Προς το περιεχόμενο

Άλλη ταχύτητα από hol σε forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους.

Μέχρι τώρα ήμουν ευτυχής κάτοχος HOL. Το upload μου ήταν καρφωμένο στα 100 kb. Εδώ και μια βδομάδα πήγα στη FORTHNET. Από τότε έχω πάνω από 10 επανασυνδέσεις τη μέρα και το upload μου είναι κατά μέσο όρο στα 25 kb.

Στο σπίτι δεν άλλαξε τίποτα, οπότε μου φαίνεται πολύ παράξενο. Αφού το είδαν και στη forthnet το πρόβλημα, μου είπαν ότι θα στείλουν τεχνικό να δει τη γραμμή και ότι αν δεν είναι δικό μου το φταίξιμο θα το φτιάξουν δωρεάν, αλλιώς θα τον πληρώσω εγώ.

Μου φαίνεται πολύ άκυρο ρε παιδιά γιατί σας λέω ότι μέχρι τώρα στη hol δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Τι λέτε εσείς?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι ανάλογα την περιοχή φίλε μου, για το ποια εταιρεία δίνει σωστές υπηρεσίες. Αφού δεν είχες disconnects και χαμηλή ταχύτητα στη HOL, γιατί έφυγες;

Δημοσ.
καλημέρα σε όλους.

Μέχρι τώρα ήμουν ευτυχής κάτοχος HOL. Το upload μου ήταν καρφωμένο στα 100 kb. Εδώ και μια βδομάδα πήγα στη FORTHNET. Από τότε έχω πάνω από 10 επανασυνδέσεις τη μέρα και το upload μου είναι κατά μέσο όρο στα 25 kb.

Στο σπίτι δεν άλλαξε τίποτα, οπότε μου φαίνεται πολύ παράξενο. Αφού το είδαν και στη forthnet το πρόβλημα, μου είπαν ότι θα στείλουν τεχνικό να δει τη γραμμή και ότι αν δεν είναι δικό μου το φταίξιμο θα το φτιάξουν δωρεάν, αλλιώς θα τον πληρώσω εγώ.

Μου φαίνεται πολύ άκυρο ρε παιδιά γιατί σας λέω ότι μέχρι τώρα στη hol δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Τι λέτε εσείς?

όταν κάτι δουλευει δεν το αλλάζεις!εγώ με conn-x aπό την αρχή και πάντα έχω ίντερνετ και με 24 κατεβάζω και κοντα στην ονομαστική!2,4mb/sec

Δημοσ.

Για τα disconnect της Forthnet σε μένα έφταιγε το router. Είχαν δώσει στην αρχή το USRobotics. Με το που το άλλαξα και έβαλα το Speedtouch βρήκα την υγεία μου.

Δημοσ.

Δοκιμάζω με άλλο και σας ξαναλέω. ThReSh, εννοείς ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχει πρόβλημα η εταιρία? Δηλαδή έχουν και άλλοι χρήστες fn το ίδιο πρόβλημα? Όσο για το λόγο που έφυγα είναι ότι στράβωσα γιατί ενώ είχα double play ήθελα να πάω στο lite και αφενός δε μου δίναν τη τιμή των 16 ευρώ (του επιδοτούμενου) γιατί λένε μόνο για νέους χρήστες και αφετέρου δε μου δίναν ούτε καινούριο router.

• Super Moderators
Δημοσ.

αρκετοί είχαν πρόβληματα με DCs αλλά οι περισσότεροι είχαν πρόβλημα ταχύτητας τον τελευταίο καιρό, έπεφταν συνέχεια τα πιταρισμένα κυκλώματα με εξωτερικό

Δημοσ.

Καλά. Δε κατάλαβα τίποτα, αλλά λογικά φταίει η fn. Άλλαξα και modem. Έβαλα το cl-110 έναντι του thomson 585v7. Μία από τα ίδια. Upload στο πάτωμα και ακόμα δε το έβαλα είχα δύο αποσυνδέσεις. wtf?

• Super Moderators
Δημοσ.

στα πόσα συγχρονίζεις? που κάνεις upload? φίλτρα έχουν μπει σε όλα τα τηλέφωνα? δοκίμασε το router απευθείας μόνο του πάνω στην μπρίζα χωρίς καμία άλλη συσκευή πάνω σε άλλες μπρίζες...

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει αυτά που λες. Ο συγχρονισμός παίζει σα τρελός. Μία στα 300, μία 550, μία στα 950, ξανά κάτω, αποσυγχρονίζει εντελώς, μάχη σου λέω. Ανεβάζω σε torrents σε private δικά μου αρχεία. Είναι πάνω από ικανά να τερματίσουν το 1 mbit upload και πολύ-πολύ παραπάνω. Εγώ τώρα παίζω κοντά στα 25-30.

Δημοσ.

:lol::lol::lol::lol:

Εντάξει ThReSh. Thanks. :-)

A, και μια απορία. Οι γραμμές ίδιες δεν είναι? Το dslam το ίδιο δεν είναι? Πώς γίνετε να υπάρχουν τέτοιες αλλαγές?

Δημοσ.

Ένα update. Μετά από Mail στη forthnet ότι θέλω αποδέσμευση αν δε διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα, ήρθε σήμερα ο τεχνικός, μετρήσαμε τη γραμμή κάτω και διαπιστώθηκε όντως πρόβλημα. Το πρόβλημα τώρα είναι στον ΟΤΕ και θα πρεπει να περιμένουμε από αυτόν να το διορθώσει. :fear:

Καλή μου δύναμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...