Προς το περιεχόμενο

Windows 7, gr vs en

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

τα 7αρια αγγλικά διότι τα ελληνικά είναι gay στο pc, τέλος... (είναι και άτριχα :o )

Δημοσ.
τα 7αρια αγγλικά διότι τα ελληνικά είναι gay στο pc, τέλος... (είναι και άτριχα :o )

+1 για τα αγγλικά αλλα και με τα ελληνικά δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.
+1 για τα αγγλικά αλλα και με τα ελληνικά δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Καλά, πρόβλημα σαφώς δεν υπάρχει, αλλά ρωτάω άλλο πράγμα.

Αγγλικά έχω, αλλά λέω να το γυρίσω. :-D

Ξέρεις τι ισχύει για αυτό που ρωτάω?

• Super Moderators
Δημοσ.
Αγγλικά έχω, αλλά λέω να το γυρίσω. :-D

Ξέρεις τι ισχύει για αυτό που ρωτάω?

tbh δεν έχω ιδέα, θεωρητικά με language pack θα παίζει η δουλειά

Δημοσ.

Ναι, με language pack είναι όχι built εξ'αρχής με ελληνικά. Αλλά κάτι μεταφράσεις δεν παλεύονται, όπως το εξατομίκευση που είπε ο φίλος πιο πάνω.:lol:

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι πώς ειναι στα αγγλικα το "εξατομικευση"? (τα εξελληνισα τα 7 σε gay ατριχα ελληνικα απο το πρωτο sec).

Παντως εμενα μια χαρα μου ακουγεται και σου δινει να καταλαβεις περι τινος προκειται.

Δημοσ.

Και εμένα το "εξατομίκευση" μια χαρά μου κάνει, και νομίζω πως είναι απόλυτα σωστό και κατανοητό.

Πάντως για το ερώτημά μου, βλέπω πως όλοι λέτε πως είναι γλωσσικό πακέτο πάνω στα Αγγλικά. Ωραία, σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Δημοσ.
personalize δεν είναι στα αγγλικά?

ναι, έτσι το λέει. και customize θα μπορούσε, αλλά στα Ελληνικά πέρα από το εξατομίκευση, δε μου έρχεται κάτι άλλο.

btw... έχω dvd με language pack. Δεν ήξερα όταν το κατέβαζα...

Τι εννοείς?

Δημοσ.
Τι εννοείς?

το dvd έχει όλα τα language pack. Το ελληνικό είναι κάτι mb μόνο. επίσης από κάποια έκδοση και μετά τις έβγαζε και στο windows update... τζάμπα το bandwidth :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...