Members gsarig Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Σκεψουν να ηταν οντως ερπετο...κατι μου λεει οτι θα πηγαινατε μαζι της ετσι κι αλλιως.Beauty is skin deep. Ποιος νοιάζεται - έτσι κι αλλιώς και οι πραγματικοί άνθρωποι αν τους αφαιρέσεις το δέρμα δεν είναι ομορφότεροι από ένα ερπετό
paularas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ρε και ο κθούλου ο ίδιος να ήταν από μέσα χέστηκα ααααχαχαχαχααχαχααχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα παίζει να με άκουσε η μισή πολυκατοικία.... αααχαχααχαχαχαχααχαχαχ
yannis27gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ρε και ο κθούλου ο ίδιος να ήταν από μέσα χέστηκα Χαχααχα, πως σου 'ρθε αυτό ρε?!!?! Άκου Κθούλου, κορυφαίος! ΧΑαχαχαχαχααα!
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ρε και ο κθούλου ο ίδιος να ήταν από μέσα χέστηκα αντρες :-(
yannis27gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μόλις διάβασα ότι θα συνεχίσει ή αυτή η σούπερ σειρά ή το FF η ντούπερ σειρά. τι λέτε; την σούπερ ή την ντούπερ; (διλήμματα πρωινιάτικα... )
yannis27gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μόλις διάβασα ότι θα συνεχίσει ή αυτή η σούπερ σειρά ή το FF η ντούπερ σειρά. τι λέτε; την σούπερ ή την ντούπερ; (διλήμματα πρωινιάτικα... )
Kasrith Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Βασικα αποφασισα να την κοψω... Αυτα απο μενα, enough trash ρε παιδι μου
benign Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο trash.Εχει εντονη σχεση με πολιτικη,δειχνει πως χειραγωγειται και χειραγωγει ο τυπος τις μαζες,μην ξεχναμε οτι ειναι διασκεδαση για αυτους που τους αρεσει η επιστημονικη φαντασια.Υπαρχουν αλλες Αμερικανικες και Ελληνικες κατινοσειρες που το ''V'' ειναι εργο τεχνης συγκριτικα.
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν είναι τόσο κακό τελικά, έχει μια σταθερότητα.
skiabox Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο trash.Εχει εντονη σχεση με πολιτικη,δειχνει πως χειραγωγειται και χειραγωγει ο τυπος τις μαζες,μην ξεχναμε οτι ειναι διασκεδαση για αυτους που τους αρεσει η επιστημονικη φαντασια.Υπαρχουν αλλες Αμερικανικες και Ελληνικες κατινοσειρες που το ''V'' ειναι εργο τεχνης συγκριτικα. Ελληνικη σειρα εχω να δω απο τοτε που εδειχνε τα 'μπακούρια' με τον πιατα!
benign Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ελληνικη σειρα εχω να δω απο τοτε που εδειχνε τα 'μπακούρια' με τον πιατα! Και εγω μια απο τα ιδια.Κακογραμμενες σειρες,μικροαστικες,αντιγραφες ξενων κατινε σειρων, με τα ιδια αταλαντα ατομα που μοστραρουν για ηθοποιοι,εδω και χρονια.
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Τη σταμάτησα κι εγώ. Έσβησα και τα επεισόδια να μην πιάνουν χώρο
mindtrapper Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δεν είναι τόσο χάλια. Πλέον προτιμώ να βλέπω αυτό παρά, ας πούμε, Two and a Half Men και How I Met Your Mother (ω ναι ύβρις). Να μην πήγαιναν και τόσο λάου λάου καλά θα ήταν. Λίγο δράση, λίγο μπούτι η Vandervoort κάτι θα γινόταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα