Προς το περιεχόμενο

New Router & Forthnet

Peligrosas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στο speedtouch thomson οταν κανεις το wizard σου ζηταει Username kai pass συνδεσης και μετα σε ξαναρωταει Username kai password για το ρουτερ αλλα μερικοι νομιζουν οτι ξαναρωταει της συνδεσης και βαζουντα ιδια.απο εκει και περα δεν γινεται με reset default να μην μηδενισει ο κωδικος.ξαναπατα το κουμπι μεσα μεχρι να σβησουν και να αναψουν ολα.καντο 2 φορες .και δοκιμασε με Μozilla αντι για explorer.den βαζεις το cd.και στο καταστημα reset sta default θα σου κανουν.καντο 2-3 φορες παντως οχι μια για να εισαι σιγουρος.απλα θα περιμενεις να σταθεροποιηθουν τα λαμπακια πριν ξανακανεις reset default.me mia karfitsa το πατας.

ευχαριστω φιλε. τα καταφερα.

keep up the good work

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπερα!

Σήμερα πήγα και έκανα αιτηση στην forthnet το double play και μου έδωσαν αυτό thomson tg585 το ρουτερ αλλα εγώ έχω αυτό το router!

Πιο απο τα δυο λέτε οτι ειναι το καλυτερο?:rolleyes:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:-)

Δημοσ.

το wag200 με το firmware 1.01.09 θα παιξει πιο γρηγορα πιο ευκολα απο το thomson.το Thomson κρατα το για spare.αν εχεις χαλια γραμμη και δεις disconects me to linksys εκει ναι βαλε το Thomson.

Δημοσ.
το wag200 με το firmware 1.01.09 θα παιξει πιο γρηγορα πιο ευκολα απο το thomson.το Thomson κρατα το για spare.αν εχεις χαλια γραμμη και δεις disconects me to linksys εκει ναι βαλε το Thomson.

οκ ευχαριστώ!!:-)

Δημοσ.
Μου έδωσαν και μένα χθες το thomson. Που στο καλό μπορώ να αλλάξω την γραμμή μου από adsl2 σε g.dmt κλπ?

αυτο μονο απο command line γινεται.μεσα απο το μενου δεν υπαρχει.αλλα παιξε με adsl2+.μπορει να μην εχεις θεμα

Δημοσ.
αυτο μονο απο command line γινεται.μεσα απο το μενου δεν υπαρχει.αλλα παιξε με adsl2+.μπορει να μην εχεις θεμα

Ενδιαφέρομαι για καλύτερο ping. Παίζω που και που dota, και το 54ms σε ελληνικό host είναι τραγικό...

Δημοσ.

telnet 192.168.1.254

username Administrator

password τιποτα

γραφουμε menu

μετα παμε xdsl

μετα config

enter sto adslmultimode kai to kanoume adsl

ok ok σε ολα.

και μετα οταν βγουμε στο administrator και γραφουμε saveall και enter

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...