le_bron Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Οκ παιδια ευχαριστω. Εβαλα την ταση παλι στο αυτοματο και δεν κανω τιποτα για την ωρα, αφου και του PAOK ζεματαει. Το ειχα σκεφτει και εγω οτι μπορει να απαγει θερμοτητα η ψυκτρα και να μενει παντα κρυο το chipset, αλλα μου φαινοταν λιγο απιθανο. Τελικα δε μου ειπατε, μεχρι ποση ταση να δωσω στον 8400 για να μην εχω degrade? Απο θερμοκρασιες αφοβα ειπαμε!
d3m0n Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέχρι 1.400v για 24/7,άντε να το τσιμπήσεις 1-2 κλικ παραπάνω το max όμως.
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Το degrade απ' όσο γνωρίζω εξαρτάται και από την θερμοκρασία, όχι αποκλειστικά απ' την τάση που εφαρμόζεται.
d3m0n Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Από ότι λέει δεν έχει προβλήματα με τις θερμοκρασίες...
d3m0n Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μιας και το ανέφερες από τι θερμοκρασίες και μετά μιλάμε για πιθανότητα degrade;;
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Τώρα σώθηκες.. :Ρ Ας ρίξουμε λίγο διαβασματάκι εδώ. Φαντάζομαι πάντως ότι δε μπορούμε να πούμε απόλυτα μια συγκεκριμένη τιμή. Λογικά θα παίζει κι εκεί το ρόλο του το κομμάτι στο οποίο θα πέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.