batma11 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους σας Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα η site για να βρίσκω email χριστών π.χ να δίνεις το URL κάποιου site και να εντοπίζει τις e-mail διευθύνσεις των μελών του στην Ελλάδα και σε όλα τα κράτη Ενδιαφέρομαι να εμφανίζει λίστα με email και να τα επιλέγω όλα μαζί το χρειάζομαι να προωθήσω το blog της κοπέλας μου σε email για να αυξήσουμε τους επισκέπτες του blog με άτομα που ενδιαφέρονται για το θέμα όχι για να ενοχλώ κόσμο με slam. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
disqualified Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους σαςΘα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα η site για να βρίσκω email χριστών π.χ να δίνεις το URL κάποιου site και να εντοπίζει τις e-mail διευθύνσεις των μελών του στην Ελλάδα και σε όλα τα κράτη Ενδιαφέρομαι να εμφανίζει λίστα με email και να τα επιλέγω όλα μαζί το χρειάζομαι να προωθήσω το blog της κοπέλας μου σε email για να αυξήσουμε τους επισκέπτες του blog με άτομα που ενδιαφέρονται για το θέμα όχι για να ενοχλώ κόσμο με slam. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Δηλαδη θες κατι το οποιο ετσι απλα θα χακαρει βασεις δεδομενων, ωστε να αποκομισεις e-mail διευθυνσεις ακομα και ξενων υπηκοων ωστε να τους στειλεις spam mails, αλλα χωρις να τους ενοχλεις με spam;;; (ενα chain mail π.χ.) Αυτο που θες να κανεις ειναι ο ορισμος του spam
DDoS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδη θες κατι το οποιο ετσι απλα θα χακαρει βασεις δεδομενων, ωστε να αποκομισεις e-mail διευθυνσεις ακομα και ξενων υπηκοων ωστε να τους στειλεις spam mails, αλλα χωρις να τους ενοχλεις με spam;;; (ενα chain mail π.χ.) Αυτο που θες να κανεις ειναι ο ορισμος του spam Τρομερος τυπος ετσι? Δεν υπαρχει η βασικη αντιληψη των πραγματων απο ορισμενους ετσι ωστε να καταλαβαινουν τι ζητανε, ή, αν μη τι αλλο αν αυτο που ρωτανε ειναι ηθικο, παρανομο, κ.λ.π.
lexmark Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Το αλλο βεβαια που με ανησυχει πιο πολυ ειναι οτι τον τελευταιο καιρο εχω δει 2-3 thread με την ιδια ερωτηση. Και αυτα μονο εδω μεσα. Δεν θελω να καν να το ψαξω παραπανω για το ποσα υπαρχουν και σε αλλα fora.
random Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα η site για να ανατινάζω εξ' αποστάσεως τους υπολογιστές χριστών μαριχουάνας
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 [...] χριστών μαριχουάνας Ή μπήκες καλά στο πετσί του ρόλου ή κάποιο υπονοούμενο κρύβεις
batma11 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας συγνώμη δεν ήξερα ότι είναι παράνομο αυτό αφού στο email μου κάθε μέρα μου στέλνουν link από blog , site και ορισμένα μου φάνηκα χρήσιμα όπως greek movie star , men κ.α νόμιζα ότι αυτό είναι μια απλή διαφημίσει για να έχεις επισκέπτες στο blog σου. δηλ. αν δεν ενδιαφέρετε ο άλλος απλά το διαγραφή , επειδή δεν θέλω να είμαι παράνομος υπάρχει νόμιμος τρόπος να προωθήσω το blog ευχαριστώ εκ τον προτέρων
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας συγνώμη δεν ήξερα ότι είναι παράνομο αυτό αφού στο email μου κάθε μέρα μου στέλνουν link από blog , site και ορισμένα μου φάνηκα χρήσιμα όπως greek movie star , men κ.α νόμιζα ότι αυτό είναι μια απλή διαφημίσει για να έχεις επισκέπτες στο blog σου. δηλ. αν δεν ενδιαφέρετε ο άλλος απλά το διαγραφή , επειδή δεν θέλω να είμαι παράνομος υπάρχει νόμιμος τρόπος να προωθήσω το blog ευχαριστώ εκ τον προτέρων Φαντασου να σε παιρνουν καθε λεπτο τηλεφωνο για να σου κανουν διαφημιση. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!. Απλα δεν θα το σηκωνεις ή απλα θα το κλεινεις; Ή φαντασου να σου στελναν ολοι οι bloggers mail...ή SMS. Καθε ειδους τετοια διαφημιση ειναι παρανομη. Ενα απλο Blog ειναι και οχι επιχειρηση οποτε η διαφημιση θα ειναι απο στομα σε στομα. Η αλλη οδος ειναι η πληρωμενη διαφημιση.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας συγνώμη δεν ήξερα ότι είναι παράνομο αυτό αφού στο email μου κάθε μέρα μου στέλνουν link από blog , site και ορισμένα μου φάνηκα χρήσιμα όπως greek movie star , men κ.α νόμιζα ότι αυτό είναι μια απλή διαφημίσει για να έχεις επισκέπτες στο blog σου. δηλ. αν δεν ενδιαφέρετε ο άλλος απλά το διαγραφή , επειδή δεν θέλω να είμαι παράνομος υπάρχει νόμιμος τρόπος να προωθήσω το blog ευχαριστώ εκ τον προτέρων Καντο ενα post εδω το blog της κοπελιας σου και αν αξιζει,θα αρχισει να ανεβαινει η επισκεψιμοτητα.
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Καντο ενα post εδω το blog της κοπελιας σου και αν αξιζει,θα αρχισει να ανεβαινει η επισκεψιμοτητα. Nα και μια καλη το ειχα ξεχασει αυτο το thread
isay Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Θέλω ένα πρόγραμμα που να βρίσκει τα πραγματικά emails αυτών που μου στέλνουν spam και αυτών που προωθούν σαβούρες emails ΧΩΡΙΣ να σβήνουν τους προηγούμενους αποδέκτες και το πρόγραμμα αυτό να τους καίει το router, το κινητό και το φως του μπάνιου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Θέλω ένα πρόγραμμα που να βρίσκει τα πραγματικά emails αυτών που μου στέλνουν spam και αυτών που προωθούν σαβούρες emails ΧΩΡΙΣ να σβήνουν τους προηγούμενους αποδέκτες και το πρόγραμμα αυτό να τους καίει το router, το κινητό και το φως του μπάνιου. SodomizeSpammerUltra2009 ειναι η λυση.Αλλα δεν τα παει καλα με το φως του μπανιου.Θα πρεπει ο spammer να ειναι στο μπανιο με το pc με κριση διαροιας και το χαρτι τουαλετας να ειναι αλουμινοχαρτο για να λειτουργησει
F33L Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Τρομερος τυπος ετσι? Δεν υπαρχει η βασικη αντιληψη των πραγματων απο ορισμενους ετσι ωστε να καταλαβαινουν τι ζητανε, ή, αν μη τι αλλο αν αυτο που ρωτανε ειναι ηθικο, παρανομο, κ.λ.π. συμφωνω 100% οταν διαβασα το τοπικ αναψαν τα λαμπακια μου... τι να πεις..
hartzoua Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους σαςΘα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα η site για να βρίσκω email χριστών ... Πάντως , αν βρεις το mail του Χριστού θα με ενδιέφερε να το μάθω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.