Προς το περιεχόμενο

forthnet και κατέβασμα!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω βάλει συνδεση με φορθνεντ εδω και ενα μηνα σχεδον(2play)....κανω τεστ μεσο του speedtest.net και μου βγάζει αποτέλεσμα:5.7 mbp/s kai 0.6 mbp/s και ping περίπου 54 ms........υποτίθεται ότι καθαρή ταχύτητα γ κατέβασμα θα έπρεπε να είναι γύρω στα 300-500 κb/sec ενώ εμένα κατεβάζει με μόνο 70-120 kb/sec....δηλ δεν ανταποκρίνεται πλήρως στα 5 Mbp/s.....τι φταίει?η σύνδεση ή κάτι με τον υπολογιστή μου...

Δημοσ.

700kb/s δεν ειναι καθολου αποδεκτη ταχυτητα για 24αρα γραμμη...

αληθεια που κλειδωνεις φιλε και τι στατιστικα εχεις?

attenuation,SNR κλπ κλπ..

Δημοσ.

Άμα μένεις μακρυά από το DSLAM και οι καλωδιώσεις είναι κακής ποιότητας ή/και σε κακή κατάσταση, λογική μου φαίνεται η ταχύτητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=299665

όπως λέμε και εδώ η Forthnet έχει σοβαρό πρόβλημα με τα pings από τον Αύγουστο επειδή πέφτουν κάθε τρεις και λίγο τα πιταρισμένα κυκλώματα με εξωτερικό και τον τελευταίο καιρό σοβαρότατο πρόβλημα και με τις ταχύτητες...

Βάλε έναν download manager, πήγαινε στο site της Ati, nVidia ή http://ftp.ntua.gr/pub/ , κατέβασε ένα μεγάλο αρχείο και δες μετά από 30" που θα σταθεροποιηθεί η ταχύτητα.

τι να το κάνεις man το κατέβασμα από sites που έχουν mirror (λόγω akamai) στην Ελλάδα? όταν πας να κατεβάσεις από εξωτερικό ακόμα και με download manager σέρνεται το σύμπαν...

Δημοσ.
[...]

τι να το κάνεις man το κατέβασμα από sites που έχουν mirror (λόγω akamai) στην Ελλάδα? όταν πας να κατεβάσεις από εξωτερικό ακόμα και με download manager σέρνεται το σύμπαν...

Το διάβασα στ άλλο thread αυτό κι είδα και το wiki link για Akamai :P

Απλά το θέμα εδώ ήταν να δει αν έχει πρόβλημα η γραμμή του, για αρχή τουλάχιστον, κι όχι αν έχει πρόβλημα ο provider με τα sites του εξωτερικού.

Δημοσ.

ειμαι μακριά σχετικά,κανω το test από speedtest και μου βγάζει 5.6 MBPS....και μια άλλη απορία παιδιά..κάθε 10 λεπτά σχεδόν αποσυνδέεται η γραμμή μου ενώ πχ μιλώ στο skype με πετάει έξω και ενώ πχ κατεβάζω σταματάει η ταχύτητα μου στα 0 kbpsec..και όλα αυτά ενώ δείχνει να είμαι συνδεδεμένος κανονικά...μετα από 30 δευτερόλεπτα επανέρχεται πάλι η σύνδεσηη./Αυτό γίνεται συνέχεια.τι φταίει?

• Super Moderators
Δημοσ.

ακριβώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι φταίει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσει να δηλώνεις βλάβες μέχρι να φτιαχτεί ή μέχρι να πεθάνει ο Highlander (κλασικά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...