Προς το περιεχόμενο

Άλλη ταχύτητα από hol σε forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα update. Μετά από Mail στη forthnet ότι θέλω αποδέσμευση αν δε διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα, ήρθε σήμερα ο τεχνικός, μετρήσαμε τη γραμμή κάτω και διαπιστώθηκε όντως πρόβλημα. Το πρόβλημα τώρα είναι στον ΟΤΕ και θα πρεπει να περιμένουμε από αυτόν να το διορθώσει. :fear:

Καλή μου δύναμη.

Καληνυχτα!!!:lol::lol:

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

μωρέ αν ήταν καληνύχτα θα ήταν καλά, καλή χρονιά ή καλό πάσχα να μην είναι :P

Δημοσ.

Τι ακριβώς είναι αυτό poulinos? Αρχίζουν σπάνε τα νεύρα μου. Ο ΟΤΕ λέει πως επειδή δεν βρίσκουν κάποιο βραχυκύκλωμα στη γραμμή δεν πρόκειται να κάνει κάτι, η forthnet αρχίζει να μου ξαναλέει πως φταίει κάτι σε μένα.... :mad:

Το upload μου πέφτει συνέχει στα 200, 250, 400, 500, τους παίρνω τηλ, βάζω το modem μόνο του στη γραμμή, πιάνει τα 1000 και λένε ότι όλα είναι εντάξει και 20 λεπτά μετά ξαναπέφτει :mad:

Δημοσ.

μεσα στον ρουτερ βλεπεις οτι πεφτει το Upload?η γραμμη φταιει αλλα ο οτε το τι θεωρει βραχυκυκλωμα ειναι αλλη ιστορια και αμα ο οτε αλλαζε ζευγαρι με το παραμικρο τοτε.....πεφτει το upload μεσα απο τον ρουτερ χανει sygxronismo η δεν κατεβαζεις ανεβαζεις γρηγορα?

Δημοσ.

Πάρτους τηλέφωνο και πες τους να κάνουν αυτό που σου είπε ο poulinos στο προ-προηγούμενο post.

Αν έχεις αστάθειες και με το speedtouch - κλάφτα.

Για το cl-110 υπάρχει (σχετικά) νέο firmware, βάλτο, είναι πολύ πιο σταθερό και δεν τρώει το κλασσικό σκάλωμα πλέον με το connect.

Δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι το torrent για να μετρήσεις την σταθερότητα του upload, δοκίμασε να ανεβάσεις ένα video στο youtube.

Μην τους αφήσεις σε ησυχία, και μην δείχνεις και μεγάλη εμπιστοσύνη στους τεχνικούς, είναι πάγια τακτική να πετάει ο ένας το μπαλάκι στον άλλο.

(δεν είναι όλοι σαν τον καλό μας poulino. Γλυψ. :P )

Υπομονή.

Δημοσ.

Θα περιμένω κανα δυο μέρες να με πάρουν αυτοί, γιατί μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν. Μετά θα ζητήσω αυτό που είπε ο poulinos.

Αυτή τη στιγμή δεν έχβ το speedtouch, αλλά τα ίδια έκανε και με αυτό. Έχω το cl 110 με το τελευταίο firmware. Έχω και το netfaster iad. Όταν έχω όρεξη θα τα δοκιμάσω πάλι μία όλα, αλλά σίγουρα φταίει η γραμμή. Όταν πέφτει το upload, αργεί πολύ και να κάνει οτιδήποτε. Μέχρι και να ανοίξει το google.

Το upload το τεστάρω σωστά. Όπως ξαναείπα seedάρω σε private tracker κάποια torrents και όταν δεν υπάρχει πρόβλημα τερματίζουν τη γραμμή.

'Αντε να δούμε.

Δημοσ.
όταν κάτι δουλευει δεν το αλλάζεις!εγώ με conn-x aπό την αρχή και πάντα έχω ίντερνετ και με 24 κατεβάζω και κοντα στην ονομαστική!2,4mb/sec

24 mbit = 3 Μbyte max μαζι με τα headers:P

τώρα βρήκες και εσύ να πας Forthnet, που ξεσκίζεται το σύμπαν? :o

αλλο το θεμα Ping kai download αλλο το θεμα U0pload

Είναι ανάλογα την περιοχή φίλε μου, για το ποια εταιρεία δίνει σωστές υπηρεσίες. Αφού δεν είχες disconnects και χαμηλή ταχύτητα στη HOL, γιατί έφυγες;

kai αναλογως τον χαλκο το βασικο

Και τα δύο. Το βλέπω και μέσα στο router αλλά και οι ταχύτητες πέφτουν όντως.

κανε copy paste τα χαρακτηριστικα σε διαφορες στιγμες.ταχυτητα κλειδωματος,margin,attenuation

Πάρτους τηλέφωνο και πες τους να κάνουν αυτό που σου είπε ο poulinos στο προ-προηγούμενο post.

Αν έχεις αστάθειες και με το speedtouch - κλάφτα.

Για το cl-110 υπάρχει (σχετικά) νέο firmware, βάλτο, είναι πολύ πιο σταθερό και δεν τρώει το κλασσικό σκάλωμα πλέον με το connect.

Δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι το torrent για να μετρήσεις την σταθερότητα του upload, δοκίμασε να ανεβάσεις ένα video στο youtube.

Μην τους αφήσεις σε ησυχία, και μην δείχνεις και μεγάλη εμπιστοσύνη στους τεχνικούς, είναι πάγια τακτική να πετάει ο ένας το μπαλάκι στον άλλο.

(δεν είναι όλοι σαν τον καλό μας poulino. Γλυψ. :P )

Υπομονή.

αμα βλεπει διαφορετικη ταχυτητα καθε φορα στο synchronismo τοτε ειναι χαλκος οπως του ειπαν.

Δημοσ.

κανε copy paste τα χαρακτηριστικα σε διαφορες στιγμες.ταχυτητα κλειδωματος,margin,attenuation

OK, αρχίζω από τώρα.

Τρίτη 24-11-2009, ώρα 21:04

post-36076-12906303867_thumb.jpg

Δημοσ.

Πόσο μου τη σπάει όταν ασχολούμαστε με πράγματα που είναι αρμοδιότητα άλλων...

Ειδικά όταν ακούω τη λέξη ΟΤΕ και χρησιμοποιώ - πληρώνω άλλον τρελαίνομαι.

Δημοσ.
Πόσο μου τη σπάει όταν ασχολούμαστε με πράγματα που είναι αρμοδιότητα άλλων...

Ειδικά όταν ακούω τη λέξη ΟΤΕ και χρησιμοποιώ - πληρώνω άλλον τρελαίνομαι.

καλος η κακως ετσι ειναι αφου τα καλωδια ειναι του οτε.οποτε ναι δυστυχως θα εχεις πχ συνδεση hol και θα ακους οτε.

Τετάρτη 25-11-09, ώρα 14:45

πολυ σκαμπανεβασμα η γραμμη.κανονικα στο up θα πρεπε να κλειδωνες 1020 και το margin να ηταν σταθερο εστω και στο 7 και οχι αυτο που γινεται.εντομεταξυ 47 attenuation.αστα να πανε.εντωμεταξυ το down δεν παιζει τοσο πολυ.α.εχεις δοκιμασει με αλλο ρουτερ ειπες και κανει τα ιδια σωστα?β.εχεις πει οτι εχει αποσυνδεσεις και σου εχουν αλλαξει προφιλ στην forthnet γιατι βλεπω margin κοντα στο 12 στο down.

Δημοσ.

poulinos δοκίμασα και με το thomson 585v7 και με το netfaster iad, αλλά να ξαναδοκιμάσω. Ποιο από τα δύο να βάλω? Για την ταχύτητα του download δεν έχω πρόβλημα. Αλλά του up δεν αντέχεται με τίποτα. Άσε που όταν το download είναι χαμηλό, ανοίγω καρτέλα και κάνει 2 χρόνια, ενώ όταν το πιάνει και είναι εντάξει, πάει καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...