ermis01 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Είμαι φανατικός οπαδός του Firefox εδώ και πολλά χρόνια, αλλά πλέον έχει γίνει εξαιρετικά απαιτητικός και βαρύς για το σχετικά παλιό PC μου (είναι στιγμές που "του πίνει το αίμα"). Έχετε να προτείνετε κάτι ελαφρύτερο και αξιόλογο??
Typhoon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Opera for the win! PS: Τελείως ενοχλητικό το μήνυμα για τα greeklish...
cosmos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Εννοείται ,θέλω να πιστεύω, ότι δεν τον έχεις φορτώσει με χίλια δυο add ons τον ff. Δοκίμασε με τον ff και το Firefox Ultimate Optimizer που ξαλαφρώνει αρκετά την μνήμη.
disqualified Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Είμαι φανατικός οπαδός του Firefox εδώ και πολλά χρόνια, αλλά πλέον έχει γίνει εξαιρετικά απαιτητικός και βαρύς για το σχετικά παλιό PC μου (είναι στιγμές που "του πίνει το αίμα").Έχετε να προτείνετε κάτι ελαφρύτερο και αξιόλογο?? δυστυχως αυτο που εχει γινει απαιτητικο ειναι το Internet. Με αποτελεσμα οι browser να απαιτουν πολυ μνημη Μπορεις να πειραξεις καποιες ρυθμισεις στον firefox. Καποιες ειναι για παραδειγμα μολις γινεται minimize να ξεφορτωνει την cache, οπως και να θεσεις καποια ορια για αυτην. Επισης μπορεις να βαλεις addon ωστε να κοβει τα flash ολα (κυριως διαφημισεις), ή να βαλεις καποιον Browser που να μην υποστηριζει flash (δε θυμαμαι ονοματα)
maik36 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 δοκιμασε και τον safari.ειναι πολυ ελαφρυς κι εχει βελτιωθει αρκετα.νομιζω θα σε καλυπτει http://www.apple.com/safari/download/
SpY Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Σε έναν PIII σε ένα γραφείο στην δουλειά το Google Chrome κάνει θαύματα !!
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Σε έναν PIII σε ένα γραφείο στην δουλειά το Google Chrome κάνει θαύματα !! Aπο αποψη ελαφροτητας θα συμφωνουμε με τον προλλαλησαντα.
flik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Και εγώ με τους δυο παραπανω, αν θες με λιγες απαιτησεις συστηματος να πηγαινει καλα και σταθερα, chrome.
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ...αν έλεγε και τα specs του πισιού, ακόμα καλύτερα ( ; ) Πάντως ο Chrome ίσως όντως είναι η "ελαφρότερη" φάση. (όχι όμως ίσως πάλι και η λειτουργικότερη) Προσωπικά θα πρότεινα καμμιά παλιά vers του Όπερα (από το oldapps.com πχ) @ Typhoon : κάνε quote το μήνυμα, και μετά γράψε και Σουαχίλι άμα θες......
mits@kos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Εγώ θα σου πρότεινα τον SRWare Iron, ο οποίος βασίζεται στην Chrome engine, είναι ελαφρύτερος και πιο privacy-sensitive από το ρουφιάνο Chrome...
Kryptonite Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 δοκιμασε και τον safari.ειναι πολυ ελαφρυς κι εχει βελτιωθει αρκετα.νομιζω θα σε καλυπτει http://www.apple.com/safari/download/ Δεν θα το έλεγα..Ειδικά ο 4 με το Top Sites σε εμένα τουλάχιστον δεν ήταν καθόλου ελαφρύς.Ο 3 κάπως καλύτερα αλλά και πάλι δε θα τον έλεγα και πιο ελαφρύ από firefox..Για να μη σου πω είναι ίσως και κάπως πιο "βαρύς".
ermis01 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Φυσικά και τον Firefox τον έχω "γυμνό" από add-on. Τo PC είναι P4 στα 2,4GHz, RAM 512MB. Εδώ και αρκετή ώρα κατέβασα και δοκιμάζω τον Chrome. Νομίζω ότι εδώ θα μεινω!
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Με 512MB RAM ακόμα θ άλλαζε αρκετά η κατάσταση. Αλλά αφού βολεύτηκες, πάσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.