Προς το περιεχόμενο

Lord of the rings:the two towers

jim1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I tainia einai apsogi o anthropos prospathise na valei ena poli diskolo vivlio sto petsi mias tainias oli kanoune allages min trelathoume tora i tainia apsogi den to sizito kai to proto kai to deutero meros kai to trito meros apsogo tha einai den to sizito

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote jim1979:</font><hr> kathiste mia stigmi re pedia.Se poio akribws simeio tis tainias pethainei o Gimli?Ti egine,koimithika kai den to eida? <hr /></blockquote>

Αμάν ρε παιδιά είπαμε ΔΕΝ σκοτώθηκε.ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!

Δημοσ.

Ti lete re pedia pou ton ksexasane re gamwto,giati tha me trelanete(ektos an enoeite oti eprepe na einai megalyteros o rolos tou)!!!Mexri tinnskini pou fysaei to kerato stin rohan ekei den einai?Onyws den ton thimamme na bgenei metou kabalartides tis rohan alla meta otan o Gandalf koitaei tin Mordor ekei den einai?

Δημοσ.

Epitelous tha doume kai emeis thn tenia,thn paraskeyh eine i premiera sthn kerkyra, piga proxthes na vgalo isitirio alla dystixos den yphrxe oute gia digma ekklisa telika gia to savvato.Ante treis kai shmera....

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote opstic:</font><hr> I tainia einai apsogi o anthropos prospathise na valei ena poli diskolo vivlio sto petsi mias tainias oli kanoune allages min trelathoume tora i tainia apsogi den to sizito kai to proto kai to deutero meros kai to trito meros apsogo tha einai den to sizito <hr /></blockquote>

Na ypotheso oti den diabases to biblio? Fysika kai einai apsogi h tainia, kaneis den amfiballei gi auto. Apla apexei parasaggas apo to biblio. Den einai oti apotelei sthn ousia perilipsi tou bibliou, einai oti katanthse kakh perilipsi. An den yphrxe to biblio tha eixame diaforetikh apopsh gia thn tainia. Ela omos pou yparxei!!!!

Δημοσ.

Και όχι απλά υπάρχει είναι και άψογο...!

Τι να πεις όμως.Στις μέρες μας τίποτα δεν μπορεί να μείνει όπως ακριβώς δημιουργήθηκε.

Πρέπει πάντα να βάζουν τα κουλάδια τους οι σκατοαμερικάνοι και να το κάνουν σαν τα f*cking μούτρα τους...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
cinefreak66

said:

οι σημαντικοί εξτρά χαρακτήρες, όπως ο βασιλιάς και ειδικά το Γκόλουμ αναλύθηθαν ικανοποιητικά, με το τελευταίο να κλέβει και την παράσταση..αλλά ακόμα και για τους Εντ, υπήρξε μέσα στην ταινία,σαφής παραλληλισμός με το σήμερα σαν η εκδίκηση της φύσης, άρα και εδώ δεν έχω κάποια ένσταση..Οι υπόλοιποι χαρακτήρες μου φάνηκαν απλώς βοηθητικοί, άρα και όχι περαιτέρω αναλύσιμοι..).

Θα μου πείτε που ξέθαψα αυτό το topic αλλά έτυχε να το πετύχω τώρα και το διάβασα ολόκληρο.

Αυτό που θέλω να πώ στο φίλο cinefreak66 και γενικότερα σε όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία είναι ότι αυτό που εννοούνε τα παιδιά που έχουν διαβάσει τα βιβλία δεν είναι ότι δε δικαιούσε να έχεις γνώμη. Κάθε άλλο, ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του γνώμη. Όμως αν είχες διαβάσει τα βιβλία δε θα έλεγες αυτά που είπες π.χ. για την ανάπτυξη των χαρακτήρων (βλέπε quote). Αν είχες διαβάσει τα βιβλία δε θα έλεγες ότι

οι υπόλοιποι χαρακτήρες σου φάνηκαν απλώς βοηθητικοί, άρα και όχι περαιτέρω αναλύσιμοι

γιατί τόσο ο Eomer αλλά και η Eowyn αποδεικνύονται πολύ σημαντικοί στη συνέχεια. Και να φανταστείς ότι αυτά στα λέει ένας που έχει διαβάσει τα βιβλία και δε μπορεί να καταλάβει γιατί όλος ο κόσμος λέει ότι ο Tolkien αναπτύσσει πολύ καλά τους χαρακτήρες στο βιβλίο...:)

Τεσπά αυτό που λέω εγώ είναι ότι κάποιος που βλέπει την ταινία (ή μάλλον τις ταινίες) σε σχέση με τα βιβλία δεν μένει ικανοποιημένος αλλά για κάποιον που τις βλέπει ως κάτι διαφορετικό από τα βιβλία (αλλά ως τριλογία βέβαια και όχι μεμονωμένες) τότε μάλλον θα του αρέσει αρκετά...(πάντα θα υπάρχουν και παράπονα αλλά όχι και τόσο σημαντικά).

Εγώ προσωπικά που έχω διαβάσει την ταινία πρέπει να πω ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος ούτε από την πρώτη (την οποία όμως την δέχομαι όπως είναι) αλλά και ούτε τη δεύτερη την οποία όχι απλά την γ****ε (και ειδικότερα στο 2ο μισό) αλλά της έκανε χειρότερα από αυτά που έπαθε η Belluci στο "μη αναστρέψιμο" και να φανταστείτε ότι π.χ. δε με ενόχλησαν και τόσο σκηνές τύπου Legolas σε x-treme games!!!

Δημοσ.

Lord of the Rings BOOKS

Ξέρω ότι για τους φανατικούς του είδους δεν λέω τίποτα καινούργιο, αλλά... έστω για τους υπόλοιπους: (Αρχεία Word, μέχρι 500 kb το πολύ το καθένα)...

δεν θελω να γινομαι σπαστικος αλλα μην βαζετε εδω τετοια links υπαρχουν πιο εξειδικευμένα μερη;)η ανταλαξτε pm's. Ευχαριστω για την κατανοηση:)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμ,δεν θα το αγοράσω εγώ φίλε μου,ο πατέρας μου είναι πολύ πιο πορωμένος από εμένα με τον Τόλκιν.(Πριν την ταινία)

Ήδη έχει αγοράσει το 1ο μέρος σε DVD,γύρω στα 40 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.Μου είπε,να κοιτάξω να μάθω πότε θα βγει για να πάει να το πάρει,εγώ την ταινία την έχω δει στο σινεμά,αν και δεν με χαλάει καθόλου να την ξαναδώ.Δημήτρης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...