le_bron Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλημερα, αφου μπηκε η full custom υδροψυξη ηρθε η ωρα για ενα πολυ σοβαρο o/c. Αφου απο θερμοκρασιες ειμαι 41 σε full load (stock για την ωρα), θελω να δωσω οσο ρευμα μπορω χωρις να υπαρχει κινδυνος φθορας της cpu. Η Intel στο site της λεει μεχρι 1.3625. Να δωσω μονο τοσο ή να το παω 1.40? Θα εχω προβλημα?
mits@kos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Για να θέλεις τέτοια ρεύμα, έχεις κι εσύ το πρώτο steppng... Γενικά, στους 45nm καλό είναι για 24/7 χρήση να μη φύγεις πάνω από 1.37-1.38, με το 1.40 να είναι το απολύτως μάξιμουμ ρεύμα που θα δώσεις.
N.I.C Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πες μας και το stepping που έχεις, γιατί αν είναι από τα πρώτα, πολλά ήταν μπανάνες . Ξεκίνα με 1.36 και ανέβαζε μέχρι εκεί που φτάνει, από κει και πέρα, εδώ είμαστε.
le_bron Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Παιδια μην μπερδευεστε με την υπογραφη μου αυτο, ηταν με αερα εγω θελω να τον παω 4.5 ghz τουλαχιστον. Ειναι ΕΟ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:53 ---------- Edit: Το northbridge ΨΗΝΕΤΑΙ!!! Δεν πηρα για εκει μπλοκ ο βλακας. Ασε που οταν βαζω το χερι μου εκει να δω θερμοκρασια το συστημα παγωνει. Τωρα ειμαι 450χ9 με 1.375 ρευμα και ολα φαινονται οκ εκτος απο το n/b. Α, ενω εχω βαλει manually στο 9 to cpu ratio στο cpuz επιμενει να κατεβαινει στο 6 οταν ειναι idle. Ταση n/b στο 1.3. Καμια γνωμη?
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πρέπει να πέσεις σε καλό mobo και σε πολύ καλό κομμάτι για να πας στα 500*9.
le_bron Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Με το north που ψηνεται ειναι φυσιολογικο? Ψηνεται και σε default συνθηκες!
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Γενικά το Ρ45 είναι κρύο, πιο κρύο του Ρ35 (συνήθως). Η συγκεκριμένη μητρική όμως δεν έχει και την καλύτερη ψύξη. Τρέξε HWMonitor και πες μας πόσο ζεστό είναι.
le_bron Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 34 βαθμους λεει στο συστεμ αλλα το χερι μου πανω απο 2 sec δε μπορω να το αφησω? Ο πολλαπλασιαστης γιατι δε μενει σταθερος αφου τον ρυθμισα 9 manual.
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Όχι, εννοώ SpeedStep. :Ρ Δες στη φωτό από κάτω πού θα τα βρεις.
N.I.C Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Βάλε ένα ανεμιστηράκι να φυσά το NB απευθείας, και θα είσαι οκ. Έχω την εντύπωση πως η συγκεκριμένη δεν πρέπει να 'χει αισθητήρα θερμοκρασίας στο ΝΒ, ωστόσο αφού λες ότι δεν αντέχεται, κάτι παίζεται. Τα volts στο ΝΒ είναι auto 1.3 ή εσύ έδωσες τόσο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.