Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για την δημιουργια site

panostuner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια...ειμαι νεο μελος στο forum και αυτο ειναι το πρωτο μου θεμα...:o

θελω την βοηθεια σας λοιπον για ενα site που εχω ετοιμασει και θελω να το ανεβασω σε free host!!ειμαι εντελως αρχαριος στο θεμα αυτο και δεν ξερω να χειριζομαι προγραμματα με html γι αυτο το εφτιαξα με το web designer!!δεν το εχω ανεβασει ακομα γιατι θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποιο παρομοιο προγραμμα καλυτερο απο αυτο (web designer) που να μην χρειαζονται γνωσεις html για να το δουλεψεις...

Δημοσ.

Άμα δεν ξέρεις τα βασικά σε html, το καλύτερο (και πιο έυκολο) πρόγραμμα να σου δώσουνε, πάλι το αποτέλεσμα θα είναι μέτριο.

Δημοσ.

Δες αν θες το πρόγραμμα "webpage maker". Δεν χρειάζεται καθόλου γνώση πάνω σε html, λειτουργούνε όλα με απλό drag and drop και μπορείς να διαμορφώσεις ήδη έτοιμες πρότυπες σελίδες.

Youtube video για να δεις πόσο απλό είναι (δεν πιστεύω ότι γίνεται πιο απλό!):

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Αν θες καλή δουλειά και επαγγελματική δουλειά διάβασε πρώτα λίγο και μετά πήγαινε σε deramweaver. Όταν φτάσεις σε ικανοποιητικό επίπεδο σε όλα αυτά δοκίμασε και Joomla ή κάποιο άλλο CMS

Δημοσ.
Δες αν θες το πρόγραμμα "webpage maker". Δεν χρειάζεται καθόλου γνώση πάνω σε html, λειτουργούνε όλα με απλό drag and drop και μπορείς να διαμορφώσεις ήδη έτοιμες πρότυπες σελίδες.

Youtube video για να δεις πόσο απλό είναι (δεν πιστεύω ότι γίνεται πιο απλό!):

sorry με το "webpage maker" εφτιαξα τη σελιδα μου!!αλλα εχω προβλημα με το ανεβασμα της και με την γλωσσα που εμφανιζει...δεν λειτουργουν οι επιλογες του character set που βαζω και μου τα δειχνει αλλαμπουρνεζικα....

Δημοσ.

Καταρχειν να σου πω οτι δεν εχει σημασια τι προγραμμα θα χρησιμοποιείς αφού το βασικα στοιχείο ενος site ( css ) μπορεί να γραφεί ακομα και με notepad.

Οσο για την γλωσσα που λες , μαλλον δεν εχεις βαλει η κωδικοποίηση να ειναι UTF-8.

Δημοσ.
Καταρχειν να σου πω οτι δεν εχει σημασια τι προγραμμα θα χρησιμοποιείς αφού το βασικα στοιχείο ενος site ( css ) μπορεί να γραφεί ακομα και με notepad.

Οσο για την γλωσσα που λες , μαλλον δεν εχεις βαλει η κωδικοποίηση να ειναι UTF-8.

UTF-8 το εχω και μου τα δειχνει οτι να ναι:mad:!!!και γενικα σαν προγραμμα δεν ειναι και το καλυτερο στο ειδος του...γι αυτο ρωταω αν υπαρχι καποιο αλλο παρομοιο να την ξαναφτιαξω!!!

Δημοσ.
Css ξερεις να γραφεις?

εδω ρε φιλε δεν ξερει html θα ξερει css μη χειροτερα:P:P:P:P

Τεσπα φιλαράκι ένα πολύ εύκολο προγραμμα για σενα θα ειναι λογικά το bluevoda

Αντε καλη αρχή :P

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου, μην μπλέξεις με εύκολες, φτωχές λύσεις. Ασχολήσου με Joomla! είναι πολύ απλό, από την εγκατάστασή του μέχρι να βάλεις δικά σου modules.

Μάθε λίγο HTML και CSS παράλληλα όμως, είναι πολύ απλά και θα σου χρειαστούν!

Δημοσ.
UTF-8 το εχω και μου τα δειχνει οτι να ναι:mad:!!!και γενικα σαν προγραμμα δεν ειναι και το καλυτερο στο ειδος του...γι αυτο ρωταω αν υπαρχι καποιο αλλο παρομοιο να την ξαναφτιαξω!!!

Στο πρόγραμμα που φτιάχνεις, για τις ιστοσελίδες σου, άλλαξε την κωδικοσελίδα σε windows 1253 ή Iso 8859-7

Δημοσ.
Κατά τη γνώμη μου, μην μπλέξεις με εύκολες, φτωχές λύσεις. Ασχολήσου με Joomla! είναι πολύ απλό, από την εγκατάστασή του μέχρι να βάλεις δικά σου modules.

Μάθε λίγο HTML και CSS παράλληλα όμως, είναι πολύ απλά και θα σου χρειαστούν!

Ναι οκ το joomla χρησιμο για αυτους που δεν ξερουν τπτ απο html και γενικά ποσο μάλλον php διοτι αν δεν ξερεις φιλε μου το joomla δεν σηκώνει δικά σου scripts αρα για αρχη για το παιδι καλό θα ειναι

Δημοσ.

Διαφωνω...καποιος που δεν εχει ιδεα απο html , css θα τα βρει σκουρα και στο joomla.Μια αλλαγη να χρειαστει να κανει πως θα τα καταφερει? Ασε δε που μπορεί να μη ξέρει να φτιαξει την βάση και να το συνδέσει μ αυτην.Γενικα μιλαω οχι για τον φιλο που ανοιξε το θρέντ.

Καλύτερα αν δεν εχει διαθεση να μαθει css (που χωρις αυτο οτι και να φτιαξει θα ναι κατι ΣΑΝ ιστοσελιδα) , να μη μπλεξει με Joomla αλλα ν ασχοληθει με το Drag & Drop του Dreamweaver στο Design View.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...