Προς το περιεχόμενο

Άλλη ταχύτητα από hol σε forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανονικα το thomson πρεπει να παιξει καλυτερα.βαλτο πανω αν μπορεις και γραψε μου παλι χαρακτηριστικα.φιλτρακια εχεις παντου και στον συναγερμο αμα εχεις?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επισης η αλλη απορια μουθ.το download πανω κατω ειναι το ιδιο παντου απλα το upload αλλαζει και μαλον για αυτο σουρνεσαι λιγακι.τους εχεις πει για αποσυνδεσεις και σου εχουν αλλαξει προφιλ??

Δημοσ.
τους εχεις πει για αποσυνδεσεις και σου εχουν αλλαξει προφιλ??

Εμένα αυτό μου έκαναν πάντως. Εκεί που κλείδωνα μία χαμηλά μία ψηλά (στο upload περισσότερο), μετά κλείδωνα χαμηλά στα 300 upload όπου μπορώ να ανεβάσω με κάνα 34άρι. Δεν έχω ποτέ αποσυνδέσεις όμως.

Δημοσ.
κανονικα το thomson πρεπει να παιξει καλυτερα.βαλτο πανω αν μπορεις και γραψε μου παλι χαρακτηριστικα.φιλτρακια εχεις παντου και στον συναγερμο αμα εχεις?

Οκ, μόλις το έβαλα. Φιλτράκια έχω, συναγερμός δεν υπάρχει. Τα καινούρια στοιχεία είναι:

επισης η αλλη απορια μουθ.το download πανω κατω ειναι το ιδιο παντου απλα το upload αλλαζει και μαλον για αυτο σουρνεσαι λιγακι.τους εχεις πει για αποσυνδεσεις και σου εχουν αλλαξει προφιλ??

Το download δεν το έχω προσέξει πολύ να σου πω την αλήθεια, γιατί δεν με τρελένει είτε κατεβάζω μέχρι 5 είτε μέχρι 6. Το ίδιο μου κάνει. Παραπάνω έτσι και αλλιώς δεν πάει με τίποτα. Το upload όμως και οι αποσυνδέσεις δε παλεύονται. Και ναι τους το είπα και μου αλλάξανε μια φορά profile. Οι αποσυνδέσεις ελαττώθηκαν αισθητά αλλά πάλι κάνει. Το upload ίδια χάλια.

Εμένα αυτό μου έκαναν πάντως. Εκεί που κλείδωνα μία χαμηλά μία ψηλά (στο upload περισσότερο), μετά κλείδωνα χαμηλά στα 300 upload όπου μπορώ να ανεβάσω με κάνα 34άρι. Δεν έχω ποτέ αποσυνδέσεις όμως.

Το 300 δεν το δέχομαι με τίποτα. Το download να το φάω που πληρώνω μέχρι 24 να είναι 5. Αλλά το upload από 1000 να είναι 300, δεν το τρώω. Και επειδή ξαναλέω ότι όσο ήμουνα στη hol το upload μου ήταν καρφωμένο στα 1024.

post-36076-129063038744_thumb.jpg

Δημοσ.
Το download να το φάω που πληρώνω μέχρι 24 να είναι 5. Αλλά το upload από 1000 να είναι 300, δεν το τρώω. Και επειδή ξαναλέω ότι όσο ήμουνα στη hol το upload μου ήταν καρφωμένο στα 1024.

Aυτό συμβαίνει λόγω της δυσκολίας των ηλεκτρονίων να περάσουν μέσα από το διαβρωμένο, μακρύ αγωγό. Η αντίσταση που δημιουργείται από τον αγωγό.... πφφφφ....

Δεν βγάζεις άκρη φίλε μου. Απλά να τους πέρνεις κάθε μέρα αν μπορείς.

Δημοσ.

θα τους πάρω φίλε όσο μπορώ. Αν δω ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, θα τους πω να με αποδεσμεύσουν.

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol:

Εντάξει ThReSh. Thanks. :-)

A, και μια απορία. Οι γραμμές ίδιες δεν είναι? Το dslam το ίδιο δεν είναι? Πώς γίνετε να υπάρχουν τέτοιες αλλαγές?

Ιδιο dslam ΌΧΙ. Ίδιο κέντρο ΝΑΙ.

Οταν αλλάζεις εταιρία το μόνο ίδιο στα 1000% σίγουρα παραμένει είναι η εσωτερική σου καλωδίωση.

Απο εκεί και πέρα είναι ΠΑΡΑ πολλά που μπορεί να παίζουν. Οπότε... υπομονή. Απο συγχρονισμό πώς είσαι με τη 4net? καλύτερα ή χειρότερα απο HOL?

Δημοσ.

ναι γιατι απλα εχεις μεγαλυτερο ευρος πριν κανει αποσυνδεση λογω του μεγαλυτερου margin

Οκ, μόλις το έβαλα. Φιλτράκια έχω, συναγερμός δεν υπάρχει. Τα καινούρια στοιχεία είναι:

Το download δεν το έχω προσέξει πολύ να σου πω την αλήθεια, γιατί δεν με τρελένει είτε κατεβάζω μέχρι 5 είτε μέχρι 6. Το ίδιο μου κάνει. Παραπάνω έτσι και αλλιώς δεν πάει με τίποτα. Το upload όμως και οι αποσυνδέσεις δε παλεύονται. Και ναι τους το είπα και μου αλλάξανε μια φορά profile. Οι αποσυνδέσεις ελαττώθηκαν αισθητά αλλά πάλι κάνει. Το upload ίδια χάλια.

Το 300 δεν το δέχομαι με τίποτα. Το download να το φάω που πληρώνω μέχρι 24 να είναι 5. Αλλά το upload από 1000 να είναι 300, δεν το τρώω. Και επειδή ξαναλέω ότι όσο ήμουνα στη hol το upload μου ήταν καρφωμένο στα 1024.

επειδη σου αλλαξαν προφιλ σου βαλαν 12 margin για αυτο επεσε και το download >πριν πρεπει να ησουν 7 αλλα και το margin στο up αντι για 6 κουμπωνει με 9 για αυτο δεν φτανεις στο 1021.απο εκει και περα αν σε βαλουν στο 6 η στο 8 margin στο down το upload ισως φτασει 1021 αλλα θα εχεις αποσυνδεσεις λογω του down.και δυστυχως με το 48 attenuation Μην περιμενεις πολλα.

Ιδιο dslam ΌΧΙ. Ίδιο κέντρο ΝΑΙ.

Οταν αλλάζεις εταιρία το μόνο ίδιο στα 1000% σίγουρα παραμένει είναι η εσωτερική σου καλωδίωση.

Απο εκεί και πέρα είναι ΠΑΡΑ πολλά που μπορεί να παίζουν. Οπότε... υπομονή. Απο συγχρονισμό πώς είσαι με τη 4net? καλύτερα ή χειρότερα απο HOL?

Χειρότερα.

απλα μπορει να εγινε και τιποτα με τον χαλκο διοτι οι μισες ετερειες παιζυν siemens alcatel huaweii καπως ετσι.

Δημοσ.
απλα μπορει να εγινε και τιποτα με τον χαλκο διοτι οι μισες ετερειες παιζυν siemens alcatel huaweii καπως ετσι.

τι σχέση μπορεί να έχει η μάρκα του dslam με το χαλκό; Τι μπορεί να έγινε δηλαδη;:P

Δημοσ.

αυτο εννοοω .οτι η αλλαγη του dslam δεν δικαιολογει τοσα Mbit διαφορα.αρα κατι εγινε στον χαλκο.απο κοψε ραψε υγρασια κακη ενωση ,οξειδωση.ξερεις ποσα καλωδια βλεπω οξειδωμενα σε σιδερενια box,χωνευτες,παλιες σιδερενιες ρεγκλετες

Δημοσ.

Το upload εξακολουθεί να είναι τραγικό, αλλά με το speedtouch οι σελίδες φορτώνουν γρηγορότερα. θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο από Δευτέρα-Τρίτη.

post-36076-129063039461_thumb.jpg

Δημοσ.

Για αυτό όμως απ' ότι καταλαβαίνω δε μπορούμε να κάνουμε κάτι,ε? τι μπορούμε να κάνουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...