TSOPK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 1. Ναι 2. 4 επεισοδια συνολο εχουν παιχτει 3. Ποσοι κυκλοι αγνωστο αλλα το επομενο επεισοδιο αρχιζει τον Φεβρουαριο του 2010.
waves Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 thanx Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας
benign Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι εξαιρετικη σειρα.Εχω δει και την παλια τηλεοπτικη σειρα. Εχει και ενα κοινο σημειο με το Avatar απο την αποψη πως υποθετει πως ενας εξωγηινος πολιτισμος που ειναι πιο εξελιγμενος απο εμας στην γενετικη επιστημη μπορει να φτιαχει ανθρωπομορφα σαρκινα ''husks'' και να παρουσιαζονται σαν κανονικοι ανθρωποι.Μια αλλα παλια σειρα Καναδικη που μου αρεσε,επισης ειχε την ιδια ιδεα.Σας την συνιστω,λεγεται ''First Wave'' . http://www.imdb.com/title/tt0160277/
guido Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι εξαιρετικη σειρα.Εχω δει και την παλια τηλεοπτικη σειρα. Εχει και ενα κοινο σημειο με το Avatar απο την αποψη πως υποθετει πως ενας εξωγηινος πολιτισμος που ειναι πιο εξελιγμενος απο εμας στην γενετικη επιστημη μπορει να φτιαχει ανθρωπομορφα σαρκινα ''husks'' και να παρουσιαζονται σαν κανονικοι ανθρωποι.Μια αλλα παλια σειρα Καναδικη που μου αρεσε,επισης ειχε την ιδια ιδεα.Σας την συνιστω,λεγεται ''First Wave'' . http://www.imdb.com/title/tt0160277/ μεγάλο κόλλημα το first wave . το έδειχνε ο ant1 μεταμεσονύχτιες ώρες κάποια περίοδο πριν απο 8+ χρόνια , καθημερινά και 2-3 επεισόδια μαζεμένα .
guido Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 τι έγινε ρε παιδιά. μετά το break δεν την συνέχισε κανείς; anyway είμαστε στο 8 πλέον . Δεν το έχω δει ακόμα , αλλά είναι σταθερά καλή σε ότι έχουμε δει αρχικά .
kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Απόψε θα δω τα δυο τελευταία. Έκανα το λάθος να μην ξεκινήσω τη σειρά σόλο και τώρα το άλλο μισό έχει πωρωθεί και θέλει να τα δει όλα. Μαρτύριο, η σειρά για μένα δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον, δεν ιντριγκάρει καθόλου το μυαλό, ελπίζω να μην έχει και δεύτερη σεζόν.
guido Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 χεχε . ναι οκ δεν ειναι τπτ ιδιαίτερο , αλλά βλέπεται ευχάριστα . μου θυμίζει και σαν στυλ το πολυαγαπημένο first wave που αναφέρθηκε και πιο πάνω .
Kasrith Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ουτε εγω ειδα το χθεσινο ακομα... Δεν με συγκινει καθολου η σειρα, και ομως δεν μπορς να την κοψω για καποιο λογο.
tofi13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 εμένα προσώπικα πλέον μ'αρέσει! Στην αρχή την είδα από περιέργια και δε με τρέλαινε, αλλά σιγά-σιγά έδωσε ενδιαφέρον και πλέον νομίζω ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο
NOMIKOS Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 από τις αγαπημένες μου σειρές, πρέπει να σου αρέσουν βέβαια και τα έργα με εξωγήινες οντότητες.
Kasrith Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Ο χοντρουλης παραηταν μαμουχαλος για να ειναι στρατιωτης 5th column... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2010 από Kasrith
Kasrith Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δεν αποκαλυπτω τιποτα με το προηγουμενο ποστ... Τεσπα, fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα