για καποια χρεωση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ σε όλους όσους απάντησαν,θα περιμένω να έρθει η καινούρια sim και θα αλλάξω σε What's Up όπως μου είπε ο sam sam.

Thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...