Προς το περιεχόμενο

V (2009) Season 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Ναι

2. 4 επεισοδια συνολο εχουν παιχτει

3. Ποσοι κυκλοι αγνωστο αλλα το επομενο επεισοδιο αρχιζει τον Φεβρουαριο του 2010.

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειναι εξαιρετικη σειρα.Εχω δει και την παλια τηλεοπτικη σειρα. Εχει και ενα κοινο σημειο με το Avatar απο την αποψη πως υποθετει πως ενας εξωγηινος πολιτισμος που ειναι πιο εξελιγμενος απο εμας στην γενετικη επιστημη μπορει να φτιαχει ανθρωπομορφα σαρκινα ''husks'' και να παρουσιαζονται σαν κανονικοι ανθρωποι.Μια αλλα παλια σειρα Καναδικη που μου αρεσε,επισης ειχε την ιδια ιδεα.Σας την συνιστω,λεγεται ''First Wave'' . http://www.imdb.com/title/tt0160277/

Δημοσ.
Ειναι εξαιρετικη σειρα.Εχω δει και την παλια τηλεοπτικη σειρα. Εχει και ενα κοινο σημειο με το Avatar απο την αποψη πως υποθετει πως ενας εξωγηινος πολιτισμος που ειναι πιο εξελιγμενος απο εμας στην γενετικη επιστημη μπορει να φτιαχει ανθρωπομορφα σαρκινα ''husks'' και να παρουσιαζονται σαν κανονικοι ανθρωποι.Μια αλλα παλια σειρα Καναδικη που μου αρεσε,επισης ειχε την ιδια ιδεα.Σας την συνιστω,λεγεται ''First Wave'' . http://www.imdb.com/title/tt0160277/

μεγάλο κόλλημα το first wave . το έδειχνε ο ant1 μεταμεσονύχτιες ώρες κάποια περίοδο πριν απο 8+ χρόνια , καθημερινά και 2-3 επεισόδια μαζεμένα .

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

τι έγινε ρε παιδιά. μετά το break δεν την συνέχισε κανείς; :P

anyway είμαστε στο 8 πλέον . Δεν το έχω δει ακόμα , αλλά είναι σταθερά καλή σε ότι έχουμε δει αρχικά .

Δημοσ.

Απόψε θα δω τα δυο τελευταία. Έκανα το λάθος να μην ξεκινήσω τη σειρά σόλο και τώρα το άλλο μισό έχει πωρωθεί και θέλει να τα δει όλα. Μαρτύριο, η σειρά για μένα δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον, δεν ιντριγκάρει καθόλου το μυαλό, ελπίζω να μην έχει και δεύτερη σεζόν.

Δημοσ.

χεχε . ναι οκ δεν ειναι τπτ ιδιαίτερο , αλλά βλέπεται ευχάριστα .

μου θυμίζει και σαν στυλ το πολυαγαπημένο first wave που αναφέρθηκε και πιο πάνω .

Δημοσ.

Ουτε εγω ειδα το χθεσινο ακομα... Δεν με συγκινει καθολου η σειρα, και ομως δεν μπορς να την κοψω για καποιο λογο.

Δημοσ.

εμένα προσώπικα πλέον μ'αρέσει! Στην αρχή την είδα από περιέργια και δε με τρέλαινε, αλλά σιγά-σιγά έδωσε ενδιαφέρον και πλέον νομίζω ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο χοντρουλης παραηταν μαμουχαλος για να ειναι στρατιωτης 5th column...

:-(

Επεξ/σία από Kasrith

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...