afirimenos30 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 στο speedtouch thomson οταν κανεις το wizard σου ζηταει Username kai pass συνδεσης και μετα σε ξαναρωταει Username kai password για το ρουτερ αλλα μερικοι νομιζουν οτι ξαναρωταει της συνδεσης και βαζουντα ιδια.απο εκει και περα δεν γινεται με reset default να μην μηδενισει ο κωδικος.ξαναπατα το κουμπι μεσα μεχρι να σβησουν και να αναψουν ολα.καντο 2 φορες .και δοκιμασε με Μozilla αντι για explorer.den βαζεις το cd.και στο καταστημα reset sta default θα σου κανουν.καντο 2-3 φορες παντως οχι μια για να εισαι σιγουρος.απλα θα περιμενεις να σταθεροποιηθουν τα λαμπακια πριν ξανακανεις reset default.me mia karfitsa το πατας. ευχαριστω φιλε. τα καταφερα. keep up the good work
jimmy007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Παιδιά καλησπερα! Σήμερα πήγα και έκανα αιτηση στην forthnet το double play και μου έδωσαν αυτό thomson tg585 το ρουτερ αλλα εγώ έχω αυτό το router! Πιο απο τα δυο λέτε οτι ειναι το καλυτερο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 το wag200 με το firmware 1.01.09 θα παιξει πιο γρηγορα πιο ευκολα απο το thomson.το Thomson κρατα το για spare.αν εχεις χαλια γραμμη και δεις disconects me to linksys εκει ναι βαλε το Thomson.
jimmy007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 το wag200 με το firmware 1.01.09 θα παιξει πιο γρηγορα πιο ευκολα απο το thomson.το Thomson κρατα το για spare.αν εχεις χαλια γραμμη και δεις disconects me to linksys εκει ναι βαλε το Thomson. οκ ευχαριστώ!!
Linus_21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μου έδωσαν και μένα χθες το thomson. Που στο καλό μπορώ να αλλάξω την γραμμή μου από adsl2 σε g.dmt κλπ?
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μου έδωσαν και μένα χθες το thomson. Που στο καλό μπορώ να αλλάξω την γραμμή μου από adsl2 σε g.dmt κλπ? αυτο μονο απο command line γινεται.μεσα απο το μενου δεν υπαρχει.αλλα παιξε με adsl2+.μπορει να μην εχεις θεμα
Linus_21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 αυτο μονο απο command line γινεται.μεσα απο το μενου δεν υπαρχει.αλλα παιξε με adsl2+.μπορει να μην εχεις θεμα Ενδιαφέρομαι για καλύτερο ping. Παίζω που και που dota, και το 54ms σε ελληνικό host είναι τραγικό...
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 telnet 192.168.1.254 username Administrator password τιποτα γραφουμε menu μετα παμε xdsl μετα config enter sto adslmultimode kai to kanoume adsl ok ok σε ολα. και μετα οταν βγουμε στο administrator και γραφουμε saveall και enter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.