kokoriko1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Κάηκε το τροφοδοτικό 24Pin ενός φίλου και ενώ το αλλάξαμε με το καινούριο δεν κλείνει το pc ! Δηλαδή με το που ανοίγεις το τροφοδοτικό ανοίγει το pc τρέχει κανονικά αλλά άμα θες να το κλείσεις δεν κλείνει ούτε από το κουμπί ούτε από τα windows μόνο από πίσω Κοίταξα τα τροφοδοτικά και στο καινούριο λείπει ένα Pin in ! στο παλιό έχει εκεί ένα λευκό καλώδιο !!! τι είναι αυτό ρε παιδιά ? Ευχαριστώ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ποιο τροφοδοτικό πήρες και για ποια μητρική μιλάμε ;
kokoriko1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 μητρική ASUS A8N SLI DELUXE http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12466 και τροφοδοτικό έβαλα αυτό http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14885 αλλά δοκίμασα και αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/AXP-Simple-Power-500W-500P12P.htm και στα δυο λείπει το λευκό καλώδιο !!!
cosmos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Όταν λες δεν κλείνουν τα windows τί εννοείς? Πάνε να κάνουν το shutdown και κολλανε αιώνια στην γαλάζια οθόνη που λέει "περιμένετε όσο τα windows τερματίζονται"? Ή δεν ανταποκρίνεται καθόλου και μένει στην επιφάνεια εργασίας? Αν συμβαίνει η πρώτη περίπτωση...σε κάποια φάση καταλαβαίνεις ότι σταματά να δουλεύει ο σκληρός?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ποιο ακριβώς λες άσπρο καλώδιο ; Συνέδεσε το 24πινο και το 4πινο που είναι διπλά στο επεξεργαστή.
kokoriko1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 λοιπόν κλείνουν τα windows κλείνει το ρεύμα από σκληρό και drive και μένουν ανοιχτά το τροφοδοτικό , το fan spu , fan chip , κάρτας γραφικών και οι fan κουτιού! είναι ένα pin out στο 24πινο του τροφοδοτικό το οποίο κάηκε στο οποίο καταλήγει ένα λευκό καλώδιο !
liopyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον βραχυκυκλώνουν μόνιμα τα καλώδια που boot-άρουν στο 24πινο. Δοκίμασε να βάλεις-βγάλεις το 24πινο ,πας και κάτι δεν πατάει καλά, αν δεν βγάλεις άκρη - πας πίσω το psu. (υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να τα βραχυκυκλώνει για κάποιο λόγο και η μητρική ίσως, οπότε αν θες να είσαι σίγουρος πριν μπλέξεις με rma, δοκίμασε και με ένα καλό επώνυμο psu). (π.χ αυτό της υπογραφής σου).
kokoriko1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 θα δοκιμάσω και με αυτό απλά θέλω να δω εάν φταίει αυτό ή ότι λείπει το λευκό καλώδιο! κανείς δεν ξέρει τι είναι αυτό το καλώδιο ε? ευχαριστώ
liopyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς "λευκό καλώδιο", πάντως αν είναι αυτό: έτσι είναι.
kokoriko1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ναι αυτό λέω! το παλιό όμως είχε ! βρήκα τώρα που ήρθα σπίτι ένα παλιότερο που έχει αυτό το pin out θα το δοκιμάσω αύριο και θα σας πω! ευχαριστώ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:57 ---------- πάντως η μητρική δεν το έχει κενό ! σε αυτή την θέση γράφει " -5 volts"
liopyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 πάντως η μητρική δεν το έχει κενό ! σε αυτή την θέση γράφει " power ok" Το "power ok" είναι το ακριβώς απέναντι. Μπας και το κουμπώνεις με το ζόρι ΑΝΑΠΟΔΑ;
djngal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 για να μην ανοιγω νεο thread τσαμπα, μηπως μπορει καποιος να βοηθησει κ μενα??? πηρα προ λιγων ημερων το Corsair TX 650W που θεωρειται πολυ καλο, μιας κ το παλιο καηκε, τα συνδεσα ολα σωστα (πιστευω) εχω τα τελευταια updates σε bios κλπ κλπ κ το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν του κανω shut down κανει restart! κλινει τελειως κ μετα απο 2-3 δευτερολεπτα, παιρνει μπροστα... εχω δοκιμασει τα παντα, ακρι δεν εχω βγαλει... το μονο που δε δοκιμασα ειναι να αλλαξω τη μπαταρια τις μητρικης... αν καποιος εχει να προτινει κατι θα ηταν πολυ χρησιμο.... Υ.Γ: η μητρικη μου ειναι η asus P5W DH deluxe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.