beisnikosspi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας. Μιας και έχω πολλά προβλήματα με την τρέχουσα εταιρία που φιλοξενεί την ιστοσελίδα μου, αναζητώ μια νέα η οποία να είναι αξιόπιστη και κατά κύριο λόγο να μην έχει προβληματικούς mail servers. Ο server που θέλω είναι windows server. Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση στο φόρουμ, βρήκα την http://hetzner.de αλλά δεν βλέπω να έχει windows servers. Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό? Ευχαριστώ!
el02154 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 καλη αλλά δεν ξέρω τι χρησιμοποιεί είναι η cretaforce
el02154 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Γιατί να προτιμήσεις εξωτερικού? Ψάξε και στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ καλές...
ALR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δες τι Mucube.gr, τη cityhost.gr και την cretaforce.gr
kapadokis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Προτείνω την godaddy.com. πολύ αξιόπιστη εδώ και 2 χρόνια που την χρησιμοποιώ. Και με πολύ καλές τιμές!!!
mixalis8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Γιατί να προτιμήσεις εξωτερικού? Ψάξε και στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ καλές... γιατί απλά στο εξωτερικό δίνουν μέχρι και 10ΤΒ bandwidth και στην ελλάδα μέχρι το πολύ 50GB
crc2 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ποια προτίνετε? Εκτός της tophost γιατί όχι την tophost φίλε ??? επειδή και εγώ ψάχνω για hosting αυτό τον καιρό.....
ALR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Προτείνω την godaddy.com. πολύ αξιόπιστη εδώ και 2 χρόνια που την χρησιμοποιώ.Και με πολύ καλές τιμές!!! Όταν θα χρειαστείς σοβαρό web hosting, τότε θα καταλάβεις πόσο αξιόπιστη είναι. Προφανώς δε σε πολυενδιαφέρει αν πέσει για 1 ώρα η σελίδα σου ή πότε θα σε εξυπηρετήσουν σε μια σου ερώτηση προς το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, γιατί κάνουν να απαντήσουν μια εβδομάδα!
swstost Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ τη lunarpages και είμαι ευχαριστημένος (η αλήθεια είναι όμως ότι δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις...).
platongr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Γενικά στο θέμα του hosting μην πολυκοιτάτε τα νούμερα. Δείτε κυρίως την υποστήριξη. Αν απαντάνε σε τηλέφωνα, mail, αν δίνουν λύσεις. Τώρα αν ο ένας δίνει απεριόριστα emails ενώ ο άλλος δίνει 50, δεν λέει τίποτα. Αν πεις στον 2ο ότι θέλεις άλλα τόσα, θα στα δώσει και χωρίς χρέωση. Από εκεί και πέρα πάμε στο κομμάτι της αξιοπιστίας όπου πρέπει να δούμε κυρίως τι θέλουμε εμείς από την εταιρεία. Μπορεί ένας server που μένει πεσμένος 1 ώρα να μην μας ενοχλεί, μπορεί όμως να έχουν critical site και να θέλουμε 100%. Εδώ έχει να κάνει το τι είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε. Πάντως όπως θα έχετε παρατηρήσει από αντίστοιχες συζητήσεις σε διάφορα φόρουμς, δεν βγαίνει άκρη. Ο ένας είναι ευχαριστημένος με την x εταιρεία, την στιγμή που ο άλλος τους βρίζει
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Να αναφέρω και το sites.gr . Έχω ήδη ξεκινήσει μια συνεργασία για να ανεβάσω ένα site και θα τους προτιμήσω και για άλλα site που θέλω να ανεβάσω . Αμεσότητα και επαγγελματισμός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.